Amiko SHD-8900 Alien

Reaction score
2
Βαζω πωλητηριο σε ενα δεκτη, αγορασμενο μολις πριν μια εβδομαδα, απο τον οποιο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και δεν θα τον εδινα, αν δε δεχομουν ενα απροσμενο δωρο. Ο δεκτης προσφερει πραγματικα ο,τι μπορει να ζητησει καθε χρηστης (εκτος απο αυτους που ειναι κολλημενοι με το enigma, προσφατως κι εγω, και αρεσκονται στο να βγαζουν τα ματια σε ενα δεκτη!)
Ο δεκτης εχει ακομα ολες τις ζελατινες πανω του και ειναι φυσικα σαν να βγηκε μολις απο το κουτι του. Δωρο το καλωδιο HDMI (το οποιο δεν υπαρχει στην αρχικη συσκευασια)
Τιμή: 150 ευρω

Reaction score
2
Απάντηση: Amiko SHD-8900 Alien

Αν καποιος ενδιαφερεται σοβαρα για το δεκτη, θα ειμαι Αθηνα απο την Τεταρτη μεχρι την Κυριακη. Ας με ενημερωσει, να τον φερω μαζι.

Reaction score
2

Ιδια κατασταση, νεα τιμη 140 ευρω με δωρο το καλωδιο HDMI και τα μεταφορικα!

Reaction score
0

σε διαβασα και σε αλλα φορουμ το εχεις ξεσκονησει

Reaction score
2

στο iphonehellas 90 euro to εδωσε
Και γιατι δεν τον παιρνεις απο κει να εισαι κι εσυ ευχαριστημενος κι εγω; Ο καθενας την περιουσια του την αξιολογει οπως νομιζει και αναλογα με τις αναγκες του. Κι επειδη ο δεκτης ειναι καινουριος και δεν ξερω (ουτε με ενδιαφερει) τι εννοεις "ξεσκονισμα", να ενημερωσω το φορουμ οτι πουληθηκε στα 140 ευρω και η αγγελια μπορει να κλεισει. Ευχαριστω πολυ τον αγοραστη και ειμαι στη διαθεση του για ο,τι χρειαστει. Και φυσικα για οποιον δεν τον θελει "ξεσκονισμενο" υπαρχει καινουριος στα 180-190 ευρω. Καλη σας μερα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.612
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras