7.7 Megapixel!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ιδου το νεο Samsung DMB Phone B500 με 7.7 Megapixel Camera

The camera module is able to do 3x optical zoom, and is all built in to 18.5 mm thick body. The B500 is able to work in landscape mode, which allow you to take photo like a camera. Phone display can be output to TV so you can most likely watch DMB programme with a phone and TV. T-Flash slot is a must for more memory space.

Reaction score
164
Ανατρίχιασα! :p
Ξέρετε κανέναν που να θέλει να παίρνει τηλέφωνο μ ετη φωτογραφική του μηχανή;

VG

Reaction score
0
Μα το νοημα ειναι οτι δεν τα διαχωρίζεις πια,παιρνεις και τα δύο μαζι.
Προσωπικα δεν μου αρεσει να κουβαλάω κινητο σε μεγεθος γαϊδουριου, εχω εδω και 3 χρόνια το 6100 και δεν το αλλάζω εύκολα.

Reaction score
62
Κάτσε ρε αδερφέ? Τι είναι αυτό το ματσούκι???? :lol: Πάντως καλές οι φωτογραφικές, οι κάμερες, οι καφετιέρες στα κινητά, αλλά πάνω απ' όλα είναι τηλέφωνα. Κι αν δεν είναι πρακτικά, βολικά και δεν κρατάει η μπαταρία, να τα βράσω και τα Megapixel τους και όλα! Τι κακό κι αυτό πιά? Βγαίνουν συσκευές 15 σε 1!!!!! Τώρα αυτή χαρακτηρίζεται τηλέφωνο?? Εγώ θα το έλεγα φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα τηλεσυνδιάλεξης!!! :D

Reaction score
86
Συμφωνω απολυτα μαλλον θα πρπει να μετακινηθει, το συγκεκριμενο τοπικ, στη κατηγορια ωςτογραφια.
Οπως λεει και ο Δημητρησ Κ "Εγώ θα το έλεγα φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα τηλεσυνδιάλεξης!!!"

Reaction score
164
Καλή φάση! Εκτός από τη γκουμούτσα, θα πρέπει να κουβαλάμε και φακούς. :lol:
Αν είχε εξωτερικό φλας και έπαιρνε τρίποδο και ντεκλασέρ θα ήταν το τέλειο κινητό! :lol:

Reaction score
0
H samsung ειναι γνωστη οτι κατα καιρους παρουσιαζει κινητα με εξελιγμενες δυνατοτητες αλλα ποτε δεν παρουσιαζονται στην Δυτικη αγορα παρα μονο στην Κορεα.
Το συγκεκριμενο κινητο παρουσιαστηκε στην Cebit το 2005.
Το 2004 ειχαν παρουσιασει παλι την super duper συσκευη της εποχης με 3Megapixel pentax φακο κ.λ.π

Προφανως το εχουν βρει ως διαφημιστικο τρυκ για να τραβανε βλεμματα και δη απο τους gadjeto-μανεις.

V

VIDEOMIX

Guest
Τι ειναι αυτό το "τέρας";
Ούτε για φωτογραφική μηχανή ούτε και για κινητό δεν θα το αγόραζα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef