Aγορά νέου Μedia Player

Reaction score
0
Ψάχνω για αγορά ενός καλού media player.
θα ήθελα να έχει wifi για internet surfing/streaming.
Εννοείται να υποστηρίζει όλα τα format, 3d δε με απασχολεί.
Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να είναι ένα blu ray player και με όλες τις δυνατότητες ενός media player.
budger το συζητάμε.
Το θέμα είναι ότι έχω το WD και πολλά mkv 1080p αρνείται να τα αναπαράγει και κολλάει .

Reaction score
171
Απάντηση: Aγορά νέου Μedia Player

Την καλύτερη συμπεριφορά και απόδοση έχουν τα players με τσιπάκι sigma 8642 ή νεότερο. Δες το popcorn A300 ή αν θέλεις οικονομική και εξίσου αποδοτική λύση δες το Netgear NTV550.

Reaction score
1.460

Αν θες να είναι και blu ray player τότε πας Dune Max ή Dune Smart B1.Σε Mede8er περίμενε λίγες μέρες που θα κάνουμε την παρουσίαση του νέου μοντέλου Med1000X3D.

Reaction score
0

δεν με ενδιαφέρει το 3d άρα το 1000x3d είναι τοο much.
mede8er 450 ψάχνω λογω wifi ή το dune 101w

Reaction score
4.918

Παρεπιμπτόντως το δικό μου media player (dvico tvix 4100, ολίγον παλαιό) δεν μου έπαιξε αρχειάκι βίντεο κατάληξης flv, τα καινούργια παίζουν αυτο τον τύπο αρχείου; Με αλλα αρχεια ποτε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα... (ειχα κολλήσει να βρω Τσιτσο-Φρανκο να θυμηθώ τα παλιά και μόνο τετοι αρχειο καταφερα να βρω....)

Reaction score
1.460

Παρεπιμπτόντως το δικό μου media player (dvico tvix 4100, ολίγον παλαιό) δεν μου έπαιξε αρχειάκι βίντεο κατάληξης flv, τα καινούργια παίζουν αυτο τον τύπο αρχείου; Με αλλα αρχεια ποτε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα... (ειχα κολλήσει να βρω Τσιτσο-Φρανκο να θυμηθώ τα παλιά και μόνο τετοι αρχειο καταφερα να βρω....)
Σε dune και mede8er που έχω δοκιμάσει αρχεία flv,μερικά τα παίζουν και μερικά όχι.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

έχετε δοκιμάσει να αλλάξετε την κατάληξη του αρχείου από flv σε mp4;

Reaction score
1.460

Είναι καιρός που είχα τέτοια αρχεία,δεν θυμάμαι αν το είχα κάνει αυτό Γιώργο.Κυρίως για τεστ στα media players τα κατέβαζα και μετά τα έσβηνα.

Reaction score
0

Πήρα τελικά τον WD.
Με εξέπληξε ευχάριστα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος