AIWA TP 719

Reaction score
0
Γεια σας,δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο forum αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι αντιστοιχο.Εχω στην κατοχη μου απο τον πατερα μου αυτο εδω http://www.radiomuseum.org/r/aiwa_tp719.html
Ειναι ενας μαυρος χαρτοφυλακας AIWA (πιθανον το μοντελο ειναι αυτο στην φωτογραφια AIWA TP 719),εχει αγοραστει στην Αυστραλια το 1968 η το 1969.Δεν ξερω την σημερινη του αξια,η αν πωλειται καπου.Λειτουργει ακομα,αλλα θελει σιγουρα συντηρηση και δεν ξερω αν υπαρχει καποιος που να κανει αυτη τη δουλεια η αν καποιος αλλος στην κατοχη του ενα παρομοιο,να τον ρωτουσα καποια πραγματα.Μπορω να βαλω και καποιες φωτογραφιες αν θελετε.Ευχαριστω.

Reaction score
27.112
Απάντηση: AIWA TP 719

ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΙΚΗ ΠΡΙΖΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΟΨΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ.
ΑΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΑΣΤΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΠΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: AIWA TP 719

Tο εχω δοκιμασει και δουλευει.Εκτος απο το ρευμα,λειτουργει με μπαταριες,και στο πισω μερος εχει υποδοχη για DC 12V,αλλα και διακοπτη επιλογης για ρευμα 110 και 220V.
Απλα θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει καποιος που να κανει συντηρηση σε τετοιου ειδους μαγνητοφωνα,ηλεκτρολογικη,αλλα και στις κεφαλες του που εχω παρατηρησει μια αλλιωση.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis