Alice Cooper στον Λυκαβηττό!

Reaction score
51
Δελτίο Τύπου!
Alice Cooper
Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007 – Θέατρο Λυκαβηττού

School’s out for summer!

Mάτια που στάζουν υγρό μαύρο make up, σκανδαλώδη κοστούμια, ηλεκτρικές καρέκλες και γκιλοτίνες επί σκηνής καθώς και φαντασμαγορικά stage props συνθέτουν το χωροχρόνο ταινίας τρόμου υμνώντας παράλληλα τη μαγεία της horror αισθητικής.
Ο πόνος και η αγωνία που βιώνουν οι τραγικοί πρωταγωνιστές της απόκοσμης πραγματικότητας του Alice Cooper λαμβάνουν σάρκα και οστά ενώ ταυτόχρονα η εξιστόρηση των κομματιών επιτυγχάνεται μέσα από την έντονη ανθρώπινη δράση, χαρίζοντας στο κοινό μια οπτικοακουστική υπερπαραγωγή. Τα “School’s Out”, “Poison”, “No More Mr Nice Guy”, “I’m Eighteen” θα αποκτήσουν ένα spooky, horror παρουσιαστικό από τον “μάγο” της θεατρικής hard rock αισθητικής στον καταλληλότερο συναυλιακό χώρο για ένα τέτοιο υπερθέαμα.​

H προπώληση ξεκίνησε !
Welcome to his Nightmare…​

Προπώληση 40 € Ταμείο 45 €
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:​

ΤΙCKET HOUSE Aθήνα
Πανεπιστημίου 42 (Εντός Στοάς) Τηλ: 210 3608366
Ώράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη 10:30 – 18:30 Tρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:30 – 20:00 Σάββατο 10:30 - 16:00​

ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη
Εθν. Aμύνης 20 Τηλ: 2310 253630
Δευτ Τετάρ. 10:30 – 16:00 Tρ.Πέμ.Παρ.10:30 – 15:00 / 17:30 – 20:30 Σάββ. 10:30 – 15:00​

TICKET HOUSE @ PMW
PMW
Αθήνα: Πανεπιστημίου 66 & 28ης Οκτωβρίου 2 τηλ: 210 3803030 Ωρ. Λειτουργίας: Δευτ. - Παρ.: 08.30 - 21.30 & Σάβ: 08.30 - 20:00
Μαρούσι: Λεωφ. Κηφισίας 73 (εντός ψυχαγωγικού κέντρου Cosmopolis) τηλ :210 6197690 Ωρ. Λειτουργίας: Δευτ. - Κυρ.: 14.00 - 24.00​

ΤΙCKETPRO.GR ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΟΝ LINE
www.ticketpro.gr 24 ώρες το 24ωρο​

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δείτε κι αυτό...

ALICE COOPER PARTY – 9/6/2007
Ο βασιλιάς του shock rock Alice Cooper επιστρέφει στην Ελλάδα στις 21 Ιουνίου. Με αφορμή το μεγάλο αυτό γεγονός, το Ελληνικό fan club του Alice Cooper – The Greek Nightmare, σας καλεί σε ένα μεγάλο party που θα γίνει προς τιμήν του. Το πρόγραμμα της βραδιάς στηρίζεται σε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που θα σας προετοιμάσει για αυτό που θα ακολουθήσει στο θέατρο του Λυκαβηττού. Όλοι λοιπόν το Σάββατο 9 Ιουνίου στο Glam Bar, Δεκελέων 40 στο Γκάζι. Ώρα έναρξης 23:00, είσοδος ελεύθερη.

Πηγή: The Greek Nightmare - Alice Cooper Fan Club
http://www.alicecooper.gr

Reaction score
4.446
Έχω τσάμπα εισιτήριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

VG

Reaction score
0
Εεεεεεεεεεε....Ε;
Δεν εισαι μονο λεσβία,είσαι και νεκρόφιλη!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εγώ πάλι στενοχωριέμαι όταν τ' ακούω αυτά για τους πρωτοπόρους...

Για μένα, καλλιτέχνες όπως ο Alice Cooper θα πεθάνουν πολύ καιρό αφού πεθάνει το φυσικό τους σώμα, δηλαδή όταν ο κόσμος πάψει να τους έχει ως σημείο αναφοράς για το μουσικό είδος στο οποίο έγραψαν ιστορία... Μέχρι τότε θα είναι θρύλοι, ακόμα κι αν τραγουδάνε με σπασμένη φωνή και υποβασταζόμενοι!!

Reaction score
19
Πάντως αυτό που συμβαίνει φέτος με τις συναυλίες στην Ελλάδα είναι άνευ προηγουμένου! Και επομένου φαντάζομαι.

Και ο Elvis να'ρθει φέτος, εντύπωση δε θα μου κάνει. :happy_5:

Reaction score
4.446
Λοιπόοοοοοοοοοοοοοοοοοον...

Ο Alice φρεσκότατος και γεμάτος ζωντάνια!

Οι μουσικοί του παιχταράδες!

Το παράπονό μου είναι ότι δεν έπαιξε Bed of nails, House of fire και Hell is living without you (σιγά μην το έπαιζε θα μου πείτε)

Υ.Γ. είχαν έρθει κάτι παιδιά (μαλλί μακρύ κυματιστό, φαβορίτα) ............. :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

VG

Reaction score
0
Το παράπονό μου είναι ότι δεν έπαιξε Bed of nails, House of fire και Hell is living without you (σιγά μην το έπαιζε θα μου πείτε)

:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
Νομιζω οτι αυτα τα τραγουδια αφορουν μια εμπορικη περιοδο για την οποία ίσως να μην ειναι ιδιαίτερα περήφανος,ίσως παλι να λεω και μπαρούφες.

Επαιξε το all the young dudes;:cool_1:

Reaction score
4.446
Δεν το έπαιξε

Μαχαίρωσε,πάντως,ένα μωρό, του φόρεσαν ζουρλομανδύα και τον κρέμασαν :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Alice Cooper στον Λυκαβηττό!

Νομιζω οτι αυτα τα τραγουδια αφορουν μια εμπορικη περιοδο για την οποία ίσως να μην ειναι ιδιαίτερα περήφανος,ίσως παλι να λεω και μπαρούφες.

Επαιξε το all the young dudes;:cool_1:
αυτό γιατί να το παίξει, αφού δεν είναι δικό του;

VG

Reaction score
0
Γιατι τον εχω ακουσει να το τραγουδαει (μαλλον π.Χ.) και ειχα παθει πλάκα!
Τωρα θα μου πεις δεν του το ειπα έγκαιρα του Alice να σκιστει να το παιξει,αλλα τι να κανουμε...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas