Aγορά Home cinema?

Reaction score
0
Καλη χρονια σε όλους.
Εδω και καιρο εχω στο σαλονι τηλεοραση FullHD Samsung 40A756 μαζι με egreat HD34A και σκεφτομαι να συμπληρωσω την εγκατασταση με εξτρα ηχεια βασικα για να εχω surround ηχο σε ταινιες που βλεπω.
Επειδη δεν κατεχω απο ενισχυτες κλπ θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι χρειαζεται να παρω. :118:
(μιας και υπαρχει ηδη το egreat φτανουν μονο τα εξτρα ηχεια ή πρεπει να τα παρω ολα μαζι με ενισχυτη;)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423
Χρειάζεται και ενισχυτής και ηχεία.
Να υποθέσω ότι υπάρχουν ήδη 2 ηχεία;
Το τι ακριβώς θα πάρετε εξαρτάται από το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε και από το μέγεθος του χώρου που θα χρησιμοποιηθούν.
Καλό είναι,αν όντως υπάρχουν τα 2 κύρια ηχεία,να βρείτε κεντρικο όσο το δυνατόν πιό όμοιο με αυτά.

Reaction score
0
Προς το παρον δεν εχω τιποτα ουτε ενισχυτη ουτε ηχεια.
Το ποσό που θελω να διαθεσω δεν ξεπερνα τα 200 ευρω και μιλαμε για χωρο 3,5 μετρα μπροστα απο την τηλεοραση.
Eπισης δεν ξερω κατα ποσο ο ενισχυτης χρειαζεται να εχει θυρα HDMI ή οχι, μια και οπως ειπα υπαρχει το egreat...

Reaction score
0
Καλό θα ήταν να μαζέψεις ακόμα 200€ και μετά να πάρεις κάτι γιατί μόνο με 200€ δεν μπορείς να πάρεις τίποτα. Ακόμα και All In One συστήματα σαν αυτό και αυτό δεν κάνουν 200€ πόσο μάλλον ξεχωριστός ενισχυτής και ηχεία.

Reaction score
0
αμα πας μια βολτα στο mediamarkt θα βρεις αρκετα σετακια κατω απο 200 ευρω.
εγω ετσι εκανα το καλοκαιρι με ενα sony και βολευτηκα για το εξοχικο.
Και εχουν και εισοδο για οπτικη ινα...

Reaction score
0
Ευχαριστω για τη βοηθεια.
Θα ανεβασω το ποσο στα 250-300 ευρω αναγκαστικα.
Το θεμα ειναι πως βλεπω οτι ενα σετ Home cinema εχει συνηθως DVD player με upscaller κατι που σε μενα ειναι αχρηστο λογω του egreat.
Κανει την ιδια δουλεια το σετ Home cinema (οσον αφορα τον ηχο που με ενδιαφερει) με ενα σετ ενισχυτη-ηχεια;

Reaction score
80
Απάντηση: Re: Aγορά Home cinema?

Κανει την ιδια δουλεια το σετ Home cinema (οσον αφορα τον ηχο που με ενδιαφερει) με ενα σετ ενισχυτη-ηχεια;
Καλυτερη δουλεια κανει ενας av ενισχυτης με ενα καλο σετ ηχειων απο ενα all in one συστημα

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members