Aγορα projector

Reaction score
0
Γεια σας.Αν μπορεί κάποιος να με "φωτίσει' για αγορά προβολέα , Είναι φωτογραφική λέσχη -cafe διαστάσεων 6.50x 12.30 γωνιακό και φωτεινό ( υπάρχουν και τέντες για σκίαση περιμετρικά) Δεν έχω περιορισμό στις αποστάσεις.Θέλω να προβάλλω κατά κύριο λόγο φωτογραφίες και ίσως κάποιο βίντεο .Έχω δει τον Epson TW-5910 3D και τον BenQ W1070 Δεν ξέρω αν υπαρχει και κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα και αν αυτοι που προανεφερα ειναι καταλληλοι ,επισης εχω ενα πανι απλο με τριποδο απο Media Markt.Παρακαλω τις γνωσεις σας και την γνώμη σας!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
[h=1][/h]

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.792
Γεια σας.Αν μπορεί κάποιος να με "φωτίσει' για αγορά προβολέα , Είναι φωτογραφική λέσχη -cafe διαστάσεων 6.50x 12.30 γωνιακό και φωτεινό ( υπάρχουν και τέντες για σκίαση περιμετρικά) Δεν έχω περιορισμό στις αποστάσεις.Θέλω να προβάλλω κατά κύριο λόγο φωτογραφίες και ίσως κάποιο βίντεο .Έχω δει τον Epson TW-5910 3D και τον BenQ W1070 Δεν ξέρω αν υπαρχει και κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα και αν αυτοι που προανεφερα ειναι καταλληλοι ,επισης εχω ενα πανι απλο με τριποδο απο Media Markt.Παρακαλω τις γνωσεις σας και την γνώμη σας!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μια χαρά θα είσαι με τον benq.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Aγορα projector

Η φωτεινότητα ρυθμίζεται? φωτεινό σημαίνει "ξεθωριασμενο" σε ήδη φωτεινές εικόνες? Ελπιζω να μην σε ζαλίζω.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.799

Η φωτεινότητα ρυθμίζεται? φωτεινό σημαίνει "ξεθωριασμενο" σε ήδη φωτεινές εικόνες?
Για τη συγκεκριμένη χρήση σε χώρο με περιβάλλοντα φωτισμό θα μπορεί να φαίνεται ικανοποιητικά η εικόνα με τον BenQ, σε αντίθεση με κάποιον λιγότερο φωτεινό, με τον οποίο δεν θα ξεχώριζες τίποτα.

Reaction score
0

Ο αντίστοιχος Epson TW-5910 3D μειονεκτεί η υπερέχει σε κάτι? η υποστηριξη απο τις αντίστοιχες εταιρείες πως είναι? ταλαιπωρώ ίσως αλλά είμαι απλά άσχετος με προτζεκτορες και μου φαίνονται όλα σε "ομίχλη" .Ευχαριστώ

Reaction score
98
Απάντηση: Aγορα projector

Εγώ είμαι ολίγον αντίθετος έχοντας κάποια "σχετική" εμπειρία στο θέμα προβολή σε επαγγελματικό χώρο(μη ελεγχόμενος περιφερειακός φωτισμός).
Θα θυσίαζα λοιπόν την Full HD ανάλυση και θα ανέβαζα τα Ansi ,δηλαδή αν κάποιος φίλος με ρωτούσε θα πρότεινα κάτι σαν και αυτό http://www.projectorcentral.com/Panasonic-PT-VW330U-projection-calculator-pro.htm

Εξάλλου γιατί μέγεθος οθόνης συζητάμε? Από τη λέξη τρίποδο δε νομίζω να είναι πάνω απο 220cm πλάτος ε?

Reaction score
0
Απάντηση: Aγορα projector

Nαι σωστα λες Voltran ειναι 1.95 m. Ο περιφερειακος φωτισμος ελεγχεται με ρολλα και τεντες που σκιαζουν αρκετα ,η F HD αναλυση νομιζω ειναι μαλλον απαραιτητη για τις φωτο ( macro-πορτραιτα θελουν λεπτομερεια)
Σ' ευχαριστω για την προταση σου! ευπροσδεκτη καθε εμπειρια και γνωση που θα φωτισει και αλλες εκδοχες .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.301
Members
38.677
Νεότερο μέλος
LefterisG