AΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Αυξησεις στα ασφαλιστρα μας ετοιμαζουν...Μονο που τα χρηματικα ορια αποζημιωσεων που ειναι υποχρεωτικα, μου φαινεται οτι μπαινουν για να δικαιολογησουν τις αυξησεις! 1.000.000€ απζημιωση υλικων ζημιων ανα ατυχημα!!! τι στο καλο οι...Χανκοκ ειμαστε; διαβαστε:
Ασφάλιστρα: αυξήσεις λόγω νομοθεσίας

Από τις 16 Δεκεμβρίου έχει κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο που αφορά στην πλήρη εφαρμογή της 5ης οδηγίας της Ε.Ε. περί κατώτατων ορίων αποζημιώσεων ανά τροχαίο ατύχημα, η οποία θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουνίου 2009.

Η οδηγία ορίζει πως από εκείνη την ημερομηνία έως την 1η Ιανουαρίου 2011 θα αυξηθούν σταδιακά τα κατώτατα όρια για τις σωματικές βλάβες στα 500.000 ευρώ ανά θύμα (αντί των 500.000 ανά ατύχημα, που είναι σήμερα) και για τις υλικές ζημιές σε 1.000.000 ευρώ ανά ατύχημα (αντί των 500.000, που είναι σήμερα). Από την πρώτη ημέρα του 2011 τα κατώτατα όρια για τις σωματικές βλάβες αυξάνονται στα 750.000 ευρώ ανά θύμα, ενώ από την 1η Ιουνίου 2012 και στις δύο περιπτώσεις το κατώτατο όριο αποζημίωσης θα είναι 1.000.000 ευρώ.

Όπως είναι φυσικό αναμένονται οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα κατά το 2009, που θα κυμανθούν από 10% έως 40% με αιτία την αύξηση των κατωτάτων ορίων αποζημιώσεως ανά τροχαίο ατύχημα. Για το επίπεδο όμως αυτών των αυξήσεων υπεύθυνες είναι και οι αντασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες λόγω της συγκεκριμένης οδηγίας θα αναγκαστούν να αυξήσουν τα αντασφάλιστρά τους έως και 30%.

Reaction score
264
Απάντηση: AΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ!

Σαμαρι εχω βρει.Για γα'ι'δαρο ψαχνω τωρα και απο του χρονου θα
κανω σουζες μεσα στην ομονοια.Και αν θα μου την πεφτουνε τα στρουφ, θα κανω και τνριφτ,αφου πρωτα θα εχω περασει ενα σετ απο σλικ πεταλα στο εργαλειο.Ασε που αν τολμησουνε να του κανουνε και ελεγχο καυσαεριων, θα φανε κλοτσιδι που θα φτασουνε πετωντας μεχρι την Παρνηθα:116:

Reaction score
1

Από την άλλη όμως , έχουμε τα πιο φτηνά ασφάλιστρά στην ΕΕ ... νομίζω ... ας γίνει μία σύγκριση ...

Reaction score
51
Απάντηση: Re: AΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ!

και τους φθηνοτερους μισθους με την ακριβοτερη ζωη γενικοτερα...

....και τις χειρότερες αποζημιώσεις (κόβει ο πραγματογνώμονας για να μη χάσει τους στόχους, κόβει και η εταιρεία στην επιταγή χάσαμε ένα 25% του κόστους επισκευής......) να συμπληρώσω

Reaction score
26.187
και τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να εμπλακουμε σε ατυχημα συγκριτικα απο την αλλη μερια

Reaction score
0

Στις σκανδιναβικές χώρες που πληρώνουνε τόσο εύκολα τα ασφάλιστρά τους και υπάρχει αληθινό κράτος πρόνοιας πηδάνε αβέρτα απτα μπαλκόνια... Γιατί; Α φταίει ο καιρός, ξέχασα... Στην Ιταλία πάει 2 ευρώ η βενζίνη και το κόστος των διωδίων στις autosrada ξεπερνάει το κόστος της βενζίνης. Σε μας το πήγαν από 1.10 σε 1.40 ευρώ και βγήκαμε στους δρόμους... Αλλά οι Ιταλοί εχουν δρόμους... Στην Γαλία η ξαδέρφη μου πληρώνει 1200 ευρώ νοίκι στο Παρίσι για γκαρσονιέρα και παρόλο που δουλεύει και ο άντρας της, δεν τους φτάνουν για αμάξι γιατί θα πρέπει να πληρώνουν άλλα 500 το μήνα για πάρκιν. Εδώ έχουμε από 2-3 να βρίσκονται... Υπάρχουν και άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια να φάνε εκεί. Γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν; Αλλά τα μαρουλάκια είναι πιο φτηνά και έχουν και 2πλάσιους μισθούς εκεί... Και παρόλο που για να αγοράσεις σπίτι εκεί το εκατ. το θες, ψάχνουν οι δικοί μας κανένα προιον σουπερμάρκετ που είναι κανα ευρώ πιο φθηνό εκεί και το βγάζουν στις ειδήσεις...
Στις πιο προηγμένες χώρες; Στη Γερμανία αν γλιστρήσει κάποιος έξω απτο σπίτι σου σου κάνει μήνυση γιατί δεν σκούπισες...Καλό ε; Επίσης σε ρουφιανέβει αν πετάξεις κανα σκουπιδάκι. Α και φυσικά στην Αμερική μπορούν να σε σκοτώσουν αν βρεθείς στο ξένο σπίτι... Πόσο πίσω είμαστε...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.953
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou