all in one(καλή προσφορά) ή one by one?

Reaction score
5
Χαιρετώ τους φορουμίτες!

παραθέτω δεδομένα για να εξηγήσω την κατάσταση

έχω ένα Philips mx 1060 (από τις ανασκαφές...), PS3, DVD player, Sansung 40 656, και ενα πικαπ dual του '64....
και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση.
έμαθα δε, ότι μπορώ να αγοράσω το Sony htp-708dw με 200€ ..!!
Θέλω όμως να ακούω και μουσική με σχετική αξιοπρέπεια.

Βασικά οι γνώσεις μου είναι για τα κλάματα και κατάλαβα ότι σε αυτό το φορουμ κυκλοφορεί άφθονη γνώση, οπότε παραθέτω ερωτήσεις και κάθε γνώμη θεωρείται βοήθεια

1. λέει τίποτε το sony?(είναι καλή η προσφορά ή το you είναι 4 χρόνια πίσω?)
2. ή να πάρω στα λεφτά του έναν ραδιοενισχυτή(συνδέοντας του philips τα ηχεία επάνω) με σκοπό να αγοράσω καλά ηχεία αργότερα?
3. αν 2 τότε ποιον ενισχυτή προτείνετε?
4. μήπως να πάρω την προσφορά και να κρατήσω τον ενισχυτή μόνο?
5. Το dual πως μπορώ να το συνδέσω σε αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου:141: ?

αυτά τέκνα μου...αν δεν σας κουράζω

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
6
Εδώ λέει ότι από νέα format ή τουλάχιστον LPCM δεν έχει.

http://www.sony.gr/product/hcs-surround-kit---dvd-player/htp-708dw#pageType=TechnicalSpecs

Κρατάς τα ηχεία του Philips και ψάχνεις καινούργιο A/V ενισχυτή σκέτο. Μετά αλλάζεις τα ηχεία με κάτι καλύτερο.

Το πικάπ το συνδέεις επάνω σε ένα προενισχυτή φωνογραφικής κεφαλής (phono stage) αν ο ενισχυτής δεν έχει είσοδο phono, και το phono stage σε μια είσοδο του ενισχυτή.

Reaction score
5
Απάντηση: all in one(καλή προσφορά) ή one by one?

Κάπως έτσι το βλέπω. Για ενισχυτή με δυνατότητες hd sound για να μην θέλω αλλαγή σε 2 χρόνια. Βέβαια στους YAMAHA(που τους έχω μια αδυναμία) με τέτοια χαρακτηριστικά κάτω παό 450€ δεν βλέπω να πέφτω
Εδω πρέπει να τονίσω ότι η SONY δυστυχώς παραπληροφορεί τον κόσμο μέσα από την ιστοσελίδα της γιατί ναι μεν στα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι δεν έχει ούτε LPCM ούτε και κάποιου είδους HD sound, αλλά στην πρώτη σελίδα γράφει "Νιώστε την εμπειρία του συναρπαστικού ήχου surround με Dolby® Digital + / Dolby® ProLogic® II και αποκωδικοποίηση dts® (dtsHD) "...και εδώ πήγα να την πατήσω.

Μιας και το ανάφερες, κυκλοφορούν δηλαδή ενισχυτές με είσοδο phono??
και κάτι τελευταίο. επειδή δεν έχω ιδέα τι προενισχυτή φωνογραφικής κεφαλής να πάρω(δεν έχω δει καν μπροστά μου τέτοιο πράγμα... ποια τάξη τιμής θεωρείται αξιοπρεπής?(σημείωση: το dual βγάζει.... πενταπολικό)

περιμένω προτάσεις και για ενισχυτές αν υπάρχουν

ευχαριστώ και πάλι!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.184
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907