vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.821
Μπααααα ίσως "wannabe"...Αυτός "ψιλοέλληνας" πρέπει να είναι...
Πηγαίνετε στην royal line να δείτε το pagration... :126:
ειναι ωραιος τυπος ο ιδιοκτητης ο Kerem.... η κυρια δουλεια του ηταν τα χρηματοκοικονομικα αλλα ειχε και μια εταιρια με βελτιωσεις συσκευων (βελτιωνε τα ενισχυτικα της Mastersound και σιγουρα απο εκει προεκυψε και η Absolare) και ηταν αναμεμειγμενος και με τα καλωδια EcholeΑυτός "ψιλοέλληνας" πρέπει να είναι...
Πηγαίνετε στην royal line να δείτε το pagration... :126:
... παλιόκοσμε + παλιοκενωνία... :143:Παλιοσπιτο ,παλιοηχεια ,παλιοπικαπ ,
Παλιοζωη...
Tστστστσ......τι να πεις...:138::138::138:Εγώ τον θυμάμαι, ούτε ήθελε να ακούσει για πικάπ... (τι τραμπούκος που είμαι ρε παιδί μου... :142: )
Το χαλί πάντως όπως φαίνεται, δεν το άλλαξε...
Όχι τη σκοπιμότητα αλλά πιθανά τη δυνατότητα της απόκτησης και γιατί όχι της παραγωγής και...κοστολόγισης.Γιά να το κατανοήσουμε κι εμείς οι ΄΄αδαείς΄΄,δηλαδή είναι η ύπαρξη ή μη του ΔΝΤ το κριτήριο που θα καθόριζε τη σκοπιμότητα απόκτησης των συγκεκριμένων συσκευών ;
==========================================Παλιοσπιτο ,παλιοηχεια ,παλιοπικαπ ,
Παλιοζωη
==========================================... παλιόκοσμε + παλιοκενωνία...
==========================================Tστστστσ......τι να πεις...
==========================================Τιμές δυστυχώς στο θεό:
Pre: 19500, Power: 23000, Purifier: 5750 κλπ.
Αυτοί δεν έχουν ΔΝΤ.
Κι εμείς προ μνημονίου βάζαμε τα ΄΄ΔυΝαΤά μας΄΄ ν'αποκτήσουμε με χρέη πάνω σε χρέη αγαθά έναντι της ματαιοδοξίας να φανούμε ως ΄΄κάποιοι΄΄.Όχι τη σκοπιμότητα αλλά πιθανά τη δυνατότητα της απόκτησης και γιατί όχι της παραγωγής και...κοστολόγισης.
Εχει...απο κατω.....εχει και 4 αναδιπλωμενα ποδαρακια για να χρησιμοποιηθει ως ορθοστατης σε γωνια υπο το φως των λαμπων!!!:137::121: ... χερούλι δεν έχει ?!... :121: