Καλησπερα σε ολους,
εχω τον προτζεκτορα acer X1261
http://www.pcshopping.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=988
εδω και 3 χρονια περιπου. Το τελευταιο διμηνο ξεκινησαν να παρουσιαζονται καποια λευκα pixels επανω δεξια στην επιφανεια προβολης και μετα απο καμια βδομαδα τα pixels εξαπλωθηκαν (σαν επιδημια ενα πραγμα
) προς το κεντρο και κατω οπως επισης εμφανισθηκαν και μαυρα pixels .Το περιεργο ειναι οτι σταματησαν να εμφανιζονται κι αλλα κι ετσι εχω μεινει σε αυτη την κατασταση κανα μηνα τωρα....Το πηγα σε ενα καταστημα για να το τσεκαρει αλλα αποδειχθηκαν ερασιτεχνες (την πατησα μαλλον εκει)....Γνωριζει κανεις η εχει συναντησει παρομοια περιπτωση με το προτζεκτορα μου ?
Επισυναπτω μια φωτο για να εξηγησω τι εννοω καλυτερα
Ευχαριστω εκ των προτερων
εχω τον προτζεκτορα acer X1261
http://www.pcshopping.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=988
εδω και 3 χρονια περιπου. Το τελευταιο διμηνο ξεκινησαν να παρουσιαζονται καποια λευκα pixels επανω δεξια στην επιφανεια προβολης και μετα απο καμια βδομαδα τα pixels εξαπλωθηκαν (σαν επιδημια ενα πραγμα
) προς το κεντρο και κατω οπως επισης εμφανισθηκαν και μαυρα pixels .Το περιεργο ειναι οτι σταματησαν να εμφανιζονται κι αλλα κι ετσι εχω μεινει σε αυτη την κατασταση κανα μηνα τωρα....Το πηγα σε ενα καταστημα για να το τσεκαρει αλλα αποδειχθηκαν ερασιτεχνες (την πατησα μαλλον εκει)....Γνωριζει κανεις η εχει συναντησει παρομοια περιπτωση με το προτζεκτορα μου ?Επισυναπτω μια φωτο για να εξηγησω τι εννοω καλυτερα
Ευχαριστω εκ των προτερων
Attachments
-
43,6 KB Προβολές: 68
(η οποια εχει δουλεψει μονο 700 ωρες )...Λοιπον υστερα απο πολυ ψαξιμο βρηκα το κωδικο του τσιπ, μετα βρηκα το τσιπ στο ebay me 75 USD παρακαλω και μετα ειδα βιντεακια για το που ακριβως βρισκεται το τσιπ αυτο και πως θα φτασω εκει ..... Νομιζω πως τα καταφερα
!!!!! Βεβαια πριν το παραγγειλω εκανα μια εγχειρηση για να τσεκαρω -διασταυρωσω τον κωδικο του τσιπ κι επισης να δω αν μπορω να τα καταφερω.Η αποσυναρμοληγηση-συναρμοληση του προτζεκτορα εγινε επιτυχως !!!!Παραθετω φωτο!!!

)!!!Τελικα επιβεβαιωμενο πλεον το προβλημα ειναι το dmd chip και ο προτζεκτορας μου οπως και οι παρακατω φορουν το τσιπ με κωδικο