AKG 701 + XCAN V3

Reaction score
27
Ενας αχτύπητος συνδυασμός για "προσωπικές" ακροάσεις.

Δεν χρειάζεται να πω πολλά και για τα δυο κομμάτια. Είναι γνωστά σε όλους.
Αγοράστηκαν και τα δυο πριν από ένα χρόνο και είναι πρακτικά αμεταχείριστα, σχεδόν άστρωτα. Εκανα βέβαια την προσπάθεια να τα στρώσω όταν τα πρωτοπήρα (χρειάστηκαν αρκετές ώρες) αλλά από τότε είναι ζήτημα αν έχω ακούσει με αυτά πέντε με δέκα φορές και κυρίως για μικρορυθμίσεις του αναλογικού μου front end.

Είναι κρίμα να τα βλέπω και να μην τα χρησιμοποιώ, είμαι σίγουρος πως κάποιος άλλος θα τους επιφυλάξει μια πιο θερμή (συχνή) σχέση.

Να αναφέρω μόνο πως ο λαμπάτος ενισχυτής ακουστικών της Musical Fidelity μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μινιμαλιστικό σύστημα και ως προενισχυτής με την ιδιαιτερότητα πως θα χρειαστεί adaptor (καρφί σε διπλό rca) απ΄όπου θα φύγει το σήμα προς τον τελικό.

Φυσικά όποιος διαθέτει ή μπορεί να βρει το τροφοδοτικό της σειράς V3 θα ωφεληθεί ακόμα περισσότερο.

Υπάρχουν οι κανονικές συσκευασίες.

Οι συσκευές είναι σε άριστη λειτουργική και οπτική κατάσταση. Δεκτές και οι ακροάσεις για όποιον θέλει να κάνει τον κόπο να περάσει από το σπίτι.

Τα δίνω και τα δυο μαζί €450. Τα πλήρωσα 750 ευρώ πριν από ένα χρόνο.

ΥΓ Γνωρίζω πως κάποιοι ίσως ενδιαφερθούν για ένα από τα δυο κομμάτια. Αν υπάρξει μεταξύ σας συνεννόηση (220 τα ακουστικά 230 ο ενισχυτής) μου κάνει το ίδιο.

τηλ 6937 205576
Χριστόδουλος Παπαδήμας

Reaction score
27
Απάντηση: AKG 701 + XCAN V3

Εφυγαν εκτός φόρουμ. Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας