Aνταλλακτικά για ηλεκτρική Ε-Screen 120"

Reaction score
32
Χαρίζεται η συλλεκτική μου οθόνη!
Μόνο η κάσα με τον μηχανισμό σε όποιον έχει πρόβλήματα με την δική του οθόνη ή θέλει να έχει spare parts.

Το πανί το έχω ήδη χαρίσει σε φίλο που πρόβαλε σε σεντόνι.
Θα είναι διαθέσιμο μέχρι να πάρω νέο πανί (15 μέρες) μετά πάει στα σκουπίδια.

Reaction score
14
μπορεί κα να μου κάνει... αν μπορεί καποιος να μου πει αν ο τηλεχειρισμός μπορει να βγει απο την δικιά σου και να μπεί στην δικιά μου?

Αν ξέρει κάποιος?? Πλήζ?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.381
Απάντηση: Aνταλλακτικά για ηλεκτρική Ε-Screen 120"

Τι μήκος έχει?

Reaction score
5.625
θα με βολευε παρα πολυ να μου την εδινες οπως ειναι !!
το πανι δεν με ενδιαφερει αλλα αν την ειχα θα προσπαθουσα να τις βαλω μαυρο πανι κ θα την εβαζα για μασκινγκ !!!
ισως να δουλευε ...

Reaction score
34
μπορεί κα να μου κάνει... αν μπορεί καποιος να μου πει αν ο τηλεχειρισμός μπορει να βγει απο την δικιά σου και να μπεί στην δικιά μου?

Αν ξέρει κάποιος?? Πλήζ?
η δικια σου ειναι ηλεκτρικη αν κατάλαβα καλά αλλά οχι τηλεχειριζομενη; Πες μας γιατι εχω κατα νου κατι λυσεις πιθανες να σου προτείνω.

Reaction score
32

Αν ξέρει κάποιος?? Πλήζ?
Εαν βρεις άκρη ενημέρωσε με.

Reaction score
14
η δικιά μου είναι 120" ηλεκτροκίνητη και τηλεχειριζόμενη αλλά...

ο τηλεχειρισμός πέθανε και δεν ξαναέρχεται... ο αντιπρόσωπος μου έταξε αλλαγή και ακόμα περιμένω ίσως να γίνει... αλλά αν δεν γίνει αυτό κάπως άμεσα σκέφτομαι μήπως μπορεί να βγει το Infared module απο την μία και να μπεί στην άλλη?????

Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω???

Reaction score
32
η δικιά μου είναι 120" ηλεκτροκίνητη και τηλεχειριζόμενη αλλά...

ο τηλεχειρισμός πέθανε και δεν ξαναέρχεται... ο αντιπρόσωπος μου έταξε αλλαγή και ακόμα περιμένω ίσως να γίνει... αλλά αν δεν γίνει αυτό κάπως άμεσα σκέφτομαι μήπως μπορεί να βγει το Infared module απο την μία και να μπεί στην άλλη?????

Δεν ξέρω για αυτό ρωτάω???
To ξέρω το πρόβλημα σου απο τότε που είχα το δικό μου...μόνο που η δικιά μου έγινε συλλεκτική μιας και είχε και υπογραφή...
Το δικό μου δεν λύθηκε ποτέ και αποφάσισα να δωρίσω τα "όργανα" της δικιάς μου οθόνης σε αυτούς που αντιμετώπισαν προβλήματα χωρίς λύσεις.
Αν θέλεις την επόμενη βδομάδα την ανοίγουμε και αν αυτό που θέλεις βγαίνει δικό σου εαν όχι ο abcd έχει ενδιαφερθεί και είναι ο δευτερος στη σειρά.

Reaction score
32
Επανέρχεται η αγγελία.

Εφόσον τελικά δεν υπήρχε ενδιαφέρον απο κάποιον που έχει τέτοια οθόνη πωλείται αντι 70€.

Υπενθυμίζω μόνο η η κάσα(ηλεκτρική 16:9 με το τηλεκοντρολ) χωρίς το πανί.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός