7η Έκθεση Hi Fi 82, Χίλτον 24-31 Οκτωβρίου 1982

Reaction score
8.349
Αξαρλής Ακαδημίας 1976, το πρώτο μου σετάκι Hi-Fi! μετά ένα μήνα πάρα και τον δέκτη TX-606, τι χρόνια και αυτά!!!

ΥΓ. Και η απόδειξη αγοράς, υπάρχουν και παίζουν όλα, πλην ηχείων! :D
καλά δεν το πιστεύω ότι εχεις ακόμα την απόδειξη από το 1978!!!

Reaction score
27.081
Αξαρλής Ακαδημίας 1976, το πρώτο μου σετάκι Hi-Fi! μετά ένα μήνα πάρα και τον δέκτη TX-606, τι χρόνια και αυτά!!!

ΚΑΝΙΓΓΟΣ 2 ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ.....

ΤΟΤΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΩΝ.
[DOUBLEPOST=1512389173][/DOUBLEPOST]ΜΕ 48,000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟΤΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ......

ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΙΑ ΛΕΜΕ.....

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest

Yπαρχει καποια photo Mad; η καποιο link; Θα ηθελα πολυ να το δω...

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Εαν ειναι αυτο το ραδιοφωνο, ειναι πραγματι υπεροχο!
https://www.google.gr/search?q=pion..._AUIESgB&biw=360&bih=559#imgrc=NepbySdd-xGzbM:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.443
Και εγώ με τις ώρες έξω από την βιτρίνα του Αξαρλή! (Όπως και στην στοά Φέξη, όποτε ένοιωθα άνοια ή στεναχώρια γενικά, επίσκεψη...Πολύ κινεζιά όμως εκεί) Γύρω στο 1976 πέρασα και εγώ το κατώφλι, (του Αξαρλή) .... Ανεβάζω σε λίγο το αποτέλεσμα. Με απασχόλησε οικονομικά και εμένα αρκετά έτη, αλλά χαλάλι του. Ώρες ατελείωτες την έβρισκα μαζί του! Φυσικά και η φίλοι μου!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΠΕΡΝΑΩ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΞΑΡΛΗΣ...
ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 96-98-100
Eγώ δούλεψα το 83 και το μισό 84 στο Μαρούσι, που το είχε ο υιός Αξαρλής ο Πάνος.

Θυμάστε τη ..μαμά Αξαρλή , δεξιά όπως μπαίναμε καθισμένη στο γραφείο-ταμείο (που αλλού) ?
Καθόταν και παρακολουθούσε τους εργαζόμενους απ τα μόνιτορ μπροστά της ενώ μετρούσε λεφτά συνεχώς!
Όταν κατέβαινα για παραλαβή, μ ένα Chevy Blazer diesel 6.2 l πάντα ειχαμε την εξής συζήτηση.

1.-Α ήρθες πάλι? Σου έδωσε τα λεφτά αυτός?( ο γιός της).
-Ναι κυρία Αξαρλή, μου τα έδωσε.
-Για ελάτε όλοι να φορτώσετε , να φύγει ο Νικολάκης.

2.-Α ήρθες πάλι? Σου έδωσε τα λεφτά αυτός?
- Μου έδωσε , αλλά τα μισά...
-Να πας στο διάολο κι εσύ κι αυτός!

:lolsign::lol::lol:

Reaction score
680
O Φιλος Vakis εχει στη φωτο το PIONEER PL 12D αν δεν κανω λάθος? ΑΘΑΝΑΤΟ! Ακομη και σημερα μετα απο σχεδον 50 χρονια...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.514
Eγώ δούλεψα το 83 και το μισό 84 στο Μαρούσι, που το είχε ο υιός Αξαρλής ο Πάνος.
Περίπου αυτήν την εποχή (δεν θυμάμαι ακριβώς), είχα αγοράσει από το Μαρούσι το πρώτο μου πλήρες Pioneer HiFi set. Ο θείος μου ήταν τότε κολλητός με τον Πάνο και είχα πολύ καλές τιμές. :)
Αν θυμάμαι καλά ο ενισχυτής ήταν ο SA-540:

Pioneer SA-540.JPG

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Εαν ειναι αυτο το ραδιοφωνο, ειναι πραγματι υπεροχο!
https://www.google.gr/search?q=pion..._AUIESgB&biw=360&bih=559#imgrc=NepbySdd-xGzbM:
Αυτά είναι και παίζουν ακόμα, εκτός των ηχείων που δεν υπάρχουν πια, τα έχω στημένα στο παιδικό, και ακούω τα βινύλια μου, με ηχεία που κέρδισα από το AVSite!!! :D

Attachments

Last edited:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Αυτά είναι και παίζουν ακόμα, εκτός των ηχείων που δεν υπάρχουν πια, τα έχω στημένα στο παιδικό, και ακούω τα βινύλια μου, με ηχεία που κέρδισα από το AVSite!!! :D
Εχω μια εφεση στα ραδιοφωνα, καθως και στα Deck. Ειναι πανεμορφο! Εαν αποφασισεις να το πουλησεις:wink: Αστειευομαι, δεν πουλιουνται αυτα MAD..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef