Aγορά ηχείων..έως 1200 €..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Το Chario ειναι οντως δυσκολο ηχειο, και τα δυσκολα ηχεια δεν θελουν βατ, θελουν στιβαρη τροφοδοσια οπως εξηγησα στο #37 εκτενως. Γι αυτο προτεινα να το δεις στην πραξη στο χωρο σου με το Yamaha, αυτη ειναι η λυση.

Σαν ηχειο το Chario ειναι πολυ ποιοτικο και παντρευεται και με συνοδα αμωτερης κατηγοριας.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Συνιστω υπομονη κ μεθοδικα βηματα για να να κανεις ουσιαστικες κινησεις και να φτασεις στο επιθυμητο αποτελεσμα.:thumbsup:

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.319
Κατά πρώτον: καλοάκουστα ότι πήρες και προσοχή στο στρώσιμο..με το μαλακό

κατά δεύτερον: συμφωνώ΄σε ότι σου είπαν παραπάνω τα παιδιά ΠΑΙΞΕ με τον χώρο σου,κάνει θαύματα!!!

Κατά τρίτον: ΜΗΝ αλλάζεις ηχεία πριν δοκιμάσεις άλλο ενισχυτή!!!!Στην Αθήνα έχετε ένα σωρό πηγές-καταστήματα για να δοκιμάσετε είμαι σίγουρος πως αν έβλεπες τον yamaha με τα b&w θα επαναλάμβανες το τελευταίο σου ποστ.

έχω αλλάξει 12-14ενισχυτές στη ζωή μου και 4 φορές ηχεία,δες αναλογία και βγάλε συμπέρασμα,χώρια που έτυχε και 2 φορές να ξαναψάξω για να αγοράσω ενισχυτή που είχα ήδη αλλάξει,γι'αυτό προσοχή με τα μικρόβια της αλλαγής για να μην κλαίμε λεφτά και απογοητευόμαστε.

Υ.Γ Δεν διάβασα όλα τα ποστ,αλλά αν παίζεις από λάπιτοπ και δεν έχεις, κάνε μια επένδυση σε usb κάρτα,εκεί θα καταλάβεις πιο πολλές αλλαγές

F

Fotis239

Guest
Γειά σου Χάρη!Όντως καλά και τα B&W που είχα, αλλά τα ΜΑ δεν συγκρίνονται..Πολύ πιο ολοκληρωμένο ηχείο..Βαθύ χαμηλό λες και υπάρχει sub στο σύστημα, απίστευτο βάθος και εύρος σκηνής..Πολύ πιο μουσικό ηχείο από την σειρά 600 της B&W..Τελικά δεν ήταν τόσο μικρόβιο αλλαγής απ' ότι κατάλαβα..Απλά μέχρι τώρα δεν ήμουν ικανοποιημένος με κανέναν συνδυασμό από όσους είχα κάνει..
Για το λαπιτόπι έχω το Dac της Audiolab 8200CD το οποίο συνδυάζει και cd player..
Τώρα τα μόνα που μένουν είναι τα καλώδια..Και για να πω την αλήθεια με βλέπω να τα αγοράζω όλα από τα Blue Jeans..

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Καλορίζικα, σχετικά με τα προϊόντα της Μ.Α. είμαι και εγώ από αυτούς που υποστηρίζουν ότι συνδυάζουν, ποιότητα, συνέπεια, απόδοση και καλές τιμές.

Η δε rx είναι ο αντιπροσωπευτικότερος δείκτης των χροιών της εταιρείας: Μεγάλος, εντυπωσιακός, σύγχρονος αλλά και με λεπτομέρεια εκεί που απαιτείται, ήχος.
[DOUBLEPOST=1442730694][/DOUBLEPOST]Για τον yamaha δε, δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις: Κλασσικό πλέον εργαλείο.
Πολύ καλός συνδυασμός.

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
[...]
Τώρα τα μόνα που μένουν είναι τα καλώδια..Και για να πω την αλήθεια με βλέπω να τα αγοράζω όλα από τα Blue Jeans..
...και πολύ καλά θα κάνεις! ;-)

Reaction score
325
πηγαινε σε Triangle φίλε μου θα καταενθουσιαστείς και είναι μέσα στο budget σου και μιλάω για τα triangle color τα δαπέδου. Αυτά πήρα και έγω μείνει ενθουσιασμένος πόσο μουσικό ηχείο είναι. Μιλάμε δεν έχει σταματήσει να παίζει μουσική από την μέρα που το αγόρασα :)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.579
Εν τέλει αγοράστηκαν ο ενισχυτής Yamaha A-S1000 με τα ηχεία Monitor Audio RX8.Το αποτέλεσμα εκπληκτικό!!Επιτέλους βρήκα το ηχητικό αποτέλεσμα που έψαχνα..
...

Reaction score
325
απλά δεν το είδα. Είχα μπει να γράψω για τα ηχεία μου και πόσο φοβερά είναι και απλά είδα κάποιον να αναζητάει ηχεία στην ίδια τιμή και είπα να του προτείνω και αυτά :p

F

Fotis239

Guest
Χαχα!Δεν πειράζει..Καλό είναι να ακούμε φίλους με εμπειρίες από διάφορα προϊόντα!!Γι αυτό είμαστε εδώ άλλωστε.. κ.Αρβανιτάκη σας ευχαριστώ πολύ!Κάθε μέρα τα απολαμβάνω όλο και περισσότερο!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Θέλουν αρκετό καιρό για να στρώσουν τα ηχεία. Δεν έχεις φτάσει προς το παρόν στο maximum των δυνατοτήτων του συστήματος, αγαπητέ Φώτη!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis