Aγορά Δορυορικού Δέκτη

Reaction score
11
Καλησπέρα,

Θα ήθελα την βοήθεια σας για την αγορά ενός ψηφιακού δέκτη HD καινούργιου ή μεταχειρισμένου. Πρόσφατα αγόρασα μια SONY 3D ready και θεωρώ σωστό να αναβαθμιστώ και στον αποκωδικοποιητή. Αύτη την στιγμή παίζω με τον ΑΡΙΟΝ και η αγορά θα ήθελα να γίνει με πρώτο και βασικό κριτήριο την ποιότητα της εικόνας. Σαν δεύτερο και τελευταίο κριτήριο με ενδιαφέρει να έχει δυνατότητα εγγραφής. Διαθέτω 200-250 ευρώ για τον Δέκτη. Επίσης ψάχνω και για ένα καλώδιο HDMI στα 7μ

Reaction score
11
Re: Aγορά Δορυφορικού Δέκτη

Καλησπέρα,

Θα ήθελα την βοήθεια σας για την αγορά ενός ψηφιακού δέκτη HD καινούργιου ή μεταχειρισμένου. Πρόσφατα αγόρασα μια SONY 3D ready και θεωρώ σωστό να αναβαθμιστώ και στον αποκωδικοποιητή. Αύτη την στιγμή παίζω με τον ΑΡΙΟΝ και η αγορά θα ήθελα να γίνει με πρώτο και βασικό κριτήριο την ποιότητα της εικόνας. Σαν δεύτερο και τελευταίο κριτήριο με ενδιαφέρει να έχει δυνατότητα εγγραφής. Διαθέτω 200-250 ευρώ για τον Δέκτη. Επίσης ψάχνω και για ένα καλώδιο HDMI στα 7μ
Καλησπέρα,

Είμαι μεταξύ του M-vision και του Humax icord 500 αν και ο δεύτερος ειναι σχετικά ψηλά Καμία γνώμη??

Ευχαριστώ

Reaction score
65
Απάντηση: Re: Aγορά Δορυφορικού Δέκτη

Καλησπέρα,

Είμαι μεταξύ του M-vision και του Humax icord 500 αν και ο δεύτερος ειναι σχετικά ψηλά Καμία γνώμη??

Ευχαριστώ
σ`αυτο το μπατζετ εχεις αρκετες επιλογες.
οι πιο γνωστοι και δοκιμασμενοι,ειναι ο m-vision 300net και spiderbox 9000.Και οι 2 εχουν εκδοσεις και με επιγειο ψηφιακο δεκτη(combo)και ειναι πληρης σε λειτουργιες αλλα και σε δυνατοτητες εγγραφης.
o Humax ,δεν εχει καμια σχεση με το μπατζετ που αναφερεις,αφου παει κοντα στα 500.

Reaction score
1
Δες και αυτόν τον δέκτη HD COMBO C-Tech HD 5100-C: http://www.clarketech.altoma.biz/pro...yid=33&lang=en
•Compliant MPEG 2 /MPEG 4 / H.264
•2 tuner combo (DVB Satellite & DVB Terrestrial)
•Compliant DVB S/S2 & DVB T standard
•Output resolution 1080,720,576
•1 HDMI output
•VF-Display
•DiSEqC 1.0 1.1. 1.2 & USALS compatible
•16 favorite channel groups
•Multilingual GUI (OSD & Menu): English, Spanish, Portuguese, French, German, Italian, Turkish, Arabic; Persian, Russian
•Teletext & Subtitle by OSD and VBI
•Last channel memory
•Total 10.000 channel programmable
•Digital Dolby output (S/PDIF)
•S-Video output
•Component output (YPbPr)
•Various games
•Software & channel database upgrade via RS232
•Zoom in and Freeze function
•Multipicture display
•High speed software upgrade via USB 2.0
•MP3 play and JPEG view
•2 CI Slots
•1 Smartcard Slot

Είναι σε υψηλότερη κατηγορία τιμής (329 Ευρώ), αλλά δίνω, λόγω έλλειψης χρόνου, τον δικό μου που τον έχω λίγους μήνες. Όσο τον έχω είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δες την αγγελία μου στο forum και, αν σε ενδιαφέρει, μου λες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney