- Reaction score
- 0
Τελικά που θα μπορέσουμε να τη δούμε την Amoi εμείς οι Θεσσαλονικείς?δεν την εχω βρει πουθενά
cospan said:Στο Media Markt μου είπαν ότι αφού την έχει το κατάστημα της Αθήνας θα την φέρουν και εδώ.
Δεν ειστε ενταξει Κυριε Spilegou ,γιατι ''πειραζετε'' ετσι τους συμφορουμιτες? αλλα που θα παει?spilegou said:ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΔΕΙΞΩ...... :shock:
....ΤΗΝ ΑΜΟΙ!!!!8)
![]()
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΕΚΑΝΑ....george1973gr said:Δεν ειστε ενταξει Κυριε Spilegou ,γιατι ''πειραζετε'' ετσι τους συμφορουμιτες? αλλα που θα παει?spilegou said:ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΔΕΙΞΩ...... :shock:
....ΤΗΝ ΑΜΟΙ!!!!8)
![]()
Thanx! Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους στο AVSite που βοήθησαν να αποκτήσωVIDEOMIX said:Καλως ήρθες στο AVsite. 8)
Πόσο την αγόρασες εκεί;
Μέχρι τώρα όλα τέλειαeliasgk74 said:Στην ιδια τιμη την περιμενω και εγω.
Αγοραστηκε για προβολη HD VIDEO και μονο ,μεσα σε INTERNET CAFE.
Ελπιζω να μην με απογοητευσει.Αν και ποτε δεν την ειδα απο κοντα(ειμαι Ορεστιαδα)την προτιμησα αφου διαβασα τοσα πολλα στο forum.
Αν και δεν τη πηρα στο group buy(τωρα ανοιγω το καταστημα),θα ηθελα καποια βοηθεια στις ρυθμισεις εφοσον ειναι εφικτο.
Αν θέλεις μόνο HD video μπορείς να δεις διπλανό topic που υπάρχουν οι ακριβείς ρυθμίσεις για αυτή την σύνδεση (HDMI).eliasgk74 said:Στην ιδια τιμη την περιμενω και εγω.
Αγοραστηκε για προβολη HD VIDEO και μονο ,μεσα σε INTERNET CAFE.
Ελπιζω να μην με απογοητευσει.Αν και ποτε δεν την ειδα απο κοντα(ειμαι Ορεστιαδα)την προτιμησα αφου διαβασα τοσα πολλα στο forum.
Αν και δεν τη πηρα στο group buy(τωρα ανοιγω το καταστημα),θα ηθελα καποια βοηθεια στις ρυθμισεις εφοσον ειναι εφικτο.