6ος αγώνας Alfa Trofeo 2007 - 30 Σεπτεμβριου 2007

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Τελικα ο 6ος αγώνας Alfa Trofeo 2007 θα διεξαχθει στις 30 Σεπτεμβριου 2007 στο Καρτοδρομο , ακριβως διπλα στα πρωτα διοδια της εθνικης οδου Αθηνων Λαμιας . Βγαινετε μετα τα διοδια στην εξοδο για Καπανδριτι και κινειστε αναποδα , με κατευθυνση προς Αθηνα , στην παλια εθνικη οδο μεχρι να συναντησετε την εισοδο για το Καρτοδρομο .

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Ελληνικό Σύλλογο Ιδιοκτητών Alfa Romeo Τετάρτη,
Παρασκευή 18:00 – 22:00 και Κυριακή 11:00 – 14:00 , 2106180122 ή στο 6944769848

Επισης πληροφοριες για το προγραμμα αγωνιστικων εκδηλωσεων του συλλογου οπως και των κανονισμων μπορειτε ν αντλησετε εδω : http://www.alfaclub.gr/phpBB/viewtopic.php?t=343

Ενημερωση σχετικα με τις αγωνιστικες εκδηλωσεις , εδω : http://www.alfaclub.gr/phpBB/viewforum.php?f=3

Reaction score
51
Ρένο, μια και είμαι σίγουρος ότι θα τρέξεις.....
Καλή επιτυχία με την κούκλα σου!!! :happy_4: :bravo:

(δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω :pc: . Θα κάνουμε τη βόλτα άλλη στιγμή!!:cool_4: )

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ρένο, μια και είμαι σίγουρος ότι θα τρέξεις.....
Καλή επιτυχία με την κούκλα σου!!! :happy_4: :bravo:

(δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω :pc: . Θα κάνουμε τη βόλτα άλλη στιγμή!!:cool_4: )

Λοιπον τα πραγματα για την κουκλα μου ειναι λιγο ζορικα ......

....αν διαβασεις εδω http://www.alfaclub.gr/phpBB/viewtopic.php?t=390 . :mad_3:

Αν δεν ειναι ετοιμη μεχρι την Κυριακη Γιαννη θα τρεξω με το νεοαποκτηθεν STILO 2.4 ABARTH 5c . Ηδη σκεφτομαι την τεχνικη οδηγησης του προσθιοκινητου STILO ABARTH 2.4 (με την βοηθεια ενος μπλοκε της ALFA ROMEO το Q2 ) !!

Βεβαια θα ειναι η πρωτη φορα που θα οδηγησω γρηγορα ενα προσθιοκινητο και δεν κρυβω πως ενδομυχα παρακαλαω να μην ειναι ετοιμη η 75 !!

Reaction score
0
Τα συγχαρητήρια μου για μία ακόμη νίκη σου στην κατηγορία των alfa romeo, και επίσης για την κατάκτηση (ουσιαστικά) και του πρωταθήματος.

Αν και δεν παίζει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο, για πρώτη φορά κατάφερα να σε περάσω σε γενική και μάλλον θα οφείλεται και στους καλούς μου γύρους (και με ένα 57άρι μέσα) αλλά και στο ότι και εσύ δεν γύρισες στο καλύτερο δυνατό γυρολόγιο. Ωστόσο δεδομένου του αυτοκινήτου και των ιδιαιτεροτήτων του (αμάζωμα, κίνηση) οι χρόνοι σου είναι πολύ εντυπωσιακοί ενώ όπως κοίταξα στα Μέγαρα δεν έχω ελπίδα.

Και πάλι συγχαρητήρια και ελπίζω στο επόμενο αγώνα να τα πούμε και στην πίστα και όχι μόνο μέσα από το forum.

Reaction score
51
Απάντηση: 6ος αγώνας Alfa Trofeo 2007 - 30 Σεπτεμβριου 2007

Μπράβο Ρένο!!! :bravo: :bravo: :happy_4:
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.
Μαθηματικά είσαι σχεδόν πρωταθλητής (τι σχεδόν δηλαδή.....Πρέπει να μην τρέξεις και στους 2 επόμενους αγώνες και να νικήσει και στους δύο ο Βέλλης)

Έλπίζω να κανονίσω κάποια επόμενη φορά να σε δω από κοντά!!!:cool_4:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: 6ος αγώνας Alfa Trofeo 2007 - 30 Σεπτεμβριου 2007

Τα συγχαρητήρια μου για μία ακόμη νίκη σου στην κατηγορία των alfa romeo, και επίσης για την κατάκτηση (ουσιαστικά) και του πρωταθήματος.

Αν και δεν παίζει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο, για πρώτη φορά κατάφερα να σε περάσω σε γενική και μάλλον θα οφείλεται και στους καλούς μου γύρους (και με ένα 57άρι μέσα) αλλά και στο ότι και εσύ δεν γύρισες στο καλύτερο δυνατό γυρολόγιο. Ωστόσο δεδομένου του αυτοκινήτου και των ιδιαιτεροτήτων του (αμάζωμα, κίνηση) οι χρόνοι σου είναι πολύ εντυπωσιακοί ενώ όπως κοίταξα στα Μέγαρα δεν έχω ελπίδα.

Και πάλι συγχαρητήρια και ελπίζω στο επόμενο αγώνα να τα πούμε και στην πίστα και όχι μόνο μέσα από το forum.

Αργύρη συγχαρητήρια και σε σένα.:bravo: :bravo: :happy_4:
Αν βλέπω σωστά, πρέπει να τρέχεις με Saxo.:cool_4: :cool_4:
Kαλή συνέχεια!! :happy_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αργυρη και Γιαννη σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια . Αργυρη την επομενη φορα να γνωριστουμε απο κοντα !!

Αληθεια βλεποντας τ αποτελεσματα του SAXO CUP (πραγματοποιειται εν παραλληλω με το δικο μας TROFEO) , Αργυρη εισαι αρκετα πιο γρηγορος !! Συγχαρητηρια !!! Θα ηθελα πολυ Αργυρη να καταφερω να πιασω τους χρονους των μικρων βομβων , SAXO και 106 , στο Καρτοδρομο . Τα Μεγαρα οπως παρατηρεις ευνοουν τα δυνατα αυτοκινητα (αν και φοβαμαι τα φρενα μου εκει)

Στο TROFEO μετρανε οι 7 καλυτεροι αγωνες απο τους 9 που πραγματοποιουνται καθε χρονο .
Το πρωταθλημα εχει ουσιαστικα κλειδωσει για μενα . Ομως ενω εχουν αποχωρησει 2 καλυτεροι οδηγοι απο εμενα , ο Σωτηρης Ροκος με την απιθανη JUILIA (2.0 TS) και ο Λευτερης Κυλιακουδης με την επισης εξαιρετη Α156SW 3.2 GTA . Οι δυο τους αποχωρησαν διαδοχικα θελοντας ν "ανοιξει ο δρομος" και σε καποιους αλλους αφου αν συνεχιζαν θα ηταν μονιμα πρωτοι . Αν δε ριξει καποιος μια ματια θα δει οτι οταν ετρεχε ο Λευτερης , εγω εβγαινα δευτερος .
Θα αισθανθω μεγαλη ικανοποιηση οταν "πιασω" τους χρονους του Λευτερη (που εγραψε φετος και περυσι) .

Reaction score
0
Αργυρη και Γιαννη σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια . Αργυρη την επομενη φορα να γνωριστουμε απο κοντα !!

Αληθεια βλεποντας τ αποτελεσματα του SAXO CUP (πραγματοποιειται εν παραλληλω με το δικο μας TROFEO) , Αργυρη εισαι αρκετα πιο γρηγορος !! Συγχαρητηρια !!! Θα ηθελα πολυ Αργυρη να καταφερω να πιασω τους χρονους των μικρων βομβων , SAXO και 106 , στο Καρτοδρομο . Τα Μεγαρα οπως παρατηρεις ευνοουν τα δυνατα αυτοκινητα (αν και φοβαμαι τα φρενα μου εκει)

Στο TROFEO μετρανε οι 7 καλυτεροι αγωνες απο τους 9 που πραγματοποιουνται καθε χρονο .
Το πρωταθλημα εχει ουσιαστικα κλειδωσει για μενα . Ομως ενω εχουν αποχωρησει 2 καλυτεροι οδηγοι απο εμενα , ο Σωτηρης Ροκος με την απιθανη JUILIA (2.0 TS) και ο Λευτερης Κυλιακουδης με την επισης εξαιρετη Α156SW 3.2 GTA . Οι δυο τους αποχωρησαν διαδοχικα θελοντας ν "ανοιξει ο δρομος" και σε καποιους αλλους αφου αν συνεχιζαν θα ηταν μονιμα πρωτοι . Αν δε ριξει καποιος μια ματια θα δει οτι οταν ετρεχε ο Λευτερης , εγω εβγαινα δευτερος .
Θα αισθανθω μεγαλη ικανοποιηση οταν "πιασω" τους χρονους του Λευτερη (που εγραψε φετος και περυσι) .

Σου εύχομαι να μπορέσεις να πιάσεις τους χρόνους του Λευτέρη. Δεν ξέρω για το δικό σου αμάξι αλλά επεειδή ο Λευτέρης είναι φίλος φίλου και κάποιες φορές έχουμε μιλήσει στο club μου (GTC) είναι ΠΑΡΑ πολύ δυνατό το αυτοκίνητο του, οπότε μόνο εύκολο δεν θα είναι (ειδικά στα Μέγαρα).

Οσο αφορά το saxo cup που μπορεί κάποιος να δεί τους χρόνους που κάνανε την περασμένη κυριακή ?

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αργυρη ο Λευτερης ειναι φιλος ο μηχανικος της 75 !! Αυτο δεν τον εμποδιζει να με "δερνει" ανελεητα στις πιστες !!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
SAXO CUP

ΜΠΟΥΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ *00:59,903*00:59,876*00:59,761*01:00,263*01:00,006 *01:00,214*06:00,023

ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ ΔΗΜΟΣ 01:00,769*01:00,607*01:00,828*01:00,869*01:00,724*01:00,593*06:04,390

ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ 01:01,579*01:01,485*01:01,993*01:02,271*01:01,587*01:01,896*06:10,811

ΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ 01:01,672*01:01,419*01:02,497*01:02,509*01:04,681*01:03,512*06:16,290

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.880
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain