Aγορα 50"

Reaction score
56
Πριν απο κανα δυο χρονια ακουγοντας τις συμβουλες σας πηρα την samnsung 40" tulip 'η οπως αλλιως θελει να την λεει κανεις και εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Τωρα λοιπον που ηρθε η ωρα να την αλλαξω θελω παλι τη γνωμη σας. Λοιπον θελω γυρω στις 50" και επειδη εχω να ασχοληθω καιρο με το αθλημα και δεν εχω επαφη με plasma, lcd, kuro και κατι τετοια που ακουω, θελω να μου προτινεται τι να παρω. Το κοστος μονο του δεν με ενδιαφερει, με ενδιαδερει παντα σε σχεδη με την αποδοση οποτε οπως κρινει ο καθενας ας τοποθετηθει και εαν δεν θελει να προτινει συγκεκριμενο μοντελο ας προτινει lcd or plasma.

Reaction score
0
Απάντηση: Aγορα 50"

Φίλε μου, στις 50" μόνο για Plasma πας, δεν βγαίνουν LCD. Θα πας στις 52" για LCD.

Για εμένα καλύτερα μία καλή 52" LCD, κυρίως γιατί οι Plasma σε αυτό το μέγεθος έχουν αστεία κατανάλωση ενέργειας. Η Sony KDL-52Z450 είναι καταπληκτική, αν φτάνει ως εκεί το "κασέ" σου γιατί είναι και ακριβό κομμάτι.

Reaction score
49

Πριν απο κανα δυο χρονια ακουγοντας τις συμβουλες σας πηρα την samnsung 40" tulip 'η οπως αλλιως θελει να την λεει κανεις και εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Τωρα λοιπον που ηρθε η ωρα να την αλλαξω θελω παλι τη γνωμη σας. Λοιπον θελω γυρω στις 50" και επειδη εχω να ασχοληθω καιρο με το αθλημα και δεν εχω επαφη με plasma, lcd, kuro και κατι τετοια που ακουω, θελω να μου προτινεται τι να παρω. Το κοστος μονο του δεν με ενδιαφερει, με ενδιαδερει παντα σε σχεδη με την αποδοση οποτε οπως κρινει ο καθενας ας τοποθετηθει και εαν δεν θελει να προτινει συγκεκριμενο μοντελο ας προτινει lcd or plasma.

Πας δαγκωτός σε Pioneer PDP LX-5090H.

Ό,τι καλύτερο για τα μάτια και τώρα πια σε απίστευτη τιμή.
Τέτοια χρώματα, κίνηση, βάθος πεδίου, 3διάστατη αίσθηση δεν έχω δει σε καμία τηλεόραση......
Ακόμα και το τηλεχειριστήριό της είναι ένα ποιοτικότατο, βαρύ αλουμινίου κομψοτέχνημα...
Ένα κόσμημα για κάθε σαλόνι και ο μόνος λόγος που δεν την έχω αγοράσει είναι γιατί κυκλοφορεί στο σπίτι ένα μικρό κοριτσάκι 2 ετών.....

Τρέξε πριν εξαντληθούν!!

Reaction score
0

Ένα κόσμημα για κάθε σαλόνι και ο μόνος λόγος που δεν την έχω αγοράσει είναι γιατί κυκλοφορεί στο σπίτι ένα μικρό κοριτσάκι 2 ετών.....
Τί θέλει να πεί ο ποιητής?

Reaction score
4.909

Αφελής ερώτηση:
Πώς πείθεις το "κογκρέσσο" μετά απο 2 μόλις χρόνια ότι...ήρθε η ώρα να αλλάξεις την τηλεόραση;
Εγω μετά απο 13 χρόνια...έφτυσα αίμα για να λάβω έγκριση αλλαγής τηλεόρασης με 46αρα πλάσμα (που έχει προγραμματιστει για αρχες Σεπτεμβρίου, δηλαδή οσονούπω!)
Εκτός κι αν...δεν υπάρχει "κογκρέσσο" στο σπίτι ή έχεις επιβάλλει κάποιο καθεστώς "αριστοκρατίας" (για να μην πούμε δικτατορίας...)
Επι του ερωτήματός σου, πήγαινε καρφι για plasma, είτε την pioneer που σου ανέφεραν, είτε για φτηνότερα την panasonic 50G10

Reaction score
56

Απο μια ματια που εριξα η pioneer ειναι αρκετα ακριβοτερη απο την panasonic. Αξιζει αυτη η χρηματικη διαφορα 'η οποια και να παρω με τα ματια μου θα δω τα ιδια πραγματα.

* οσο αναφορα ο κογκρεσο του περασα γραμμη οτι εν οψη της ψηφιακης τηλεορασης αυτη που εχουμε ειναι αχρηστη.

Reaction score
0

Πάντως καλό θα ήτανε σε ένα τόπικ να βάλουμε τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούμε να για να πείσουμε το έτερον ήμισυ!!! χαχαχαχα Off topic, αλλά μου άρεσε η δικαιολογία!!

Reaction score
49

Τί θέλει να πεί ο ποιητής?

Ότι η κόρη μου κάποιες φορές κρατάει και καμιά κουτάλα στα χέρια (μεταλλική) και σκάει καμιά.......κουταλιά στην οθόνη της (ευτυχώς) CRT....
Δεν θέλω να πάθω εγκεφαλικό βλέποντας το ίδιο θέαμα σε μια....plasma 50" :116: :126:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.237

Ότι η κόρη μου κάποιες φορές κρατάει και καμιά κουτάλα στα χέρια (μεταλλική) και σκάει καμιά.......κουταλιά στην οθόνη της (ευτυχώς) CRT....
Δεν θέλω να πάθω εγκεφαλικό βλέποντας το ίδιο θέαμα σε μια....plasma 50" :116: :126:
Δεν βάζεις ένα τέτοιο να την προστατεύσεις;:138:

Reaction score
56

Ρε παιδια για να πω την αληθεια μπερδευτικα. Αν ειναι ευκολο ας τεκμηρηωνει ο καθενας την αποψη του, ωστε να καταλαβω δυο πραγματα γιατι ως τωρα ο καθενας λεει αυτο που νομιζει και αυτο για εμενα ειναι σαν να εχω παει σε ενα καταστημα και ο πωλητης με παιζει μπαλα οπως θελει.

Reaction score
49

Ρε παιδια για να πω την αληθεια μπερδευτικα. Αν ειναι ευκολο ας τεκμηρηωνει ο καθενας την αποψη του, ωστε να καταλαβω δυο πραγματα γιατι ως τωρα ο καθενας λεει αυτο που νομιζει και αυτο για εμενα ειναι σαν να εχω παει σε ενα καταστημα και ο πωλητης με παιζει μπαλα οπως θελει.

Νομίζω, η απάντησή μου πιο πάνω, ήταν ξεκάθαρη.....:121:

Πας δαγκωτός σε Pioneer PDP LX-5090H.

Ό,τι καλύτερο για τα μάτια και τώρα πια σε απίστευτη τιμή.
Τέτοια χρώματα, κίνηση, βάθος πεδίου, 3διάστατη αίσθηση δεν έχω δει σε καμία τηλεόραση......
Ακόμα και το τηλεχειριστήριό της είναι ένα ποιοτικότατο, βαρύ αλουμινίου κομψοτέχνημα...

Τρέξε πριν εξαντληθούν!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας