- Reaction score
- 14
καλησπερα
σας γραφω γιατι ηθελα να αγορασω αυτο τον καιρο ενα ραδιοενισχυτη
να σημειωσω οτι εχω ενα ραδιοενισχυτη sony str-db 870qs του 2002 στα 600 ευρω αν θυμαμαι καλα τον ειχα παρει
απιστευτος ενισχυτης απο θεμα εξωτερικης ποιοτητας υλικων αλλα και θεμα ποιτητας ηχου και με πολυ καλο ρευμα,πολυ δυνατος για την εποχη του
που λετε αποφασισα να παρω τον yamaha rx-673 στα 500 ευρω τον βρηκα ζελατινα
ειναι και βραβευμενος παναθεμα τον
παω να τον δω απο κοντα και ειναι μια πλαστικουρα σκετη και πανασχημος,που ειναι εκεινα τα στιβαρα yamaha που ηταν πανεμορφα το 2000 και κατι??? με αλουμινιενες προσωψεις???
τεσπα τον σηκωνω και τον γυρναω απο πισω
μου θυμισε κατι κινεζικα μηχανηματα τυπου ραδιοενισχυτες no name στις υποδοχες
ο sony μου ειναι 3 κατηγοριες πανω και στα ιδια λεφτα
για να βρω κατι ποιοτικο ανεβηκα στον pioneer sc 2022 στα 583 ευρω απο εξωτερικο καθως απο εδω εχει 870 ευρω
οι εταιρες μας εχουν πουλησει φαινεται κανονικοτατα και μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες
αν συμφωνειτε με τα παραπανω παρακλω γραψτε το δικο σας σχολιο
τουλαχιστον σαν οπτικη ποιοτητα αν σας πειθουν οι σημερινοι ραδιοενισχυτες σε σχεση με τους ραδιοενισχυτες του 2000 κατασκευης
σας γραφω γιατι ηθελα να αγορασω αυτο τον καιρο ενα ραδιοενισχυτη
να σημειωσω οτι εχω ενα ραδιοενισχυτη sony str-db 870qs του 2002 στα 600 ευρω αν θυμαμαι καλα τον ειχα παρει
απιστευτος ενισχυτης απο θεμα εξωτερικης ποιοτητας υλικων αλλα και θεμα ποιτητας ηχου και με πολυ καλο ρευμα,πολυ δυνατος για την εποχη του
που λετε αποφασισα να παρω τον yamaha rx-673 στα 500 ευρω τον βρηκα ζελατινα
ειναι και βραβευμενος παναθεμα τον
παω να τον δω απο κοντα και ειναι μια πλαστικουρα σκετη και πανασχημος,που ειναι εκεινα τα στιβαρα yamaha που ηταν πανεμορφα το 2000 και κατι??? με αλουμινιενες προσωψεις???
τεσπα τον σηκωνω και τον γυρναω απο πισω
μου θυμισε κατι κινεζικα μηχανηματα τυπου ραδιοενισχυτες no name στις υποδοχες
ο sony μου ειναι 3 κατηγοριες πανω και στα ιδια λεφτα
για να βρω κατι ποιοτικο ανεβηκα στον pioneer sc 2022 στα 583 ευρω απο εξωτερικο καθως απο εδω εχει 870 ευρω
οι εταιρες μας εχουν πουλησει φαινεται κανονικοτατα και μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες
αν συμφωνειτε με τα παραπανω παρακλω γραψτε το δικο σας σχολιο
τουλαχιστον σαν οπτικη ποιοτητα αν σας πειθουν οι σημερινοι ραδιοενισχυτες σε σχεση με τους ραδιοενισχυτες του 2000 κατασκευης