A1 :Το νέο μικρό της Audi

Reaction score
51
Απάντηση: A1 :Το νέο μικρό της Audi

Ο Θεός έχει «ανακαλύψει» την τηλεμεταφορά!!
Δεν χρειάζεται ούτε στην Audi να πληρώσει, ούτε σε βενζινάδες ούτε την ΔΕΗ για να φορτίζει!!! :138: :142: :136:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: A1 :Το νέο μικρό της Audi

Από εκεί και πέρα θα είναι πάλι ένα υπερτιμημένο και υπερεκτιμημένο VW. Όλα τα ίδια με VW αλλά τιμή στο Θεό......
Ναι αλλά υπάρχουν αυτοκίνητα, υπάρχουν και Audi...

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: A1 :Το νέο μικρό της Audi

Τι θες να πεις παλικάρι μου?
Κάπου σ' έχασα :107: :121:
Οτι, ό,τι είναι Audi, για μένα και με αυτά που έχω δει από την εταιρία, δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Κι όσο VW κι αν είναι, το Golf δεν έχει καμία σχέση με το Α3, το Passat καμία με το Α4.

Αλλιώς θα πέρνανε όλοι Skoda!

Φυσικά δεν το συγκρίνω με αυτοκίνητα κατηγορίας Porsche κλπ κλπ. Μιλάμε για αυτοκίνητα στις κατηγορίες που παίζει η Audi. Το Α6 για μένα είναι... η λιχουδιά που λιγουρεύομαι! Φυσικά αυτά είναι προσωπικές επιλογές του καθένα.

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: A1 :Το νέο μικρό της Audi

Οτι, ό,τι είναι Audi, για μένα και με αυτά που έχω δει από την εταιρία, δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Κι όσο VW κι αν είναι, το Golf δεν έχει καμία σχέση με το Α3, το Passat καμία με το Α4.

Αλλιώς θα πέρνανε όλοι Skoda!

Φυσικά δεν το συγκρίνω με αυτοκίνητα κατηγορίας Porsche κλπ κλπ. Μιλάμε για αυτοκίνητα στις κατηγορίες που παίζει η Audi. Το Α6 για μένα είναι... η λιχουδιά που λιγουρεύομαι! Φυσικά αυτά είναι προσωπικές επιλογές του καθένα.
Λαμπρούκο θα σου προτείνω κάτι και αν θες κάνε το......
Πήγαινε και κάνε ένα test drive στο Α4, Α6.......
Και όταν δεις στο δρόμο τι σημαίνει να έχεις ένα βαρύ στην αίσθηση (αδράνεια και βαστάτε Τούρκοι μέχρι να θυμηθώ να στρίψω :136: ) και με μαύρο χάλι σε αίσθηση σύστημα διεύθυνσης θα καταλάβεις......

Ενημερωτικά θα σου πω ότι το «ταπεινότατο» Focus σου είναι τουλάχιστον έναν όροφο πάνω ως προς το στρίψιμο και το feeling του αυτοκινήτου στο δρόμο.....
Ναι το Α4 και το Α5 και το Α6 είναι καλύτερα σε ηχομόνωση ή σε ποιότητα υλικών αλλά στο δρόμο θα τραγουδάς Focus & πάλι Focus......
Αν βγεις σε σύνταξη, πήγαινε και αγόρασε ένα.
Αν όχι, βρες κάτι άλλο να σου ταιριάζει!! :107:

Reaction score
5
Έχω καβαλήσει το προηγούμενο Α6 και είχα καταενθουσιαστεί. Γι'αυτό το λέω. Για μένα το αυτοκίνητο έστριβε. Δεν το ήξερα τόσο καλά ώστε να "το βάλω" σε κάποια στροφή, όπως ξέρω το αμάξι μου (θεωρηιτικά πάντα) και προκαλώ (καμια φορά) το τσίριγμα των ελαστικών :)116:) αλλά μου άρεσε πάρα πολύ.

Reaction score
51

Πάω πάσο....
Αν δεν ψάχνεσαι στο θέμα στρίβω στο όριο, καταλαβαίνω....
Ή σε τελική ανάλυση, να χαίρεσαι το οδηγείν!!
Αν και θα επέλεγα και πάλι άλλα αυτοκίνητα!!
(και για να σε προλάβω στην κατηγορία αυτή που αναφέρεσαι δεν θα πρότεινα φέτος την Α159 :111: :126: )
Αλλά γενικά δεν μπορώ την «πλαδαρότητα» στο μπροστινό σύστημα, ούτε να περιμένω να με ενημερώσει το αυτοκίνητο με fax για το πότε γλιστράει ή που πατάει....:138:

Το Α6 γιατί το θέλεις?
Για τους χώρους? Την αίσθηση ποιότητας? Το γκάζι? Την αξιοπιστία?

Αν πας σε Audi ντε και καλά, πάρει το Α5 τουλάχιστον που είναι πιο όμορφο αισθητικά........

Reaction score
5
Re: Απάντηση: A1 :Το νέο μικρό της Audi

Αλλά γενικά δεν μπορώ την «πλαδαρότητα» στο μπροστινό σύστημα, ούτε να περιμένω να με ενημερώσει το αυτοκίνητο με fax για το πότε γλιστράει ή που πατάει....:138:
Φαντάζομαι δεν έχεις οδηγήσει CLK, ε;;; :136::136:

Reaction score
7.257

Σιγουρα η audi δεν σχεδιαζει τα αυτοκινητα της εχοντας κατα νου την Ελληνικη αγορα και και την αγοραστικη δυναμη του Ελληνα. Απο την αλλη ομως καποιες εταιρειες το εχουν παρακανει με τις τιμες.
Κοιταξτε γυρω σας,εχει γεμισει ο τοπος απο golf 1.4 tsi,ποσα audi a3 1.4 tsi εχετε δει? Νομιζω η εταιρεια θα επρεπε να ξεκινα τη γκαμα της απο το A4 και πανω.

Reaction score
460

Νομιζω η εταιρεια θα επρεπε να ξεκινα τη γκαμα της απο το A4 και πανω.
εεεπππ...έστω από το S3 και πάνω...:136::114::126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.891
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962