Aνταπτορας rca σε xlr.

Reaction score
193
Καλησπερα σας, θα ηθελα αν γνωριζεται αν υπαρχει ανταπτορας απο rca σε xlr (θελω να χρησιμοποιησω απο preamp rca σε τελικους xlr & αν ειναι αξιολογη η συνδεση αυτη. Ευχαριστω εκ των προτερον για οποιαδηποτε συμβουλη σας.Γιωργος

Reaction score
193

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Δεν ειναι προβληματικη, απλα δεν προσφερει τιποτα εαν και ο προ και ο τελικος δεν ειναι full balanced. Rca to rca συνδεση και εισαι οκ.

Reaction score
193
Δεν ειναι προβληματικη, απλα δεν προσφερει τιποτα εαν και ο προ και ο τελικος δεν ειναι full balanced. Rca to rca συνδεση και εισαι οκ.
Tα ενισχυτικα μου ειναι full balanced προ & τελικοι αλλα στους τελικους δεν λειτουργη ο διακοπτης αλλαγης απο xlr σε rca, τις οποιες ειχα ολες xlr στο συστημα μου (ειχα να τον δοκιμασο καιρο) & τωρα που θελω να δοκιμασο καποιους preamp λαμπατους (που ειναι rca) το βλεπω σα αμεση λυση.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.055
Ο διακόπτης επιλογής από RCA σε XLR δεν λειτουργεί επειδή χάλασε; Σκέφτηκες να το πας σε τεχνικό να το φτιάξει;

Reaction score
193
Ο διακόπτης επιλογής από RCA σε XLR δεν λειτουργεί επειδή χάλασε; Σκέφτηκες να το πας σε τεχνικό να το φτιάξει;
Το εντοπισα μολις χθες & φυσικα θα τους παω, ειναι & εντος εγγυισης , ειχα ολες τις συνδεσεις σε xlr . Λογο φορτου εργασιας δεν βλεπω να προλαβω & το ειδα σαν ευκολη λυση (δεν ξερω ποσο αξιοπισττη) γιατι μου εχουν φερει να ακουσω δυο προενισχυτες , που ειμαι σε αναζητηση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.625
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale