- Reaction score
- 9
Που υπερτερούν, διαφορές και σε τι σύστημα αποδίδουν σωστά; Ευχαριστώ!
Ας πάει εκεί να το σχολιάσει, αφού διαβάσει τι εχει ήδη γραφτεί.Ναι και κάποιος επιθυμεί να το σχολιάσει ξανά.
Εχω ψάξει και γω πολύ και η αναζήτηση στο σάιτ είναι δύσκολη.....Το θέμα εχει συζητηθεί στο παρελθόν
Ενεργά εναντίον παθητικών ηχείων
Όπως λεει ο τιτλος με ενδιαφερει η καταθεση αποψεων για ένα θεμα που θα είναι τα επομενα χρονια ισης εκτασης οσο ηταν μεχρι πρότινος το θεμα λαμπα η τρανζιστορ. Και ερωτω ποσο τροφοδοτεί το χομπυ μας η αγορα ενεργων ηχειων καθως η μιση χαρα και πονοκεφαλος είναι οι δοκιμες συνδυασμων? Ποσο...www.avsite.gr
Δηλαδή;Aκαυστικά![]()
Κάνεις τσεκ να ψάξει μόνο τίτλους και ψάχνει μόνο τίτλους.Πατώντας λέξη κλειδί θα έπρεπε να κάνει ψαχτυρι στους τίτλους των θεμάτων και μόνο......
Δηλαδή;
Ωραίο κολπάκι! Δεν το ήξερα!!Συμφωνώ πως η αναζήτηση της πλατφόρμας δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Αξιοποιήστε την κορυφαία μηχανή, χρησιμοποιώντας την παράμετρο "site", χωρίς τα εισαγωγικά.
Παράδειγμα: ενεργά ηχεία site:avsite.gr (κολλητά, και χωρίς το www)
View attachment 185825
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω...Audύσσεια-Τα Magnepan επέστρεψαν σπίτι.
Ξινόμουνα τελευταία γιατί το ένα μου μύριζε το άλλο μου βρώμαγε,άλλαζα καλώδια, είμαι και 4+χρόνια με τα ίδια μηχανήματα και είπα να δοκιμάσω και κάτι καινουριο(για μένα).www.avsite.gr
Είσαι χάκερΚάνεις τσεκ να ψάξει μόνο τίτλους και ψάχνει μόνο τίτλους.![]()
άσ'τα αυτά και μιλησε μας για την νέα σου φωτό?Δεν υπαρχει διλλημα. Αν ξεκινας απ το 0 και σε ενδιαφερει μονο το κλασμα τιμη/ποιοτητα και οχι η φιγουρα, τοτε μονο ενεργα.
αμ ετσι καλε θα μεινει στο 0 παλιΔεν υπαρχει διλλημα. Αν ξεκινας απ το 0 και σε ενδιαφερει μονο το κλασμα τιμη/ποιοτητα και οχι η φιγουρα, τοτε μονο ενεργα.