3 Δεκεμβρίου 2010 #1 argi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 30.020 Reaction score 6.879 με ηχεια triad και πχιοτητα υπερανω πασης κριτηκης http://www.alsupsystems.com/theaterrooms.html
3 Δεκεμβρίου 2010 #2 argi "Επαγγελματίας" Μηνύματα 30.020 Reaction score 6.879 Απάντηση: alsup system αυτη (μαλλον αφτη επρεπε να πω) η εικονα μου θυμισε τους παλιους κινηματογραφους του πειραια , ειχα πολλα στοιχεια απο θεατρο.Αλλες εποχες
Απάντηση: alsup system αυτη (μαλλον αφτη επρεπε να πω) η εικονα μου θυμισε τους παλιους κινηματογραφους του πειραια , ειχα πολλα στοιχεια απο θεατρο.Αλλες εποχες
3 Δεκεμβρίου 2010 #3 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 729 Απάντηση: alsup system argi said: αυτη (μαλλον αφτη επρεπε να πω) η εικονα μου θυμισε τους παλιους κινηματογραφους του πειραια , ειχα πολλα στοιχεια απο θεατρο.Αλλες εποχες Click to expand... Ειδικα του Καλομοιρακη...
Απάντηση: alsup system argi said: αυτη (μαλλον αφτη επρεπε να πω) η εικονα μου θυμισε τους παλιους κινηματογραφους του πειραια , ειχα πολλα στοιχεια απο θεατρο.Αλλες εποχες Click to expand... Ειδικα του Καλομοιρακη...