Aκρόαση ACCUSTIC ARTS DRIVE-1 & DAC MKIII......

Status
Not open for further replies.
Reaction score
77
Κύριε Κανακάκη,
Κατ' αρχάς αποφεύγω κάθε plugin, είτε σε hardware είτε σε software. To μόνο που κάνω, στο επαγγελματικό recorder της SONY (W66) χρησιμοποιώ το SBM (super bit mapping) και ποτέ τα compressor & limiter που έχει εργοστασιακά.
Πολλές φορές όμως σε μια ηχογράφηση -π.χ σε "στεγνό" χώρο- χρειάζεται να προστεθεί λίγος χώρος (Wavelab natural verb, Cakewalk FX pack3) και σε έσχατη περίπτωση ελάχιστη ισοστάθμιση (προτιμώ τα VST plugins της Blueline ή/και Wavewarm). Αλλά αυτά, επαναλαμβάνω, τα έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Ποτέ πάντως δεν χρησιμοποιώ compressor ή limiter.
Όμως, πάντοτε μετά το τέλος του mastering είναι χρήσιμο και περνάω το DC Remover, που πραγματικά ξεκαθαρίζει τη στερεοφωνική εικόνα της ηχογράφησης.

Reaction score
3.468
Αγαπητέ Νίκο Κενελλόπουλε,
σε επόμενη συνάντηση θα ήθελα να έρθεις να τα πούμε και από κοντά.
Θα έχουμε και την ακρόαση του επαγγελματικού Tascam CD player.
Κατά προτίμηση μετά το Πάσχα στο σπίτι μου.

Αν θέλεις μπορείς να φέρεις και μερικές δικές σου ηχογραφήσεις για να τις ακούσουμε μέσα από τα ηχεία της Dynaudio που μόλις εγκατέστησα στο σπίτι μου. Ολα τα ενισχυτικά θα είναι της Cary Audio Design.
Θα έρθει και ο δάσκαλός μου, ο κιθαριστής και συνθέτης Νίκος Πιπέρης, που θέλω επ' ευκαιρία να γνωρίσεις.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782
Λοιπόν παιδιά κλείσαμε:

Κοψ.
g.Kar
Λευτέρης2175
Νικήτας
Mac
Kanakakis Mixalis
Ergolavos (den exi prosvasi)
Manos
Κρόκος
Κατής
Jadis Boy
----------------
για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.
Επαναλαμβάνω αυτό το Σάββατο 15/4 στις 12΄30-1΄00
επίσης θα έχουμε μαζί μας και το cdplayer Resolution audio21 και Theta digital dac 8 (12.000euro) και ίσως άλλο ένα. (Mac μήπως φέρεις και το McIntosh?) συν το νέο ΜL Vantage σε πρώτη πανελλήνια-παρουσίαση.

Eυχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκριση.

@ Nίκο Κανελλόπουλε την επόμενη φορά δεν μας τη γλυτώνεις......καλή ηχογράφηση.

Reaction score
77
g.kar said:
Αγαπητέ Νίκο Κενελλόπουλε,
σε επόμενη συνάντηση θα ήθελα να έρθεις να τα πούμε και από κοντά.
Θα έχουμε και την ακρόαση του επαγγελματικού Tascam CD player.
Κατά προτίμηση μετά το Πάσχα στο σπίτι μου.

Αν θέλεις μπορείς να φέρεις και μερικές δικές σου ηχογραφήσεις για να τις ακούσουμε μέσα από τα ηχεία της Dynaudio που μόλις εγκατέστησα στο σπίτι μου. Ολα τα ενισχυτικά θα είναι της Cary Audio Design.
Θα έρθει και ο δάσκαλός μου, ο κιθαριστής και συνθέτης Νίκος Πιπέρης, που θέλω επ' ευκαιρία να γνωρίσεις.
Πολύ ευχαρίστως και λυπάμαι που δεν θα μπορέσω το Σάββατο...

Reaction score
0
ΛΕΥΤΕΡΗΣ 2175 said:
Διακρίσεις βλέπω κε Αναμουρλίδη....

Τον Andrew τον πέρασες από εκπαίδευση στρωσίματος και ακόμα δεν έχει ανέβει σε status, ενώ με το Μιχάλη κάνουμε αστειάκια...ούτε στρώματα, ούτε λάστιχα, ούτε παπάκια...

:lol: :lol: :lol:
Πεστα ρε Λευτερη.
Για την προετοιμασια του τραπεζιου το Πασχα, τον Μιχαλη τον εβαλε να στρωσει το τραπεζι
και εμενα να στρωσω τη σουβλα.
Ο Μιχαλης εστρωσε το χαλακι της εξωπορτας και εγω εστρωσα πλακακι ολη τη σκαλα.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; :lol: :lol:

Υπολογισε και εμενα Ανδρεα.....
.....αν δεν στρωνω χαλικι στο εξοχικο του Mac.
Aτιμο Hi End,πουτ@ν@ κοινωνια . :D

Reaction score
0
Παιδιά δεν ξέρω τι γκαντεμιά με βαράει τελευταία, όλα στραβά μου πάνε...ειλικρινά είμαι να σκάσω!

Μου έχουν σκάσει οι ανάποδες η μία πίσω από την άλλη και δεν μπορώ να συνέλθω...

Αύριο δυστυχώς θα εργάζομαι...εξακολουθώ να ελπίζω πως θα τελειώσω νωρίς, αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος...

Λυπάμαι και πάλι...

Reaction score
0
Επειδή πιθανολογείται να δουλεύω κι εγώ αύριο ,καλό θα ήταν να μην κρατάω μια θέση και τελικά να μην έρθω, οπότε όποιος θέλει μπορεί να πάρει την δικιά μου θέση. Κοψ περιμένω εντυπώσεις , ιδιαίτερα για το πως έπαιξε ο SPHINX με τα MARTIN LOGAN. Καλή ακρόαση φίλοι μου.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782
Bασίλη είσαι μέσα κανονικά, όπως και ο Λευτέρης μόλις τελειώσει και φυσικά ο Μάνθος, με λίγη προσπάθεια θα βολευτούμε όλοι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Συγγνώμη που χώνομαι, αλλά ήθελα απλά να δώσω μια συμβουλή στον φίλο μου τον Gio.

Φιλαράκι εγώ στην θέση σου, με τον εργολάβο, τον ΚΟΨ, τον Κατή και τον Χρήστο Νικήτα δεν θα επέλεγα τον 4ο όροφο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ για το test. Φαντάσου να μαζευτούνε όλοι αυτοί γύρω από ένα σημείο εκεί πάνω, θα λυγίσει η οικοδομή.
Αυτοί δεν είναι reviewers, συνεργείο κατεδάφισης είναι... Βάλτους καλύτερα στην υπόγα, σε στέρεο έδαφος, γιατί το κτίριο από όσο γνωρίζω δεν είναι και από τα πιο καινούρια.

- Άντε καλές ακροάσεις και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ: Να μην αφήσετε σε καμία περίπτωση τον εργολάβο να χτυπάει ρυθμικά το ποδαράκι του στο πάτωμα. Τα ρίχτερ θα φτάσουν μέχρι την Θεσσαλονίκη...

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.782
8)έχεις κάτι να μας προσάψεις για τα κιλά μας :lol:?
ή ψάχνεις δικαιολογία να μην υπάρχουν snacks στο χώρο ακροάσεων?

και αυτά για το reviewers μακρυά από εμάς....φτου σκόρδα.... :mrgreen:

Reaction score
2
Νίκος Τσαρουχάς said:
Συγγνώμη που χώνομαι, αλλά ήθελα απλά να δώσω μια συμβουλή στον φίλο μου τον Gio.

Φιλαράκι εγώ στην θέση σου, με τον εργολάβο, τον ΚΟΨ, τον Κατή και τον Χρήστο Νικήτα δεν θα επέλεγα τον 4ο όροφο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ για το test. Φαντάσου να μαζευτούνε όλοι αυτοί γύρω από ένα σημείο εκεί πάνω, θα λυγίσει η οικοδομή.
Αυτοί δεν είναι reviewers, συνεργείο κατεδάφισης είναι... Βάλτους καλύτερα στην υπόγα, σε στέρεο έδαφος, γιατί το κτίριο από όσο γνωρίζω δεν είναι και από τα πιο καινούρια.

:D :D :D :D :D :D Niko εισαι απιστευτος......χαχαχαχαχαχχα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Νικο , μην ανησυχεις.
Ειδικα για αυριο ζητησα και καταφερα να γινουν αντισεισμικες ενισχυσεις με συνθετα πολυμερη καθως και ειδικες ενεσεις εμπλουτισμενες με καταλληλα προσμικτα στον φεροντα οργανισμο :lol: :lol:

Άν παρ'ολα αυτα δημιουργηθει τελικως προβλημα και το κτιριο γειρει... εχει καταπονηθει ιδαιτερο σχεδιο εκκενωσης του κτιριου με πηδο απο τα παραθυρα.
Το πυροσβεστικο πανι θα κρατουν Gio και Ζερβ. :lol: :lol:

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88