ACER 772OG+BLUERAY

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους,
Έχω ένα ζήτημα που μ' απασχολεί και χρειάζομαι τις γνώσεις σας:
Έστησα ένα φορητό (2Ghz CPU, 4Gb RAM, nVidia 9300 512Mb, blueray drive) με Windows 7 και με χρήση DVI το HDMI το στέλνω σε μια Panasonic plasma 42" HD Ready. Όλα δουλεύουν υπέροχα με μόνη εξαίρεση τα blueray. Με χρήση COREL WinDVD 10 έχω απίστευτο σπάσιμο ανά 2 δευτερόλεπτα και πρακτικά ... δε βλέπω.

Καμμιά ιδέα?

Να 'στε καλά...

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Χωρίς να έχω τις τρελές γνώσεις και με κάθε επιφύλαξη, η τηλεόραση σου μεχρι τι αναλύσεις λέει οτι υποστηρίζει και ποσα frames per second? Γιατι αν δεν ειναι 1080p poy είναι αν δεν κάνω λάθος η φυσική ανάλυση του BlueRay θα παίζει με σπασίματα.
Εγώ έχω μια LG Full HD σλυμφωνα με τα χαρακτηριστικά της αλλά BR ή 1080p 24fps δεν παιζει καθαρά κάνει που και πού στις πολύ γρηγορες κινήσεις της κάμερας σπασίματα.

Αυτά απο μένα, αν είπα ανακρίβειες σορρυ....

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Χωρίς να έχω τις τρελές γνώσεις και με κάθε επιφύλαξη, η τηλεόραση σου μεχρι τι αναλύσεις λέει οτι υποστηρίζει και ποσα frames per second? Γιατι αν δεν ειναι 1080p poy είναι αν δεν κάνω λάθος η φυσική ανάλυση του BlueRay θα παίζει με σπασίματα.
Εγώ έχω μια LG Full HD σλυμφωνα με τα χαρακτηριστικά της αλλά BR ή 1080p 24fps δεν παιζει καθαρά κάνει που και πού στις πολύ γρηγορες κινήσεις της κάμερας σπασίματα.

Αυτά απο μένα, αν είπα ανακρίβειες σορρυ....
Χωρίς να είμαι ειδικός, επίσης, νομίζω οι HD ready τηλεοράσεις μπορούν να παίξουν blu-ray content στις 720 γραμμές και απλώς δεν εκμεταλεύονται τα 1080.

Reaction score
0
Απάντηση: ACER 772OG+BLUERAY

Δοκίμασε να κατεβάσεις καποιο codec pack που να έχει μέσα τον mpc το k-lite η το cole2k απο free-codecs.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio