AES-EBU vs USB, Coaxial, SPDIF. Ποιά είναι η ιδανική ψηφιακή σύνδεση?

Reaction score
1
Απάντηση: AES-EBU vs USB, Coaxial, SPDIF. Ποιά είναι η ιδανική ψηφιακή σύνδεση?

κυριε φιλολογε μην μου δωσετε αστερακι :):) αμα παθει βρογχιτιδα το ψυγειο με το dac,τοτε να δεις μπασο το συστημα.....χιχιχι.Τις απολογιες μου προς το ελληνικο λεκτικο θησαυρο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.372

Υπηρχε βρογχος,και το ψυγειο,μερος του βρογχου,πεταγε σκουπιδια,αλλιως "σηκωνε" το δυναμικο της γειωσης.Πολλες φορες "ξεκλειδωνουν" τα dac απο αποτομο surge καποιας αλλης συσκευης.
Με την οπτικη εσπασες τον βρογχο,μαλλον πιο σωστα εβγαλες το dac απο το βρογχο:)
Αυτα,απο οσες πληροφοριες μας εδωσες...
Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά το άλλο μέρος της απορίας παραμένει μη απαντημένο. Τι εννοώ; Βασικά, για ποιο λόγο η οπτική ίνα έλυσε το πρόβλημα ενώ το SPDIF όχι; Υποψιάζομαι ότι είναι θέμα διαφορετικής υλοποίησης μεταξύ των δύο καλωδίων. Εάν ισχύει αυτό, ποιο είναι το χαρακτηριστικό (ή το συστατικό της κατασκευής) το οποίο υπάρχει στο ένα και δεν υπάρχει στο άλλο;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.411

To οτι η οπτική ινα μεταφέρει φως, και δεν γειώνεται σε κάποιο σημείο του κυκλώματος το σήμα , το οποίο λαμβάνει ο εκπομπός της. Δεν είμαι όμως σίγουρος γι αυτό.

Reaction score
1

Αυτο που σου ειπε ο Γιαννης,λιγο πιο απλοικα.Αν ειχε pulse transformer το spdif δεν θα ειχες προβλημα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab