Amarra Junior

Reaction score
2
κατά την άποψη μου, τα μεσαία κυριαρχούσαν ακόμη και όταν με το 1.2 αμαρρα-minerva τονιζόνταν αρκετά τα χαμηλά. Φυσικα δεν το είχα καταλάβει, το απέδιδα στον χώρο και στο minerva (αλλαζα στάθμες εξόδου στο minerva), εως ότου πέρασα στο amarra 2.00.
Η διαφορά είναι πολύ ακουστή, χωρίς αυξηση των μεσαίων τα οποία ομως μάλλον τονίστηκαν γιατί ισορρόπησαν καλύτερα με τα χαμηλά...??? κατ' έμέ είναι εξαιρετικά καθαρότερος και αναλυτικότερος ο ήχος. Δοκιμάστε να βάλετε στο laptop, έχω mac, solid state HD και μνήμη άφθονη, είδα σαφείς διαφορές. Τέλος δεν επέδρασαν στπ σύστημα σχεδόν καθόλου, πανάκριβα USB ή firewire καλώδια.
Ευχαριστώ για την πολύτιμη πληροφορία του firmware της minerva ήμουν έτοιμος...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Amarra Junior

Χρησiμοποιώ foobar και itunes 9 σε windows 7. Dac έχω το weiss 202. To foobar παίζει bitperfect, το itunes όσο και αν το έψαξα / ρώτησα δεν το κατάφερα να παίξει bitperfect. Από ήχο, το foobar είναι καλύτερο (το itunes ακούγεται πιο "σκοτεινό"). Το θέμα τώρα είναι αν αξίζει η επένδυση ενός mac και amara; Από ότι καταλαβαίνω από τα γραφόμενα του Αντώνη, αξίζει. Γκρρ, κι άλλα λεφτά...
Καλησπέρα,

Με το foobar έχεις ASIO η WASAPI. Με ASIO υπάρχει delay στην αναπαραγωγή όταν αλλάζεις τραγούδι με διαφορετική δειγματοληψία, ενώ στο WASAPI είναι ΟΚ.
Έχεις παρόμοια εμπειρία!!

Ευχαριστώ

Στέλιος

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.569
Χρησιμοποιώ το ASIO firewire i/o της Weiss. Όταν αλλάζει η δειγματοληψία, μερικές φορές παίζει κανονικά, μερικές φορές πρέπει να ξανα-πατήσω play. (Δεν το έχω ψάξει που οφείλεται.)

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Amarra Junior

Χρησιμοποιώ το ASIO firewire i/o της Weiss. Όταν αλλάζει η δειγματοληψία, μερικές φορές παίζει κανονικά, μερικές φορές πρέπει να ξανα-πατήσω play. (Δεν το έχω ψάξει που οφείλεται.)
Έχεις σταθερό να σε πάρω η τελεφώνησέ μου στο 6977210589 έχω και εγώ το ιδιο setup και είμαι σε επαφή με τον weiss.
Ευχαριστώ

Στέλιος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani