A Master of mastering

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.923
Ας εστιάζαμε καλύτερα στην παρακάτω αναφορά:
"...In addition, our studio is properly grounded; we run the studio off huge batteries and create our own 60 Hz AC power..."
Έχω δει σε τουλάχιστον 5 στούντιο το ίδιο, στα υπόλοιπα δεν εψαξα να το δω, ξέρω όμως ότι υπάρχει.
Το λένε on line ups. ;)

Ο υποφαινομενος τα φωνάζει αυτά από το 2002. Πάμε στην δεκαπενταετία..

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.923
Θα ήθελα πολύ να μη μάθω τη μάρκα του ups.

Ούτε τι τσιγάρα καπνίζει ο μαστεράς. Ούτε αν καπνίζει.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.656
Έχω δει σε τουλάχιστον 5 στούντιο το ίδιο, στα υπόλοιπα δεν εψαξα να το δω, ξέρω όμως ότι υπάρχει.
Το λένε on line ups. ;)

Ο υποφαινομενος τα φωνάζει αυτά από το 2002. Πάμε στην δεκαπενταετία..
Κάποιοι ακούμε...;)

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.554
Χαζεύοντας τις πολλές επιτυχίες και βραβεία που έχει πάρει ο Ludwig, έπεσα πάνω σε αυτή τη δουλειά του:

http://dr.loudness-war.info/album/list?artist=daft+punk&album=Random+Access+Memories

Τι ακριβώς συμβαίνει; Γιατί οι εκδόσεις vinyl έχουν καλύτερη δυναμική περιοχή από τις ψηφιακές;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Χαζεύοντας τις πολλές επιτυχίες και βραβεία που έχει πάρει ο Ludwig, έπεσα πάνω σε αυτή τη δουλειά του:
http://dr.loudness-war.info/album/list?artist=daft+punk&album=Random+Access+Memories
Τι ακριβώς συμβαίνει; Γιατί οι εκδόσεις vinyl έχουν καλύτερη δυναμική περιοχή από τις ψηφιακές;
Πέρα από τα γνωστά ζητήματα εμπορικής προώθησης και στοχευμένου κοινού ακροαματικόφιλων,τα κατώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του βινυλιακού μέσου επιτρέπουν γενικώς μικρότερο βαθμό ατασθαλιών με το εύρος δυναμικής ζώνης.Κάτι τέτοιο όμως αποβαίνει καλοδεχούμενο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Τέτοια ζητήματα έχουν εξηγηθεί στο σχετικό με τη συμπίεση άρθρο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.923
Τα έχουμε πει 100 φορές, κι ακόμα οι απανταχού βινυλιολάγνοι αποδεικνύουν την ανωτερότητα του μαύρου λάστιχου με σύγκριση κάποιου κομματιού μουσικής σε ψηφιακό φορμά, αδιαφορώντας για το διαφορετικό μαστερινγκ και ανάγοντας το εύρημα των αφτιων τους σε επιστημονική εξήγηση της ανωτερότητας του αυλακιού, κι ακούς κάτι κοτσάνες να καραφλιάζει κι ο γορίλας.. (ολγουεϊζ του θερτι, κατακερματισμός της μουσικής, αγνό παρθένο κι αμολυντο από παρεμβάσεις φίλτρων άκουσμα, έξω από δω η ισοσταθμιση, έξω το ΝΑΤΟ, οχι στα εμβόλια, ζήτω η ομοιοπαθητική, και τα συναφή γραφικά, τυπικό πελατειακό κοινό των υποστηρικτικών διατάξεων καλωδίων να μη τυχόν ακουμπήσουν πάτωμα και πέσει το βυζι της ξινής, βέβαια υποστηρικτικών από τιτάνιο και πλατίνα, δεν είμεθα τσιπηδες. Γιες)

Last edited:

Reaction score
531
Καλώδιο απ την κολώνα της ΔΕΗ μέχρι μέσα στο σπίτι.
Δεν θυμάμαι τον τρόπο που το έχει φτιάξει στο ενδιάμεσο,(το ειχα δει πριν χρόνια) αλλά έχει σταθερό 230 στη συγκεκριμένη γραμμή.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.574
Το ειδα.
Δύσκολο να διακρίνω την διαχωριστική γραμμή.
Πότε ενα χόμπι γίνεται πάθηση;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.923
Νομίζω ότι το σχόλιό μου στο λινκ που ανέβασα πριν, στο ποστ #11, είναι ακόμα επίκαιρο, και χωρίς κακίες.
Το δε σλόγκαν "ολγουεϊζ του θερτι", είναι κλοπιραϊτ από ντοχερη, και εξόχως πετυχημένο, ήταν άλλωστε ιδιαίτερα εύστοχος ο ντοχερτης.

Ωραία χρόνια..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt