amc cdm7

Reaction score
2.365
Μου το εκανε δωρο ενας φιλος ηλεκτρονικος. Το ειχε χρονια στο μαγαζι του παρατημενο, το μονο προβλημα που ειχε και το φτιαξαμε κατευθειαν ηταν ο ιμαντας στο πορτακι, τον αλλαξαμε και ολα κομπλε! Λαμπατο cd με απιστευτο ηχο, πολυ γλυκο λεπτομερη ομως με βαθος και ογκο, εχω παθει πλακα. Αλλος εμπειρια με το συγκεκριμενο, τι βελτιωσεις παιρνει, λαμπιτσες? Πλακα πλακα απο που προμηθευεστε λαμπες, φυσικο καταστημα στην Αθηνα γιατι ειμαι και ασχετος και θελω καποιον να μου εξηγησει 2 πραγματα?

http://www.hifi4sale.net/t23462-amc-cdm7-tube-cd-player-sold

Last edited:

Reaction score
431
Το CD player είναι εκπληκτικό. Ηθελα να το πάρω παλαιότερα αλλά δεν έκατσε. Εχω ενισχυτή amc και αυτό που αξιζει περισσότερο απο ολα ειναι η υποστήριξη της εταιρίας. Της έστειλα e-mail και σε μια ημέρα μου απήντησαν και μου στείλαν το service manual δωρεάν.Επίσης μου είπαν οτι έχουν πλήρες στοκ ανταλλακτικών για όλα τα μηχανήματά τους!
Σε εμενα είχε καεί ένας πυκνωτής στο στάδιο ενίσχυσης τάσης και δεν έπαιζε το ένα κανάλι, το έφτιαξα με ελάχιστο κόστος.
Νομίζω οτι είναι απο τις πιο τίμιες εταιρίες hi-fi με εκληκτικό λόγο τιμή προς απόδοση. Καλοάκουστο.
[DOUBLEPOST=1456085559][/DOUBLEPOST]Και άμα το βαρεθείς στείλε ενα μύνημα!!!

Reaction score
2.365
Σοβαρη υποστηριξη απο την εταιρια, καλο αυτο! Σ'ευχαριστω. Δεν προκειται να το βαρεθω :dance2:. Εξαλλου ειναι δωρο, δεν το δινω αυτο. Το μονο κακο ειναι οτι δεν βρηκαμε το τηλεκοντρολ του! Δεν τα παω καλα με τα τηλεκοντρολ γενικοτερα :laugh:

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.602
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75