__HELP____ Ισχυρό Laptop και παρελκόμενα....... Πραγματικά Help me out Here !!!!

Reaction score
0
ΥΓ. Ωραιο δωρο.... Σε αλλους κανουν χρυσο ρολόι... Εγω θελω τον Qualia004 (νυμφευομαι και αυριο αν ειναι ετσι)
Παιδιά, φαίνεται ότι ο άνθρωπος το πήρε απόφαση!
Άνοιξε λίστα γάμου στην Ηχοέκφραση να τσοντάρουμε όλοι να το πάρεις το ευλογημένο... :D

Reaction score
5
Καλά λες, όλοι πρέπει, και οι 1000+ για να πάρει αυτός Qualia!!!

Πάντως εγώ θα αρνηθώ χρυσό ρολόι κατηγορηματικά, χρυσό...μπλιαχ!

Κοίτα τι μου ήρθε τώρα...γνωστός φίλος από Πορτογαλία ήρθε επίσκεψη εδώ πριν λίγο καιρό και μετά από κάποιες μέρες τι μου λέει: "Καλά γιατί όλοι εδώ φοράνε Rolex???"...τι να του πω...ότι οι ίδιοι κλαίγονται για την κ*λ*κοινωνία, την κ*λ*κατάσταση, τις ακάλυπτες επιταγές και όλα σκ*τ*, σκ*τ*, σκ*τ*, είναι;;;

Reaction score
5
Follow up ..... παίζει τελικά ρόλο η ένταση που θα παίζουν τα ηχεία αναφορικά με τον μαγνητισμό των λοιπών συσκευών του laptop?

Δηλαδή το μαγνητικό πεδίο μειώνεται ανάλογα με την ένταση ?

Reaction score
5
Στέλιο, πόσο δύσκολο είναι να βρεις δυο θωρακισμένα ηχεία να τελειώνεις; Δεν κάνουν πάνω από 10-20 ευρώ! Και ησυχάζεις...

Reaction score
5
aK1S Τα ηχεία που έχω δεξιά και αριστερά είναι κάτι Monitor mission όπου χρησιμοποιώ για να γράφω / ακούω μουσική. Για να "πιάσουν" την ποιότητα τους αντίστοιχα μαγνητικά θωρακισμένα θα πρέπει σίγουρα να δώσω πάνω από 20ευρώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.675
Members
38.592
Νεότερο μέλος
George Tzelalis