Amarra > Weiss Vesta > Weiss Medea

Reaction score
10
Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο Ελβετός, πάντως χτες που δοκίμασα το κανονικό Amarra ξεκλείδωτο πάνω στα Weiss δεν πίστευα την βελτίωση που άκουσα.

Καταρχάς το volume control που έχει δουλεύει άψογα όντως 24μπιτο. Είναι η πρώτη φορά που χαμηλώνω κάποια κλικ χωρίς να καταλάβω την παραμικρή απώλεια σε σώματα, μικροδυναμικά κτλ.

Τα σώματα τα οργάνων είναι αρκετά μεγαλύτερα και πιο "πυκνά" σε σχέση με το Pure vinyl και γενικότερα υπάρχει φοβερή συνέχεια, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω, στη μουσική και μικροδυναμικά που πριν δεν πρόσεχες είναι πλέον εμφανή.

Δεν ξέρω αν το Amarra είναι optimized για το Weiss πάντως αυτό που άκουσα χτες δικαιολογεί όλο το πανικό που έχει προκληθεί για τον παραπάνω συνδυασμό software και hardware.

Θα έλεγα ότι το το Amarra αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα που ζητάει και όσοι το σκέφτονται ακόμα θα έλεγα να το τολμήσουν ειδικά όσοι χρησιμοποιούν Weiss για DAC ή Interface! :126:

Το τέλος των προενισχυτών? ίσως...

Thumbs up στη Sonic Studio και τη Weiss. :112:

D

deleted user 10898

Guest
αυτο ειναι το μεγαλυτερο μειονεκτημα των σερβερ.
ενω δεν θα επρεπε να παιζουν διαφορετικα....παιζουν!
τι και εαν ηρθε το τελος τον προ (που δεν ηρθε...) οταν πρεπει παλι να μπλεκουμε τα μπουτια μας με ακριβα software player.
σαν μετατοπιση της high-end κουλτουρας της πηγης σε αλλον τομεα μου μοιαζει...
edit (πανω που αρχισα να συμπαθω το pure music)

Reaction score
685
Απάντηση: Amarra > Weiss Vesta > Weiss Medea

Το τέλος των προενισχυτών? ίσως...
πολυ μα πολυ χλωμο...

δυστυχως οποιος κατσει και πειραματιστει θα διαπιστωσει σοβαρες διαφορες στον ηχο αναλογα με τον "bit perfect" player που χρησιμοποιει. Και εκει δεν εχει να κανει με το ποσο καλο παλμο βγαζει η ψηφιακη εξοδο του transport... ειναι καθαρα θεμα software. Εκτος εαν καποιος πιστευει οτι αλλα πραγματα ειναι γραμμενα στα FLAC και αλλα στα Apple Lossless...

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Amarra > Weiss Vesta > Weiss Medea

ολοι κανουν λαθη!!
Γεια σου citizen, παντογνώστη! :142:

Τέλος πάντων άλλο είναι το θέμα μας εδώ.

Reaction score
685

δηλαδη αλλο πραγμα θα ακουσεις οταν παιξεις FLAC απο το JRiver και αλλο οταν παιξεις το ιδιο κομματι σε Apple Lossless απο το ITunes...

Reaction score
685

πραγματικα δεν εχω ιδεα....

το μονο σιγουρο ειναι οτι και τα δυο ειναι bit-perfect.

(στα Windows με ενεργοποιημενο το Wasapi στο quicktime)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.519
Members
38.568
Νεότερο μέλος
KRMA90