7η Έκθεση Hi Fi 82, Χίλτον 24-31 Οκτωβρίου 1982

Reaction score
1.265
Δεν πήγα που δεν πήγα στην τελευταία έκθεση ήχου, μιας και δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κάτι καινούργιο έτσι που γίναμε, κατέβηκα όμως στο υπόγειο και βρήκα κάτι σχετικό, 35 χρόνια πριν!

Αν σας αρέσουν τα ρετρό, μπορώ να ανεβάσω και φωτογραφίες από την έκθεση!

Εύχομαι σε όλους μια όμορφη Κυριακή, εγώ πάω στην έκθεση των 80s με τα παιδιά μου!

1982-1.jpg 1982-2.jpg 1982-3.jpg

Reaction score
1.265
Mήπως έχεις φωτό και απ την έκθεση του 83?

Ήταν η πρώτη μου φορά σε έκθεση στην πρώτη μου δουλειά (ΑΞΑΡΛΗΣ -Pioneer κλπ).
Ναι, θα περιμένεις όμως γιατί βρίσκεται σε άλλη κούτα και θέλει λίγο ψάξιμο, ΟΚ;
[DOUBLEPOST=1488913545][/DOUBLEPOST]Πάμε λοιπόν τις φωτογραφίες από την έκθεση του 1982:
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
...μπραβο! Πολυ ωραια παρουσιαση.
Οπως το περιμενα, κυριαρχια των ιαπωνικων μηχανηματων, επισης πολυ μου αρεσε η φρασεολογια των κειμενων που συνοδευουν τις φωτο, και αυτη αλλοτινων εποχων! Και παλι μπραβο σου....

Reaction score
7.089
Μitsubishi hi-fi.......οταν η εταιρεια εφτιαχνε προ και τελικους ,ολοκληρωμενους κλπ.
Μπραβο πολυ καλη ιδεα !!!!!!

θυμαμαι εκει γυρω στο 81 περιπου,ειχα φαει κολλημα με το παρακατω μαραφετι της Mitsubishi (all in one system οπως λεμε σημερα.......),το εβλεπα στον ΗΧΟ (σε καποια διαφημιση πρεπει να ηταν) και μου ετρεχαν τα σαλια.

Reaction score
27.083
ΠΕΡΝΑΩ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΞΑΡΛΗΣ...

ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 96-98-100 ΣΤΟΑ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ.

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΚΑ ΓΙΑ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟΝ

ΑΚΡΑΙΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΚΑΛΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΓΑ

ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 41 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ.....

Reaction score
680
Ευχαριστω και γω με τη σειρα μου
Καποιες φορες είμαι σιγουρος ότι ειμαι 18 χρονων ακομη, οταν αγορασα το πρωτο μου στερεοφωνικο απο το διασημο για την εποχη εκεινη μαγαζι " Ο ΘΕΙΟΣ" καπου στην Πατησιων αν δεν κανω λαθος ....
( YAMAHA Ενισχυτης με το DUAL 505-2 ένα κασσετοφωνο της DENON και καποια ηχεια της INFINITY)
Με τον πρωτο μου μισθο και με δοσεις που με ξετιναξαν για την εποχη εκεινη. Αλλα δεν με ενοιαξε
Και τι ηδονη ηταν αυτη!
Μετα κοιταω τον καθρεφτη, ριχνω μια ματια γυρω μου και γω και καταλαβαινω ότι δειχνω....καπως μεγαλυτερος απο ότι νομιζω. Και τα μαλλια που είναι? Και το σπιτι ειναι αλλο!
Σαν μια μερα περασαν 33 χρονια....!

Reaction score
8.349
το νήμα της νοσταλγίας.Οι επιλογές ηταν λιγες,ακομη λιγότερες για οσους ζούν στην επαρχία,τα μηχανήματα πανάκριβα,οι πληροφορίες ελάχιστες,για να ακουσεις μουσική ηθελε μια περιουσία,ευτυχώς που περάσανε όλα αυτά,λυπάμαι αλλα δεν τις νοσταλγώ τις εποχές αυτές,τα νειάτα μου νοσταλγώ.:D

Last edited:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Αξαρλής Ακαδημίας 1976, το πρώτο μου σετάκι Hi-Fi! μετά ένα μήνα πάρα και τον δέκτη TX-606, τι χρόνια και αυτά!!!

ΥΓ. Και η απόδειξη αγοράς, υπάρχουν και παίζουν όλα, πλην ηχείων! :D

Attachments

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef