argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.881
ποσοι απο σας εχετε προβολεα 1080ρ η ποτε σκοπευετε να αποκτησετε
ενοψιν των hd formats ρωτω
ενοψιν των hd formats ρωτω
+1000Ξέροντας πως θα χτυπήσει το τηλέφωνό μου μετά το ποστ και θα είναι ο σΚαφάτος και θα με βρίζει("happy_1" ) , εχω να πώ πως θα πρότεινα σε όλους όσους θέλουν να αγοράσουν "φθηνούς" 1080p να το ξανασκεφτούν...
Βάλτε τον πολύ καλό 720 Mitsubishi 1000 να παίζει κόντρα στα 1080 ενός άλλου προβολέα εκτός του sharp και πείτε μου στα 3 μέτρα τι διαφορές βλέπετε με την ίδια ταινία...
Θα ήθελα πολύ να βρώ διαφορές στην λεπτομέρεια και δεν βρήκα ( παράδοξο μεν αλλά το είδα...)
Γνώμη μου βέβαια αλλά θα πρότεινα να το κάνετε αυτό το τεστ...
Και διαφορές να βρείτε η διαφορά στην τιμή δεν είναι η αντίστοιχη....
Οι πολύ καλοί και ακριβοί 1080ρ αξίζουν την κορυφή και την διαφορά τιμής έστω για τις οριακά καλύτερες εικόνες..
Οι πιό φθηνοί αλλά διπλάσιας+ τιμής από τους κορυφαίους 720ρ δεν με πείθουν...
Νομίζω πως θα περάσω σε 1080ρ αλλά αργότερα και μόνο σε πολύ καλό μηχάνημα...
αρκετά σωστή η σκέψη σου Αργύρη, όσο εχει να κάνει με την μεγάλη βάση χρηστών/κατόχων 720 προβολέων όμως και η ενημέρωση και η εξέλιξη των 1080 μας είναι αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς έτσι βλέπουμε και θα εκτιμήσουμε καλίτερα την ωρίμανση της τεχνολογίας των 1080 και των διαφόρων στρατοπέδων και τεχνολογιών και φυσικά την αναμενώμενη μείωση τιμών.:happy_4: πιστευω πως δεν χρειαζεται πολυ σκεψη για να καταλαβουμε αν ο πολυς κοσμος μπορει- ειναι διατεθημενος να βγαλει απο την τσεπη του για κατι που σε κανα χρονο θα ειναι και πιο προσιτο και με καλυτερη αποδωση απο τα σημερινα 1080ρ :happy_4:
ισως ηταν πιο αποδωτικο να ασχοληθουμε με το 720ρ μιας και ειναι σε επαφη με τον περισοτερο κοσμο και το 1080ρ δεν θα μας αγγιξει πριν την επομενη ανοιξη
αυτό το λένε χάι εντ :happy_5:δεν σχολιάζω για ακριβότερα μηχανήματα γιατί εδώ θα συμφωνήσω με τον Βασίλη και τον Giorgio-n οτι διπλάσια και τριπλάσια τιμή απλά δεν είναι value for money για μια μικρή ποσοστιαία βελτίωση στην εικόνα.
:happy_5::happy_5::happy_5:Η αλήθεια είναι οτι εμείς που διαβάζουμε και συμμετέχουμε καθημερινά στο avclub μας αρέσει το
.............
Πολύ κακό κάνει αυτό το avclub στην τσέπη.
Εσείς που θέλετε να πάρετε έναν 1080, γιατί τον θέλετε;
Τι πιστεύετε ότι λείπει από τα καλά 720; Είστε σίγουροι ότι η ανάλυση και μόνο θα σας το δώσει;
Πολύ σωστό και ειδικά σε πολλές άιθουσες των Village η εικόνα είναι σαν.... το χαλι της το μαυρο!!!Όταν καμιά φορά πηγαίνω στον κινηματογράφο και την άλλη μέρα βλέπω ταινία στον προβολέα μου (που είναι μοντέλο παλιό πλέον και πολύ φθηνό πανυ900) θα μπορούσα να πω χωρίς υπερβολή οτι η εικόνα που μου δίνει δεν είναι κατώτερη από το σινεμά. Το ίδιο λένε και όσοι έρχονται στο σπίτι μου και δεν είναι λίγοι αυτοί.
Και αυτό πολύ σωστό, μιλάμε για να βελτιστοποιήσουμε τα πάντα... πανί... καλώδια (αργυρη πάσσα!!)... σούπερ ντούπερ προβολέας... και τελικά ένα κακό transfer απο ταινία σε ψηφιακό φορμάτ και η εικόνα πάει στράφι!Αντίθετα αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η ποιότητα της ταινίας που μπορεί να ρίξει την ποιότητα της εικόνα πάρα πολύ ακόμα και σε σημείο απογοητευτικό καμιά φορά.
Σε αυτή την περίπτωση ένας καλός προβολέας θα σώσει την κατάσταση;
Τι έγινε βρε παιδιά;:happy_5::happy_5::happy_5: