Accustic Arts Amp IΙΙ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Mετά τον φοβερό και τρομερό Amp II (ίσως ο καλύτερος ενισχυτής που έχω ακούσει) ακόμα ένα γερμανικό τέρας, ο Apm III.

AMP III highlights

Dual-mono high-power amplifier with completely isolated power supply for each amplifier channel

48 selected MOS-FET output transistors of highest quality with a maximum power output of 1,000 watts per channel (4 ohms)

Magnetically shielded and encapsulated toroidal core transformer of premium quality for highest output reserves

Maximum total transformer power: 3,200 VA (1,600 VA per channel)

Optimum smoothing thanks to more than 240,000 µF power supply capacity;
premium quality capacitors „made in Germany“

Integrated protective circuit against clipping, HF oscillations and too high DC offset

Very high damping factor

Integrated switch-on current limitation for highest operational safety

Perfect for Super-Audio CD® (SACD)

Balanced XLR-inputs

Very high quality, gold-plated bi-wiring/bi-amping speaker terminal from WBT®,
the top German manufacturer

Cover with integrated AMP III logo made of massive aluminium

Full metal housing for optimum shielding
για τιμή δεν το συζητάμε...
μόνο με Joker το πιάνεις...

Reaction score
3
Σπύρο,εάν κρίνω απο το σετ των ενισχυτικών της συγκεκριμμένης εταιρείας με τον τελικό ACCUSTIC ART II,αν θυμάμαι καλά,που ήταν 2Χ200 watt στα 8 ωμ και διπλασίαζε μέχρι και στα 2 ωμ,οδηγόντας με ευκολία όλη την σειρά των Ναυτίλων,αλλά και τα TD12,τότε η εταιρεία αν και καινούργια,είναι δύναμη στον χώρο.

Κάποια στιγμή θα ανοίξω θέμα για να γράψουμε ποιό ή ποιά ήταν τα καλύτερά μας ακούσματα μέχρι σήμερα.
Στα δικά μου,έχω συμπεριλάβει και αυτόν το τελικούλι,που αν και είναι μόνο!!! 200 βάττ,είναι ένα θηρίο,όχι μόνο στο μέγεθος,αλλά και στήν οδήγηση... :wink: :)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Το καλύτερο άκουσμα μου ήταν ο ACCUSTIC ART II με τον προενισχυτή και το cd της ίδιας εταιρίας και με ηχεία τα TD12. Μετά από αυτό δεν άκουγα μουσική στο σπίτι 1-2 μήνες...

Reaction score
1.380
Το καλύτερο άκουσμα μου ήταν ο ACCUSTIC ART II με τον προενισχυτή και το cd της ίδιας εταιρίας και με ηχεία τα TD12. Μετά από αυτό δεν άκουγα μουσική στο σπίτι 1-2 μήνες...
Ακριβως το ιδιο ακουσμα ειχα και εγω στην αντιπροσωπεια και αναθεωρησα πληρως για τα τρανζιστορ. Αν ειχα τα χρηματα, θα ειχα αγορασει ολο το συστημα χωρις δευτερη σκεψη...

Reaction score
3
Γιά βάλτε φυτιλίες τώρα,για βάλτε... :lol: :wink:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος