50 ευρώ: Πωλούνται 2 βάσεις ηχείων και 2 ηχεία 2 δρόμων

Reaction score
1.736
Πωλούνται 2 βάσεις ηχείων σε καλή κατάσταση και 2 ηχεία 2 δρόμων, "κατασκευής" SRC Cabridge, περίπου 20ετίας. Είχαν αγορασθεί το 1990 από τον "Θείο" στη Φερών περίπου 500.000 δραχμές! (για όποιον θυμάται τον "θείο"). Τα συναρμολογούσε ο θείος και τα θεωρούσε τα καλύτερα ηχεία που υπάρχουν (!!!) Τέλος πάντων έχουν δουλέψει "σπιτικά" 15 χρόνια, τα τελευταία χρόνια είναι σκεπασμένα στην αποθήκη. Τα woofer μάλλον θέλουν αλλαγή (δείτε και τις φωτογραφίες) αλλά τα κουτιά και τα τουίτερ είναι άριστα. Έχω και το βιβλίο οδηγιών χρήσης που λέει ότι αντέχουν ενισχυτές μέχρι και 300W (!!!). Τα δίνω όλα - μαζί με τις βάσεις - 50 ευρώ ακατέβατα. Όποιος τα θέλει έρχεται και τα παίρνει από το σπίτι μου στου Ζωγράφου, Αθήνα (δεν έχω αυτοκίνητο). Το τηλ μου 6944-244054 Μάνος ή DM. (ΟΧΙ ανταλλαγές πλιζ) :105::105:

Εδώ φωτογραφίες

http://i158.photobucket.com/albums/t101/marba1065/Speakers For Sale/Speakers1.jpg

http://i158.photobucket.com/albums/t101/marba1065/Speakers For Sale/Speakers2.jpg

http://i158.photobucket.com/albums/t101/marba1065/Speakers For Sale/Speakers3.jpg

http://i158.photobucket.com/albums/t101/marba1065/Speakers For Sale/Speakers4.jpg

http://i158.photobucket.com/albums/t101/marba1065/Speakers For Sale/Speakers5.jpg

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: 50 ευρώ: Πωλούνται 2 βάσεις ηχείων και 2 ηχεία 2 δρόμων

μιας και ηταν απο τα γνωστα μαγαζια , και τα ηχεια ριλι γκουντ, να ξερεις οτι σφαζεις ενα κομματι ιστοριας για λιγα ευρω.

Reaction score
1.736

μιας και ηταν απο τα γνωστα μαγαζια , και τα ηχεια ριλι γκουντ, να ξερεις οτι σφαζεις ενα κομματι ιστοριας για λιγα ευρω.
Συμφωνώ γενικά με αυτό που λες φίλε μου, αλλά είμαι της άποψης ότι αν τα κομμάτια της ιστορίας είναι ξεχασμένα και σκονισμένα σε κάποια αποθήκη, καλύτερα να δίνονται σε κάποιον / κάποιους που μπορούν να τα αξιοποιήσουν και πιθανόν να τα δείξουν ξανά στο κόσμο. Δε πρόκειται πάντως για τα ευρώ, θέλω να τα πάρει κάποιος και να τα βάλει να παίζουν. Τα 50 ευρώ τα ζητάω για τις βάσεις, τα ηχεία τα κάνω δώρο σε όποιον πάρει τις βάσεις!

Reaction score
1

Συμφωνώ γενικά με αυτό που λες φίλε μου, αλλά είμαι της άποψης ότι αν τα κομμάτια της ιστορίας είναι ξεχασμένα και σκονισμένα σε κάποια αποθήκη, καλύτερα να δίνονται σε κάποιον / κάποιους που μπορούν να τα αξιοποιήσουν και πιθανόν να τα δείξουν ξανά στο κόσμο. Δε πρόκειται πάντως για τα ευρώ, θέλω να τα πάρει κάποιος και να τα βάλει να παίζουν. Τα 50 ευρώ τα ζητάω για τις βάσεις, τα ηχεία τα κάνω δώρο σε όποιον πάρει τις βάσεις!
Συγχαρητήρια φίλε μου και εγώ πιστεύω πως έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα, ένα μεγάλο μπράβο από εμένα.

Reaction score
7.060

Κομματι της ιστοριας της εγχωριας παραγωγης ηχειων,το πιο περιεργο-μυστηριακο κομματι αν θελετε. Τα θυμαμαι τα ηχεια,τα χαζευα οταν περναγα εξω απο το μαγαζακι στη Φερρων. Πολυ ακριβα βεβαια,ποτε δεν τα ειχα ακουσει, αλλα και με εξαιρετικα μεγαφωνα. Ο θειος τι απεγινε? Ζει ακομα?

Με την ευκαιρια καλο θα ηταν να ανοιγε ενα θεμα για να μπορουμε να ανεβαζουμε φωτος απο δικα μας παλια αλλα καλα μηχανηματα.Κατι σαν ενα δικτυακο μουσειο,ενα "σπιτι" για τις μεγαλες αγαπες μας.
Ποτε δεν θα ξεχασω τον nad 3020i που ειχα αγορασει το 1989 σαν φοιτητης και φυσικα εχω μετανιωσει που τον ειχα πουλησει μερικα χρονια μετα για μερικα χιλιαρικα.Οσο μικρο σπιτι και αν εχουμε καπου μπορουμε να στησουμε ενα ρακ-βιτρινα με 4-5 παλια μηχανηματα που θα μας κανουν να θυμομαστε ομορφες μουσικες στιγμες αλλα πιο πολυ τα νειατα μας,την εποχη του Βινυλιου,την εποχη που μπορουσες να βγεις απο το σπιτι σου χωρις να φοβασαι κλπ κλπ κλπ

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.846

Με την ευκαιρια καλο θα ηταν να ανοιγε ενα θεμα για να μπορουμε να ανεβαζουμε φωτος απο δικα μας παλια αλλα καλα μηχανηματα.Κατι σαν ενα δικτυακο μουσειο,ενα "σπιτι" για τις μεγαλες αγαπες μας.

Νομίζω υπάρχει.

Αν το βρω, ή όποιος το βρει ας ενημερώσει.

Reaction score
249

πωληση σε 29 λεπτα-θα τα επαιρνα κι εγω για τις βασεις αμα προλαβαινα
Επειδη εχω κι εγω παλια μηχανηματα απο το 79-80 θεωρω οτι τωρα αγοραζεις εξαιρετικη ποιοτητα με λιγα σχετικα χρηματα ενω τοτε ζητουσαν το θεο για καλη ποιοτητα

Reaction score
7.060

Νομίζω υπάρχει.

Αν το βρω, ή όποιος το βρει ας ενημερώσει.
υπαρχει γενικα για vintage μηχανηματα,εγω λεω για δικα μας ομως,για συσκευες που τις εχουμε ακομα εστω και αν δεν τις χρησιμοποιουμε

abcd

Super Moderator
Reaction score
106.846

Ξεκίνα και άνοιξε λοιπόν θέμα, για να έχεις και τη χαρά ότι το άνοιξες πρώτος! :107:

Reaction score
7.060

καλυτερα να γινει καποια κινηση απο τους διαχειριστες,θα ειναι και κατι πιο οργανωμενο.Δεν βιαζομαστε αλλωστε,την ιδεα εριξα και την παω και παραπερα,να στηθει ακομα και μια εκδηλωση που θα συγκεντρωθουν τα παλια μηχανηματα και αν γινεται να μπορουμε να τα ακουσουμε.Σαν ηλικιακο οριο θα μπορουσαμε να βαλουμε τα 10 ή 15 χρονια,απο εκει και πριν θα θεωρειται παλιο. Ο χωρος θα μπορουσε να ειναι στην επομενη εκθεση hi-end/hi-fi.......αν θα γινει ποτε ξανα βεβαια

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: 50 ευρώ: Πωλούνται 2 βάσεις ηχείων και 2 ηχεία 2 δρόμων

καλυτερα να γινει καποια κινηση απο τους διαχειριστες,θα ειναι και κατι πιο οργανωμενο.Δεν βιαζομαστε αλλωστε,την ιδεα εριξα και την παω και παραπερα,να στηθει ακομα και μια εκδηλωση που θα συγκεντρωθουν τα παλια μηχανηματα και αν γινεται να μπορουμε να τα ακουσουμε.Σαν ηλικιακο οριο θα μπορουσαμε να βαλουμε τα 10 ή 15 χρονια,απο εκει και πριν θα θεωρειται παλιο. Ο χωρος θα μπορουσε να ειναι στην επομενη εκθεση hi-end/hi-fi.......αν θα γινει ποτε ξανα βεβαια
Μου αρέσει κι εμένα η ιδέα!
Κοι διαχειριστές σας πετάμε το ...γάντι αν καταλάβατε!!!
Πάει κι ο Θείος (μουσάτος και τύπος του '70), πάει και ο Αποστολέρης, πάει και ο Ζαρειφόπουλος, πάει και ο Αγγελόπουλος... Με τέτοιες "σαβούρες" που βγάζουν οι εταιρίες πως να υπάρχουν αυτοί?
Media Markt και ξερό ψωμί πλέον... πραγματικά ξερό!
Luxman, Nakamichi, Sansui, Teac, Harman-Kardon (η παλια made in Japan οχι η κινέζικη με αγορασμένο πλεον το ιστορικό όνομα)... που είναι όλοι τους??
Ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να αναβιώσουμε τους θρύλους!
Να δύο:
http://img80.imageshack.us/img80/1593/nakamichikenwood.jpg

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.441

Παιδιά ξεκινήστε ένα θέμα στην σωστή κατηγορία.
Είναι όντως πολύ καλή ιδέα και θα βάλω κι εγώ υλικό από παλιά.
Θα πρότεινα να μπει στον ήχο και να γίνει ένα υπόμνημα επάνω.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.639
Members
38.472
Νεότερο μέλος
Shawsounds