AB IPBox 9000HD Black

Reaction score
0
gia sas simera apo ton antiprosopo ayto to minima Ο δεκτης θα ειναι διαθεσιμος μεχρι τελος του μηνα οπως μας ενημερωσαν απο το εξωτερικο . Παρακαλω οπως επικοινωνησετε μαζι μας τελος του μηνα για την τιμη και την διαθεσιμοτητα μια και εχουν προπουληθει περιπου τα 180 κομματια εως τωρα

Reaction score
2
Μαλιστα. Γιατι εμενα μου φερνει παρα πολυ στον αναμενομενο Cuberevo HD? Ποιος ειναι κλωνος ποιανου?

Οπως και να χει, επιτελους HD λινουξοκουτα... Ενημερωσε μας για τιμη αν θελεις!

Συμπαθητικο πιατακι btw :happy_9:

Reaction score
0
Μαλιστα. Γιατι εμενα μου φερνει παρα πολυ στον αναμενομενο Cuberevo HD? Ποιος ειναι κλωνος ποιανου?

Οπως και να χει, επιτελους HD λινουξοκουτα... Ενημερωσε μας για τιμη αν θελεις!

Συμπαθητικο πιατακι btw :happy_9:
nai 3m o dektis giro sta 450 euro

Reaction score
1
Απάντηση: AB IPBox 9000HD Black

Ο δεκτης θα ειναι διαθεσιμος μεχρι τελος του μηνα οπως μας ενημερωσαν απο το εξωτερικο . Παρακαλω οπως επικοινωνησετε μαζι μας τελος του μηνα
Γιώργο, και εγώ τηλεφώνησα πριν δυο μέρες χωρίς να δω το μήνυμα σου, και μου είπε και εμένα ο αντιπρόσωπος, πως σε ένα μήνα ο δέκτης θα είναι στην χώρα μας!:respect:

Όσο για το ποιος είναι κλώνος ποιανού... είναι πως ο IP-BOX είναι 100% ίδιος (κλώνος) με τον DGStation Cuberevo HD. Η μόνη διαφορά είναι πως το εργοστάσιο βρίσκεται στην Σλοβακία με την φίρμα της AB-Com και επίσης η τιμή του είναι πιο καλή σε σχέση με του "original". Εμάς φυσικά μας συμφέρει αυτό!:respect:

Reaction score
0
Μήπως γνωρίζουμε αν θα μπορεί ο δέκτης να κάνει λήψη 4:2:2 ; Γιατί αν το κάνει θα είναι ολοκληρωμένος από κάθε άποψη ! (dvb-s, dvb-s2, dvb-t, ethernet, diseqc 1.2 - Usals, LINUX ...)

Reaction score
0
Ενημέρωση ...
σε email που έστειλα στην εταιρία μου απάντησαν ότι ο δέκτης ΔΕΝ υποστηρίζει 4:2:2. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι μου είπαν ότι οι 4:2:2 μεταδόσεις δεν είναι δυνατές με "εμπορικούς" δέκτες.
Δεδομένου λοιπόν ότι μόνο ο quali (και μάλιστα τα πρώτα μοντέλα) έχουν αυτή τη δυνατότητα, μήπως υπάρχει κάποιου είδους "συμφωνία" οι εταιρίες να μην ενσωματώνουν αυτή τη δυνατότητα στους δέκτες τους για ευνόητους λόγους;
Η ερώτηση είναι μάλλον ρητορική, αλλά κάθε πληροφορία θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa