Aναζήτηση DAC ?

Reaction score
12
Φίλος που ακουει ιντερνετικό ραδιόφωνο ψαχνει dac με εισοδο usb το οποιο να μπορει να αναβαθμίσει και τον ήχο απο cd player (Meridian 506).Αν υπάρχουν καποιες προτάσεις απο τα μελη του forum...
Επίσης στην περπτωση που διαλεξει dac χωρίς usb εκει τι γίνεται,υπαρχει usb adaptor sa spdif....?
:111:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.085
Απάντηση: Aναζλητηση DAC ?

Ας διορθώσει κάποιος το τίτλο του θέματος.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.252
Απάντηση: Aναζήτηση DAC ?

Αν είχα το Meridian 506, δεν θα έπαιρνα κάτι λιγώτερο από το Weiss Minerva.

Reaction score
7.181

Πως στο καλο μπορει να ακουει καποιος μουσικη απο ενα meridian 506 και μετα απο ιντερνετικο ραδοφωνο?
Τι να αναβαθμισεις απο ιντερεντικο ραδιοφωνο? Το bitrate ειναι πιο χαμηλο και απο τα "επιπεδα αναπτυξης της ελληνικης οικονομιας".
Εχω βρει καποιος σταθμους με κλασσικη και τζαζ μεσα απο το itunes με 320kbps αλλα και παλι δεν αξιζουν να τους αναβαθμισεις με ενα dac.
Αν παντως θελει οπωσδηποτε ενα dac υπαρχουν αρκετες λυσεις με πιο συμφερουσα το v-dac της mf.Μην βαλει εκει ομως το meridian,θα εχει πεταξει χρηματα και για το ψηφιακο καλωδιο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.606

Αν είχα το Meridian 506, δεν θα έπαιρνα κάτι λιγώτερο από το Weiss Minerva.
Δυστυχώς δεν είναι πάντα έτσι.:110:

Το είχα (τώρα το έχει φίλος) και ξέρω δηλαδή. Ναι μεν, αλλά.:121:

Το μινέρβα προφανώς είναι σοβαρή επιλογή.:126:

Reaction score
2.566
Το max από ιντρνετικούς σταθμούς είναι 320 δηλαδή? Δεν το έχω ψάξει καθόλου, δεν υπάρχουν δηλαδή πιο ποιοτικές εκπομπές-σταθμοί? Αν και λόγω bandwidth χλομό το βλέπω ε?

Reaction score
12

Ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις...ο,τι και ναναι η ανάλυση των ιντερνετικών σταθμων ενα Benchmark που δοκίμαστικε ηταν η μερα με τη νύχτα στο ραδιόφωνο, δεν αρεσε σαν dac στο Μeridian....Το Minerva ειναι top αλλα ξεφευγει απο το budget....

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Aναζήτηση DAC ?

Πως στο καλο μπορει να ακουει καποιος μουσικη απο ενα meridian 506 και μετα απο ιντερνετικο ραδοφωνο?
Τι να αναβαθμισεις απο ιντερεντικο ραδιοφωνο? Το bitrate ειναι πιο χαμηλο και απο τα "επιπεδα αναπτυξης της ελληνικης οικονομιας".
Εχω βρει καποιος σταθμους με κλασσικη και τζαζ μεσα απο το itunes με 320kbps αλλα και παλι δεν αξιζουν να τους αναβαθμισεις με ενα dac.
Αν παντως θελει οπωσδηποτε ενα dac υπαρχουν αρκετες λυσεις με πιο συμφερουσα το v-dac της mf.Μην βαλει εκει ομως το meridian,θα εχει πεταξει χρηματα και για το ψηφιακο καλωδιο.
δεν ειναι τοσο η ποιοτητα οσο η λαχταρα απο το ακουσμα του διαφορετικου και η ποσοτητα της πληροφοριας και της ενημερωσης.!
και σας πληροφορω οτι ενδιαφερει πολλους αυτο το θεμα
καλο θα ειναι να καταληξουμε σε αξιοπιστη και φθηνη λυση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.490
Members
38.566
Νεότερο μέλος
yannissails