Aγορά tv με περιορισμένο budget

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά,

Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης αλλά το budget μου είναι κάπως περιορισμένο, γύρω στα 800 ευρώ.
Υπάρχει κάποια lcd, τουλάχιστον 23", με αξιοπρεπή εικόνα σε αυτά τα λεφτά ή θα πρέπει να στραφώ σε crt?

Προορίζεται κυρίως για θέαση αγώνων ποδοσφαίρου και ταινιών (TV ή DVD).

Ευχαριστώ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Με 800€ αποκτάς σήμερα τις καλύτερες CRT. Για TFT πήρε το μάτι μου στο Carrefour μία Thomson 27" με 895€ και αν θυμάμαι καλά γινόταν και άτοκες δόσεις. Δυστυχώς ήταν σε στατική επίδειξη, οπότε δεν ξέρω πως έπαιζε...

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Αν υπάρχουν άλλα στοιχεία για αυτήν την Thomson, θα με βοηθούσανε να την τσεκάρω.

Νομίζω για μια crt θα περιόριζα κάπως το budget μου στα 500 ευρώ καθώς υποθέτω ότι υπάρχουν καλές συσκεύες σε αυτήν την κατηγορία τιμής.
Απλά δεν ξέρω ποιες. :)

Καμιά βοήθεια?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
pavlos said:
Αν υπάρχουν άλλα στοιχεία για αυτήν την Thomson, θα με βοηθούσανε να την τσεκάρω.
Δυστυχώς δεν συγκράτησα το μοντέλο...
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος πρέπει να είναι αυτή

pavlos said:
Νομίζω για μια crt θα περιόριζα κάπως το budget μου στα 500-600 ευρώ καθώς υποθέτω ότι υπάρχουν καλές συσκεύες σε αυτήν την κατηγορία τιμής.
Απλά δεν ξέρω ποιες. :)
Δες τις Philips σειρά 94xx. Πρέπει να είναι 2-3 μοντέλα στην σειρά. Όλες δέχονται progressive σήμα και είναι φορτωμένες καλούδια. Μετά υπάρχουν και οι Bravia της Sony, και οι Panasonic...

Reaction score
0
εμισ αγορασε απο ΜΑΚΡΟ grundig lcd tv 32" 799 euro.

Πολι καλι τιλεορασι βλεπο μοντιαλ και ειναι πολι καλι

Reaction score
0
Σπύρος Μπλάτσιος said:
pavlos said:
Δυστυχώς δεν συγκράτησα το μοντέλο...
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος πρέπει να είναι αυτή
Ναι, αυτή είναι. Το τσέκαρα στον κατάλογο του Carrefour. Φαίνεται ενδιαφέρον, θα πάω να την δω και από κοντά. Βέβαια, ένα review
(το μοναδικό) που βρήκα στο δίκτυο δεν τα λέει και πολύ καλά.

Την έχει δει κάποιος να παίζει? Εντυπώσεις?

mrw

Reaction score
0
Σε πολυ γνωστα καταστηματα στη Κηφισιας (Thomson) και τη Στουρναρη (Jetson) - με ιστοσελιδες

Τη Τόμσον στις 27" τη πήρα για ένα συγγενή στα 599 Ε, πολύ ικανοποιητική για τα λεφτά της, δείχνει καλή εικόνα απο PC (Packard Bell iMedia 1308 στα 349 Ε)

Reaction score
0
mrw said:
Σε πολυ γνωστα καταστηματα στη Κηφισιας (Thomson) και τη Στουρναρη (Jetson) - με ιστοσελιδες
Μπορείς σε παρακαλώ να μου υποδείξεις ποια είναι αυτά τα μαγαζία;

Ευχαριστώ

Reaction score
0
Επίσης, eίδα την Samsung LE26R51 26" στο Carrefour, και μου φάνηκε ότι έπαιζε καλά.

Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο μοντέλο;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός