After Sales Service

Reaction score
43
Καλημέρα σας.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα μια ακόμη παραγγελία στο γνωστό πλέον σε πολλούς κατάστημα Thomann.de .
Γνωστός για την συνέπεια του και εξυπηρετικότατος ο Γιώργος -με τον οποίο είχα τηλ/κή επικοινωνία- επεξεργάσθηκε την παραγγελία μου την οποία και παρέλαβα μετά απο 2 ή 3 ημέρες.

Μεταξύ άλλων παρέλαβα και δύο προενισχυτές λάμπας ART TUBE MP εκ των οποίων ο ένας δεν δούλευε.

Εντάξει σκέφτηκα, μικρό το κακό, χαμηλότατο το κόστος, ικανοποιητικότατη η απόδοση του άλλου (που δούλευε) πιο πολλά τα έξοδα αποστολής να τον γυρίσω πίσω σαν DOA οπότε θα παραγγείλω άλλον ένα στην επόμενη παραγγελία.

Η επόμενη παραγγελία έγινε τη Δευτέρα που μας πέρασε.

Με τη γνωστή του συνέπεια και ευγένεια ο Γιώργος με ρώτησε πως πήγε η προηγούμενη παραγγελία και εντυπώσεις απο τους ART TUBE MP προενισχυτές. Μεταξύ άλλων και παρεμπιπτόντως του ανέφερα οτι ο ένας δεν δούλευε και επειδή τα έξοδα αποστολής θα ήταν μεγαλύτερα απο την αξία του, προτίμησα να αγοράσω έναν ακόμα.

"Ω! Θα ενημερώσω το Customer Service!" μου είπε καταχωρώντας ταυτόχρονα την καινούρια παραγγελία, και με ύφος λές και είχε συμβεί κάτι πολύ άσχημο.... "Όχι Γιώργο, δεν πειράζει, απάντησα, μικρό το κακό". (Με δουλεύει, σκέφτηκα...)
Ευχαρίστησα για το ενδιαφέρον και έκλεισα το τηλέφωνο αφού παρακάλεσα να κάνουν έναν έλεγχο στον καινούριο προενισχυτή πρίν τον στείλουν.

Εχθές έλαβα ένα e-mail απο το Thomann Customer Service στο οποίο εξέφραζαν τη λύπη τους για το πρόβλημα που μου δημιούργησαν (!) και γι' αυτό το λόγο μου είχαν ήδη στείλει έναν ίδιο προενισχυτή χωρίς καμία επιβάρυνση και παρακαλώντας ευγενικά να ΜΗΝ στείλω τον ελλατωματικό πίσω! (Που παρεμπιπτόντως, έχω ήδη κάνει βίδες!)

Χρειάστηκε να διαβάσω 2-3 φορές το κείμενο για να συνειδητοποιήσω τι έλεγαν οι άνθρωποι!

Εκφράζω δημόσια τις ευχαριστίες μου στο κατάστημα, και τα συγχαρητήρια μου τόσο στο Γιώργο Αγγελόπουλο όσο και σε όλο το Thomann Cyberstore Team για τις άψογες υπηρεσίες τους!

Reaction score
43
Έχει μια κινέζικη 12ΑΧ7Α αγνώστων λοιπών στοιχείων την οποία αντικατέστησα με Ρωσικής κατασκευής ELECTROHARMONIX GOLD, και να σου πω την αλήθεια μου φάνηκε πως η κινέζικη είχε πιο λίγο θόρυβο και έπαιζε πιο γλυκά.
Όταν συνδέσω και τους δύο προενισχυτές για να μπορέσω να ακούσω και τα δύο κανάλια θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas