ADCOM 5802(ΖΗΤΗΣΗ)

Reaction score
296
Σε αυτή την περίπτωση πράττεις κατά βούληση.
Αλλά αν πχ. πουλάς μηχάνημα και σε παίρνουν τηλ να σου πουν οτι στο αγοράζω κοψοχρονιά γιατί "τόσο πάει", δεν δέχεσαι και μετά από λίγο το βγάζει σε αγγελία (δλδ όταν το πουλούσες το είχε ήδη) και σε τιμή μεγαλύτερη και από τη δικιά σου, νομίζω ότι παραπάει.

Η στοχευμένη κερδοσκοπία αυτόν τον καιρό, δείχνει ποιόν ανθρώπου.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.188
Απάντηση: ADCOM 5802(ΖΗΤΗΣΗ)

Να ρωτήσω:
βρίσκουμε πχ: ενισχυτή κελεπούρι που στην αγορά των μτχ "παίζει" στα 2000 στα μισά λεφτά 1000. Ξέρουμε ότι το μηχάνημα είναι άριστο και είναι αυτό που θέλουμε. Μαθαίνουμε όμως ότι αυτός που τον πουλάει τον αγόρασε 500.

Τον αγοράζουμε ή όχι???

Φυσικά!

Τι μας νοιάζει;

Άμα του το χάρισαν; :109:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Απάντηση: Re: ADCOM 5802(ΖΗΤΗΣΗ)

Συμφωνώ, μόνο που στην περίπτωσή μου ήθελε να βγάλει μηνιάτικο... 1200 είχε αγοράσει και το πούλαγε 1900 :111:
Λεφτα υπαρχουν!!!:105:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Παιδια,αν μου επιτεπετε,ενηλικες ειμαστε...Καθενας μας μπορει φανταζομαι να κρινει αν καποια αγορα ειναι καλη η οχι,εχοντας φυσικα τα δικα του κριτιρια.Αν πχ ενας θειος μου,μου χαρισε ενα ζευγαρι ηχεια,που δεν τα χρειαζομαι,θα πρεπει να τα χαρισω?Αν Ας δουμε το πραγμα και απο την αναποδη πλευρα ομως: Ας πουμε πως ψαχνουμε για ενα τυπο ηχειων και η φτηνοτερη τιμη που το βρισκουμε ειναι 2000.Αν βρεθει καποιος και μας το πουλησει 1000e,θα πουμε πως βγαλαμε εμεις μεροκαματο?Δεν νομιζω...Εμεις θα πουμε πως το πηραμε καλη τιμη. Μη σας ζαλιζω,θελω να καταληξω στο οτι οι νομοι προσφορας-ζητησης ισχυουν παντου και οπως ειπα και στην αρχη,ενηλικα ατομα ειμαστε...Αν κατι σου αρεσει,ψαχνεις την καλυτερη τιμη που μπορεις να το αγορασεις και...τελος.Τωρα,ποσο το πηρε ο αλλος,μαλλον μικρη σημασια εχει,ετσι νομιζω δλδ...

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: ADCOM 5802(ΖΗΤΗΣΗ)

Συγνώμη αλλά εγώ δεν μίλησα για θείους, χαρίσματα κλπ. εγώ είπα για κάτι που αγοράστηκε από εδώ μέσα και μεταπωλείται πάλι εδώ μέσα! Το τραγικό είναι ότι ο πρώτος πωλητής μου είπε ότι του πήγε κλαίγοντας για να του κόψει λεφτά από τα 1500 αρχικά... και τον λυπήθηκε και του το έδωσε 300 κάτω...

Και συμφωνώ με αυτό...
Η στοχευμένη κερδοσκοπία αυτόν τον καιρό, δείχνει ποιόν ανθρώπου.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.518

Παιδιά οι διαχειριστές έχουν αρμοδιότητες μέχρι ενός σημείου.
Δεν είναι δυνατόν να ξέρω εγώ πόσο αγόρασε κάποιος ένα προϊόν που πουλάει.
Δεν με ενδιαφέρει άλλωστε και όποιος ενδιαφέρεται για το προϊόν ας κάνει τον έλεγχο τιμών και της αγοράς - ζήτησης.
Δεν αστυνομεύουμε την κάθε αγγελία και υπενθυμίζω ότι δεν είμαστε site αγγελιών.
Αν πέσει κάτι ύποπτο στην αντίληψή μας το δημοσιοποιούμε και εφιστούμε την προσοχή των μελών.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Μιχάλη ,
Δεν υπάρχει καμμιά περίπτωση να αφορά αυτό που γίνεται εσένα προσωπικά η το site γενικότερα.
Απλά κάποιοι κάνουν κατάχρηση και εμπόριο μέσω των αγγελιών με συνεχείς τράμπες .
Αν τα μέλη είναι λίγο προσεκτικά μπορούν εύκολα να τους εντοπίσουν και να πράξουν κατά το δοκούν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo