Aναβιωση quad

Π

Π.Α.Η.

Guest
Μπα δεν τσιμπαω ;) θα ηθελα ομως να τα ακουσω:) απ τα QUAD μονο ο τελικος μου εχει μεινει
405-2 πεζ ΑΡΙΣΤΑ μετα 30 χρονια;) ο Προ ο 34 παρεδωσε πνευμα απο το 2010:punish:
Ο 405-2 δεν έπαιζε ούτε στην εποχή του και θα παίξει τώρα; Τον είχα πιο παλιά από σένα και με καλύτερο προενισχυτη.Ηταν και ψοφίμι!Ένας ολοκληρωμένος στην κατηγορία του Audiolab,έστειλε και τους δύο στη λίμνη του Μπάμπη!(γιατί έχω κι εγω λίμνη στην περιοχη μου)

Reaction score
2.238
Ο 405-2 δεν έπαιζε ούτε στην εποχή του και θα παίξει τώρα; Τον είχα πιο παλιά από σένα και με καλύτερο προενισχυτη.Ηταν και ψοφίμι!Ένας ολοκληρωμένος στην κατηγορία του Audiolab,έστειλε και τους δύο στη λίμνη του Μπάμπη!(γιατί έχω κι εγω λίμνη στην περιοχη μου)
δοκίμασες άλλα καλώδια?

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.540
Δεν ειχες τα καταληλα καλωδια που ειχα εγω :rofl: :) ;) Για την ''μουσικη'' που ακουγες και ακους μπρε πανκιο ΟΧΙ δεν καν ο QUAD :punish: :punish: ειναι για αλλες ΜΟΥΣΙΚΕΣ δεν της ξερς:stinker:

Π

Π.Α.Η.

Guest
Δεν ειχες τα καταληλα καλωδια που ειχα εγω :rofl: :) ;) Για την ''μουσικη'' που ακουγες και ακους μπρε πανκιο ΟΧΙ δεν καν ο QUAD :punish: :punish: ειναι για αλλες ΜΟΥΣΙΚΕΣ δεν της ξερς:stinker:
Οντως,εκείνη την εποχή δεν τα είχα.Αν όμως τα είχα θα είχα δέσει μ' αυτά τον Quad και ύστερα θα τα είχα συνδέσει με τον πολυέλαιο για να φανεί ως αυτοκτονία.

Π

Π.Α.Η.

Guest
Mρε πανκιο εχω και τον ΑUDIOLAB :rofl: PELE BLACK:rofl::gamer::dance2:
Έγραψα,στην κατηγορία τιμής του Audiolab όχι για τον ίδιο τον Audiolab. Εξ' αλλου ο Audiolab της εποχής ήταν χειρότερος.MARADONA WHITE.
Εγώ δεν είμαι τέως πανκ όπως ο @N.K. που το'ριξε στη τζαζ και δενξερωγωσετιαλλο.Αν σου παίξω θα υποκλιθεις!(με κίνδυνο να μείνεις σ' αυτή τη στάση για παντα!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.808
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός