Πωλειται το συστημα ψηφιακης διορθωσης του χωρου απο 15 hz εως 160 σε αριστη 10 στα 10 κατασταση.
Επειδη θελει πολυ γραφικη εργασια θα προτιμησω να παραθεσω διαφορα λινκ, για οσους τους ενδιαφερει και τελευταιο τιμες μεταχειρισμενων στο εξωτερικο. Η τιμη που ζηταω εγω ειναι 450 ευρω και ειναι τελικη.
audiobacon.net
τιμες μεταχειρισμενων και τελος φωτογραφιες απο το δικο μου, ευχαριστω.
www.hifishark.com
Επειδη θελει πολυ γραφικη εργασια θα προτιμησω να παραθεσω διαφορα λινκ, για οσους τους ενδιαφερει και τελευταιο τιμες μεταχειρισμενων στο εξωτερικο. Η τιμη που ζηταω εγω ειναι 450 ευρω και ειναι τελικη.

Living Sounds Audio LSA-10 Statement Loudspeaker Review - Page 3 of 5 - Audio Bacon
DSPeaker Anti-Mode 2.0 Dual Core Contents 1. Intro2. Setup3. DSPeaker Anti-Mode 2.0 Dual Core4. Sound5. Final ThoughtsCommentsAt the high-end audio shows, you have your usual suspects. They’re usually in the same rooms and they usually have a familiar sonic signature. This consistency settles in...

[Review] DSPeaker Anti-Mode 2.0 Dual Core - digital sound processor
DSPeaker Anti-Mode 2.0 Dual Core, a digital-domain sound processor that cures room acoustics problems in a snap. Listening test on TNT-Audio by Lucio Cadeddu, Internet HiFi magazine, www.tnt-audio.com
www.tnt-audio.com
τιμες μεταχειρισμενων και τελος φωτογραφιες απο το δικο μου, ευχαριστω.
Used dspeaker anti-mode 2.0 for Sale | HifiShark.com
Used Dspeaker Anti-Mode 2.0 for sale on 400+ second hand hifi sites & shops. Use Hifi Shark to monitor pricing and global availability
Attachments
-
74,7 KB Προβολές: 0
-
71,2 KB Προβολές: 0
-
77,1 KB Προβολές: 0