Alan Parsons Live @ Σάββατο 9 Οκτωβρίου

Reaction score
7
[align=center]O Alan Parsons LIVE το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στο Gagarin 205 στην Αθήνα.[/align]

[scroll]Τα σχολια περιττευουν...[/scroll]

Τιμή εισιτηρίου-- 30 ευρώ (προπώληση) ή 35 ευρώ (ταμείο).
Ώρα έναρξης 21:30

Gagarin 205
Λιοσίων 205
210-8547600-2

Kαι την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Έντεχνο Fix

Reaction score
666
Αν και πολύ θα τό 'θελα δυστυχώς εργάζομαι τα απογεύματα και δεν μπορώ να πάω :( Αν πάει καποιος από τα μέλη του avsite ας μας γράψει τις εντυπώσεις του!

Reaction score
7
Λοιπον...το καλυτερο ολου του κουραστικου Σ-Κ...

Και οι 6 ηταν υπεροχοι. Για 2 και κατι ωρες ακουσαμε καλα πραγματικα καλη μουσικη, με παλια και καινουρια τραγουδια (A Valid Path... το νεο του album).

Οι μουσικοι ηταν φοβεροι. Ηξεραν να παιζουν αλλα και να τραγουδανε.
Ο Alan Parsons ειχε δωσει τη "θεση" του στα αλλα μελη του Live project οσον αφορα το τραγουδι, αφου περιοριστηκε κυριως σε backing vocals ή chorus...
Ολοι τους ειχαν πολυ καλες φωνες και τραγουδησαν αρκετα τραγουδια.
Σαν lead φωνη ηταν ο PJ Olssοn με φοβερη σκηνικη παρουσια.

Ολο το συγκροτημα ηταν πολυ φιλικο και προσιτο μετα το τελος, αφου κατεβηκαν στο χωρο του κοινου, υπεγραφαν αυτογραφα-cd-μπλουζακια, εβγαζαν φωτο, μιλουσαν με τον κοσμο σαν φιλοι παλιοι... Δεν το εχω δει αυτο με κανενα αλλο συγκροτημα ξενο τουλαχιστον και του ιδιου επιπεδου...
Ο Parsons ειπε καποια στιγμη "This is our first time in Greece.....We have never gone so far...."
Το κοινο κλασικα ως Ελληνες ενθερμο...
Ολα πηγαν πολυ καλα...

Στο θεμα του ηχου... ηταν απο τις καλυτερες συναυλιες σε κλειστο χωρο που εχω παρακολουθησει... σε αυτο βοηθουσε βεβαια και ο πολυ προσεγμενος χωρος του GAGARIN 205 (στο οποιο πηγα πρωτη φορα). Ολοι οι τοιχοι ειχαν ρικοφον και δεν υπηρχαν ανακλασεις καθολου ουτε βουητο. Ακουγες μονο τον ηχο απο τη σκηνη, οπως πρεπει, στη σωστη ενταση, οπου και να καθοσουν...

Μετα ειχα την αισθηση του "Τελικα καλα εκανα και πηγα'" και οχι μονο εγω αλλα και η παρεα μου που ηρθε με το "ζορι", γιατι "μονο 2 τραγουδια του ξερω, τι να ερθω να κανω"... Χωρια που συναντησα αναπαντεχα και 3-4 συναδελφους-φιλους εκει που ειχαν την ιδια ιδεα να πανε...

Δυστυχως για αλλη μια φορα συμμορφωθηκα με τις... οδηγιες του εισητηριου που απαγορευει τις φωτο μηχανες... και δεν πηρα μαζι μου τιποτα :evil: ... το υπογεγραμμενο cd απο ολο σχεδον το συγκροτημα και το αναμνηστικο μπλουζακι απαλυνει την ελλειψη φωτο υλικου...

Ηταν πολυ καλα και μακαρι να ερθουν και αλλοι παλιοι καλοι μουσικοι...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508