ACURUS 200X3

Reaction score
1.153
Βρήκα τον εν λόγω ενισχυτή μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση.Θα τον έχω το ΣΚ για ακρόαση αλλά θα ήθελα να μάθω αν κάποιο μέλος έχει καμιά άποψη,εμπειρία ή οτιδήποτε για το συγκεκριμένο μηχάνημα.Θα παίξει από pre out του MARANTZ SR5500 και θα οδηγήσει ένα ζευγάρι ACOUSTIC ENERGY AEGIS 3.Είναι αυτός...
http://www.klipsch.com/products/discontinued/details/200x3.aspx#specifications

Τα λέμε...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ACURUS 200X3

Τα acurus μία φορά και έναν καιρό (δεκαετία του '90) είχαν την φήμη των καλών και φθηνών ενισχυτών. Λογικά λοιπόν θα είναι ένα τίμιο ενισχυτικό. σε τι τιμή τον βρήκες;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

η τιμή είναι καλή...

άκουσέ τον προσεκτικά, και μιας που είναι μεταχειρισμένος καλύτερα να τον κατσαβιδιάσεις και να επιθεωρήσεις προσεκτικά το εσωτερικό του...

Reaction score
1.153
Τον έχω ήδη ανοίξει,το μηχάνημα είναι σε άριστη κατάσταση και ο πωλητής γνωστός μου από παλιά.

Reaction score
313

Φίλε μηχανόβιε...εεεε...συγνώμη, σε άλλο forum, αυτά...

Φίλε Παύλο, άκουσέ τον εσύ...κάνε και μία σύγκριση με τον Marantz και...

...

...πες και σε 'μας...:137:

:605:

Reaction score
1.153
Λοιπόν τα πράγματα με τον ACURUS έχουν ως εξής...γκάζια.Τα Acoustic Energy τώρα αναπνέουν!Ηχητικά αν έλεγα ότι ξανανακάλυψα τη μουσική θα έλεγα ψέματα.Τίμιο μηχανάκι ο ACURUS αλλά δεν θα έλεγα ότι με έβαλε σε άλλη ηχητική κλάση, κάτι που ούτως ή άλλως το περίμενα εξαρχής.Για 3 κατοστάρικα όμως είμαι υπερευχαριστημένος.Φαντάζομαι ότι και οι γείτονες μου το ίδιο.Τον κρατάω!

Σταύρο,σαν τα χιόνια ρε φίλε...κανα καφέ θα πιούμε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv