A.......ς κουβέντες

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
"I suffered the teen music tribal angst of being someone who liked Clash and Chic in equal measure".

(Ρήση του Alan Sircom, σταχυολογημένη στην ειδική ετήσια έκδοση του Hi-Fi Choice του 2008).

Πόσο ωραίο είναι να ανακαλύπτεις εκ των υστέρων ότι ζούσες παράλληλα με άλλους, στον ίδιο ρυθμό...

Reaction score
1.844
Απάντηση: A.......ς κουβέντες

Φοβάμαι ότι δεν κατάλαβα. Όχι την τελευταία πρόταση, αυτή την κατάλαβα, αλλά δεν μπορώ να μαντέψω τι άλλο θα έγραφες αν συνέχιζες. :121:

Ελπίζω να είναι κάτι που θα δικαιολογεί τον τίτλο ... :119:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.020
Εννοώ πως δε συναντάς κάθε μέρα άτομα που να λένε ελεύθερα πως δεν είχαν τα στερεότυπα που μας είχαν ζαλίσει ο Ζήλος και οι υπόλοιποι, περί ποιότητας, διαχρονικότητας, προβληματισμού κλπ., κλπ. Αν και ο προαναφερθείς είχε το Nile Rodgers αρκούντως σε εκτίμηση. Θυμάσαι τη διαμάχη ροκάδων - καρεκλάδων;

Reaction score
40

Να ήξερες τι μου θύμησες τωρα......
Σε ήλικία 10 χρονών φορούσα πουκαμίσα με τους ''kiss'' ροκού κανονικά!!!! Αργότερα όμως η Μπαρμπαρέλα και η Video με είχαν θαμώνα τους:142: Αργότερα πάλι με κέρδισε η Όπερα και τώρα είμαι μέσα σε όλα:114:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: A.......ς κουβέντες

Εννοώ πως δε συναντάς κάθε μέρα άτομα που να λένε ελεύθερα πως δεν είχαν τα στερεότυπα που μας είχαν ζαλίσει ο Ζήλος και οι υπόλοιποι, περί ποιότητας, διαχρονικότητας, προβληματισμού κλπ., κλπ. Αν και ο προαναφερθείς είχε το Nile Rodgers αρκούντως σε εκτίμηση. Θυμάσαι τη διαμάχη ροκάδων - καρεκλάδων;
Αυτοί που ακολουθούν τα στερεότυπα είναι όσοι έχουν ανάγκη να νιώθουν σπουδαίοι. Μου 'ρχονται κάτι γνωστά ονόματα, αλλά ρουφιάνος δε γίνομαι! :138:
Κάποιοι άλλοι στοχεύουν απλά να περνάνε καλά.

Και βέβαια θυμάμαι τη διαμάχη, με αρκετή μελαγχολία οφείλω να ομολογήσω. :415: Όταν η κύρια σκέψη σου είναι πως θα περάσεις καλά, με μουσική ή με γυναικάκια,

είσαι ανώτερος του Κούρκουλου!

:119:

Reaction score
40

Και βέβαια θυμάμαι τη διαμάχη, με αρκετή μελαγχολία οφείλω να ομολογήσω. :415: Όταν η κύρια σκέψη σου είναι πως θα περάσεις καλά, με μουσική ή με γυναικάκια,
Αυτό κρύβει μεγάλη αλήθεια και είναι φορές που περνάω καλά με τη μουσική μου παρά με ανδράκια ή γυναικάκια που σου κάνουν τη φίλη!!:108:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: A.......ς κουβέντες

Αυτό κρύβει μεγάλη αλήθεια και είναι φορές που περνάω καλά με τη μουσική μου παρά με ανδράκια ή γυναικάκια που σου κάνουν τη φίλη!!:108:
Παγκόσμια αλήθεια...Πόσες φορές έχει τύχει που η καλή μουσική με έχει βοηθήσει πολύ περισσότερο από δήθεν φίλους. Λυτρωτική χωρίς να είναι επιθετική.

Reaction score
347

+1
Όντως μεγάλη αλήθεια

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.802

Αααα μπράβο!

Στο έχω ξαναπεί ότι οι κοινωνικίδηδες είναι κατά βάθος δυστυχισμένοι!:126:

Reaction score
1.844

Λέμε τώρα, για αυτούς που ακούν διάφορες μουσικές και δεν ντρέπονται να το ομολογήσουν. Αυτοί που ακούνε μόνο ένα είδος αποφεύγονται σε συνακροάσεις μουσικής, είναι καλοί για άλλες παρεΐστικες δραστηριότητες, π.χ ωραιότατη παρέα σε κοψιδερί! :119:

Και αυτοί που ακούνε διάφορα, αλλά μολογάνε μόνο τα πολιτικώς ορθά, δεν κάνουν ούτε για εκεί. :137:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.802

Αγαπητέ Δημήτρη, έχω ξαναπεί πως ο λόγος που δεν ασχολήθηκα ποτέ με το Hi-End, είναι το ότι δεν ακούω κλασσική μουσική και γενικά δεν έχω αυτή τη λόλα της πιστής αναπαραγωγής του "ζωντανού".
Ως επί το πλείστον, τα σύγχρονα ακούσματά μου είναι "ψεύτικα" (στουντιακά κατασκευάσματα).
Από τα παλιά ακούω κυρίως μαύρα 60s, 70s, από μπάντες που αποκλείεται να ακούσω live, άρα πάλι σκασίλα μου η προσέγγιση του live στο σπίτι μου. Αυτά για πρόλογο...

Μια και το 'φερε η κουβέντα, ήμουν κι εγώ μεγάλος fan του Nile Rodgers και του Bernard Edwards, αλλά δεν κρύβω ότι μου άρεσαν και κάποιες μπαλάντες των Scorpions, όπως και τα "πειράματα" των Kraftwerk.

Όσο για την αναφορά του Κώστα για το Ζήλο και ΣΙΑ, συμφωνώ γιατί πάντα μου "την έδινε". Την ποιότητα την ορίζω εγώ, η διαχρονικότητα είναι σχετική, γιατί αν μου αρέσει κάτι σήμερα δε θα προβληματιστώ για το πως θα το βλέπω αύριο, ο προβληματισμός είναι "εχθρός" μου στη μουσική κλπ

Πάντως η μουσική για μένα θέλει μοναξιά για να την ευχαριστηθείς.

Αλλά μπροστά στη κοψιδερί δε βάζω τίποτα! :137:

Υ.Γ. Πρέπει να οργανωθούμε... :107:

Reaction score
3

Μπορεί να γίνει και το άλλο...

Να περνάμε όμορφα και καλά ακούγοντας την μουσική που μας αρέσει... και ταυτόχρονα να σκεφτόμαστε κάτι ευχάριστο... όπως για παράδειγμα τις φίλες μας και τους φίλους μας...:107:

Reaction score
1.844

... Να περνάμε όμορφα και καλά ακούγοντας την μουσική που μας αρέσει... και ταυτόχρονα να σκεφτόμαστε κάτι ευχάριστο... όπως για παράδειγμα τις φίλες μας και τους φίλους μας...
Αυτό είπα απ' την αρχή, το πήρε η Φαίδρα αλλιώς και πήγε σκοινί-κορδόνι. Καλύτερα με φίλους κι' ας σε χαλάνε που και πού. Φίλοι είναι, αυτή είναι η δουλειά τους. Το λέει κι' ο λόγος:

-Όποιος αγαπάει παιδεύει.

:126:
... Αλλά μπροστά στη κοψιδερί δε βάζω τίποτα!

Υ.Γ. Πρέπει να οργανωθούμε...
Έστω και στο τέλος, τόλαβες το "μήνυμα". Επιτέλους ρε παιδάκι μου, με ξελίγωσες! :138:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo