Aπώλεια σήματος !!!help

Reaction score
8
sπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι γίνετε...έχω τον ben q w1070 και τον δουλεύω με yamaha a-820.exo σύνδεση ένα pc ένα ps3 και αν med...το πρόβλημα είναι ότι όλα παίζουν κανονονικά εκτος από το pc το οποιο ....όταν του βάλω video από you tube η από media player όλα καλά και ωραία...όταν δεν παίζει τίποτα και είμαι στην επιφάνεια εργασίας η σερφάρω χάνι συνεχεια το σιμάτου απο τον προξεκτορα"!το βρίσκει προς στιγμη και μετά ξανα το χάνι..αναγκάζω με να βάζω να παίζει κάτι οτιδήποτε για να μη το κάνει αυτό..κάτι παρόμοιο έχει τύχει σε κανένα ?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Τι λειτουργικό και κάρτα γραφικών έχεις;
Ο Benq είναι κύρια οθόνη ή δευτερεύουσα;
Χρησιμοποιείς clone ή extended mode;

Reaction score
8
Απάντηση: Aπώλεια σήματος !!!help

o ben q ειναι κθρια οθονη, η καρτα γραφικων ειναιo epejerastis σε σινδιασμο με τιν motherboard,..τωρα to clone kai to extended mode δεν ξερω απο που το ρυθμιζω...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Κάνε αναβάθμιση του BIOS της μητρικής και των οδηγών της κάρτας γραφικών

Reaction score
8

εκανα οπως μου ειπες αλλα τα ιδια !με το που ανοιγω το pc kai me βγαζει επιφ.εργασιας βαζω να παιζει γρηγορα ενα video apo opudipote (youtube,η media player,kmp,mphc)me που τα σταματησω να παιζουν πεφτει και το σημα και ξανα επανερχεται και κανει το ιδιο !τι να πω !

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Δοκίμασε να συνδέσεις το PC σε άλλη είσοδο του ενισχυτή, απευθείας στον προβολέα και άλλαξε το καλώδιο HDMI που καταλήγει στο PC.

Reaction score
8

υστερα απο πολλες αλλαγες με τα καλωδια (hdmi) και δοκιμες επι δοκιμον τελικα δουλεψε !!! george σε ευχαριστο πολυ για την βοιθεια σου!!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@