Accustic Arts Tube-Dac II + Drive II

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Δεν ειναι απαραιτητο να γνωριζετε Γερμανικα για να παρετε μια ιδεα
στο τι αναφερεται στο λινκ.
Υπαρχει πλουσιο φωτογραφικο υλικο και εξ αλλου τα αστερακια
της βαθμολογιας ειναι σε...διεθνη γλωσσα.:121:

http://www.areadvd.de/lm/AV_Hardware/test_accusticartstubedac2drive2.shtml

Μολις 13.380 ευρω το ζευγος...

Reaction score
11
Με συγχωρείτε κ. Ιδρυτά, αλλά θα ήθελα να εκφράσω μία (αιρετική;) άποψη. Οι συσκευές αυτού του τύπου μου προκαλούσαν πάντα αγανάκτηση! Και ο λόγος είναι πως πιστεύω ότι με τίποτα δεν δικαιολογείται η τιμή τους που αγγίζει τα όρια, (βλ. κ. Κόγιας), της κλοπής! Είναι ίσως η αιτία που έχουν ανέβει τόσο τα κινέζικα προϊόντα με εξειδικευμένη πολύ υψηλή τεχνολογία, αλλά κόστος εξαιρετικά χαμηλό! Πιστεύω ότι αυτό το σετάκι εάν ήταν κινέζικο δεν θα έκανε πάνω από 2.000 €! Αλλά τότε δεν θα το υποληπτόταν κανείς γιατί δεν θα πούλαγε μούρη!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Accustic Arts Tube-Dac II + Drive II

Με συγχωρείτε κ. Ιδρυτά, αλλά θα ήθελα να εκφράσω μία (αιρετική;) άποψη. Οι συσκευές αυτού του τύπου μου προκαλούσαν πάντα αγανάκτηση! Και ο λόγος είναι πως πιστεύω ότι με τίποτα δεν δικαιολογείται η τιμή τους που αγγίζει τα όρια, (βλ. κ. Κόγιας), της κλοπής! Είναι ίσως η αιτία που έχουν ανέβει τόσο τα κινέζικα προϊόντα με εξειδικευμένη πολύ υψηλή τεχνολογία, αλλά κόστος εξαιρετικά χαμηλό! Πιστεύω ότι αυτό το σετάκι εάν ήταν κινέζικο δεν θα έκανε πάνω από 2.000 €! Αλλά τότε δεν θα το υποληπτόταν κανείς γιατί δεν θα πούλαγε μούρη!
Και γιατι μου ζητας να σε συγχωρεσω καλε μου φιλε?:126:
Ελευθερος εισαι να πεις αυτο που ακριβως νομιζεις.
Εαν δεν το εκανες τοτε δεν θα αξιζες κανενος ειδους συγχωρεση!:444:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Accustic Arts Tube-Dac II + Drive II

Παντως πρεπει να ομολογησω πως, καθως "εζησα" καποιο μικρο
διαστημα με την συγκεκριμενη εταιρεια, η γνωμη μου ειναι πανω απο
θετικη...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Υπάρχει και η άλλη όψη.
Νομίζετε ότι σκοπός της εταιρείας κατασκευής είναι να... δικαιολογεί το κόστος; Η αγορά δικαιολογεί τέτοιες τιμολογιακές πολιτικές μόνον σε δύο περιπτώσεις. Πρώτον στα είδη πολυτελείας (χρυσός, γούνες κλπ) και δεύτερον, στα είδη διαστημικής τεχνολογίας ή έστω, μεγάλων καινοτόμων λύσεων. Είναι προφανές ότι ο κάθε κατασκευαστής επιλέγει τον δρόμο του.

...

Reaction score
11
Στην προκειμένη μιλάμε για διαστημική τεχνολογία; (Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση στο επιθετικό μου ύφος).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Στην προκειμένη μιλάμε για διαστημική τεχνολογία; (Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση στο επιθετικό μου ύφος).
Προφανώς όχι.
Την απάντηση δεν θα την βρεις ζυγίζοντας την ηχητική απόδοση ή το κόστος κατασκευής σε σχέση με την λιανική τιμή πώλησης, - (ούτως ή άλλως δεν πρόκειται για βαριές βιομηχανίες αλλά για μικρές βιοτεχνίες με έδρα πολλές φορές ένα υπόγειο) -, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την αγορά στην οποία απευθύνεται το προϊόν.

Ο προσδιορισμός της τιμής λιανικής είναι καθαρά θέμα marketing.

...

Reaction score
4.250
Απάντηση: Accustic Arts Tube-Dac II + Drive II

Παντως εγω ειμαι ευτυχης κατοχος του cd player της ιδιας εταιριας (MKII)και οφειλω να ομολογησω οτι ειναι εξαιρετικο. Απο κει περα στον χωρο μας εαν ξεκινησουμε να ψαχνουμε στα μηχανηματα εαν και κατα ποσο θα μπορουσαν να κοστιζουν λιγωτερα χρηματα, δεν θα βγαζαμε ποτε ακρη. Αν μη τι αλλο τουλαχιστον να παιζουν καλα. Και τα μηχανηματα της εν λογω εταιριας μεχρι στιγμης μονο θετικα σχολια αποσπουν απο τον διεθνη τυπο.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Σίγουρα το εν λόγω σετάκι δε δικαιολογεί με τίποτα το κόστος του που είναι παραπλήσιο ενός αυτοκινήτου 1400 κυβικών.
Μια τιμή κοντά στα 5000 ευρώ θα την έβρισκα ίσως και λογική.
Πάντως τα υλικά του σταδίου εξόδου όφειλαν να είναι καλύτερα σε αυτά τα χρήματα.

Reaction score
1.379
Re: Απάντηση: Accustic Arts Tube-Dac II + Drive II

Παντως πρεπει να ομολογησω πως, καθως "εζησα" καποιο μικρο
διαστημα με την συγκεκριμενη εταιρεια, η γνωμη μου ειναι πανω απο
θετικη...
Κι εγω εχω αριστη εντυπωση απο τα μηχανηματα της εταιρειας. Ενα απο τα συστηματα που μου εχουν μεινει αξεχαστα ηταν A. Arts προ/τελικος/CDP + Τannoy TD12 στην Ηχοεκφραση μερικα χρονια πριν.

Οι τιμες τους δυστυχως ειναι απαγορευτικες οπως των περισσοτερων εταιρειων του χωρου.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Απάντηση: Accustic Arts Tube-Dac II + Drive II

Κι εγω εχω αριστη εντυπωση απο τα μηχανηματα της εταιρειας. Ενα απο τα συστηματα που μου εχουν μεινει αξεχαστα ηταν A. Arts προ/τελικος/CDP + Τannoy TD12 στην Ηχοεκφραση μερικα χρονια πριν.
μην ξύνεις πληγές...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss