Amoi 37'' και διαθεσιμοτητα

Reaction score
0
Τελικά που θα μπορέσουμε να τη δούμε την Amoi εμείς οι Θεσσαλονικείς?δεν την εχω βρει πουθενά

Reaction score
0
Στο Media Markt μου είπαν ότι αφού την έχει το κατάστημα της Αθήνας θα την φέρουν και εδώ.

Reaction score
0
spilegou said:
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΔΕΙΞΩ...... :shock: :wink:
....ΤΗΝ ΑΜΟΙ!!!! :lol: 8) :)
Δεν ειστε ενταξει Κυριε Spilegou ,γιατι ''πειραζετε'' ετσι τους συμφορουμιτες? αλλα που θα παει?

Reaction score
0
Λοιπόν , ξεκίνησα εχθές και πήρα όλα τα "μεγάλα" καταστήματα της Θεσσαλονίκης στη σειρά. Στο media markt δεχ είχαν ιδέα τι ειναι αυτό το ......Amoi , τα ίδια και στην ηλεκτρονική και φυσικά στον κοτσόβολο. Πηγα και στον Mega Βασιλάκη στον Φοίνικα , λέω στον πωλητή ότι ενδιαφέρομαι για την Amoi και μου λέει " Την 37" εννοείς έτσι? " . Μου φάνηκε απίστευτο οτι ο τύπος ήξερε τι του έλεγα. Και μου λέει κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο να μου την φέρουν αν πληρώνεις μετρητά , αλλά μόλις του είπα ότι δεν την έχω δει να παίζει μου λέει να την δω πρώτα κάπου ....και μετά.Και κάθομαι και σκέφτομαι , να την πάρω τώρα χωρίς να την δώ ή όχι ??? Ιδού η απορ'ια..............

Reaction score
152
george1973gr said:
spilegou said:
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΔΕΙΞΩ...... :shock: :wink:
....ΤΗΝ ΑΜΟΙ!!!! :lol: 8) :)
Δεν ειστε ενταξει Κυριε Spilegou ,γιατι ''πειραζετε'' ετσι τους συμφορουμιτες? αλλα που θα παει?
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΕΚΑΝΑ.... :lol: :lol: :lol:
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!
ΑΝ ΘΕΣ ΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ...
ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΚΑΦΕ. 8) 8) 8)

Reaction score
0
Γειά σας συνφορουμίτες. Είμαι φρεσκογραμμένος στο φόρουμ και δεν ξέρω αν κάνω σωστά αυτό το post.
Πάντως ψάχνοντας την πρώτη μου τηλεόραση στην αγορά και στο internet έπεσα πάνω στη "μάχη" που γινόταν
για την εν λόγω Amoi και κατέληξα στην επιλογή. Δυσκολεύτηκα να τη βρω όντας Σαλονικιός.
Μιλώντας κατευθείαν με την Comet-Telectron ενημερώθηκα ότι έχει διαθεσιμότητα στο Praktiker της Θεσσαλονίκης.
Την αγόρασα λοιπόν πριν μια βδομάδα (και ακόμη "ωριμάζει" στο κουτί της γιατί το νέο μου σπίτι δεν έχει καν κεραία).
Anyway ήθελα να ενημερώσω για όσους ενδιαφέρονται ότι πρέπει να υπάρχουν κάποια κομμάτια στο Praktiker
αλλά είμαι βέβαιος ότι ο αριθμός είναι μονοψήφιος για μη πω κάτω από πέντε.
Όσοι ψάχνεστε...

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους! Καινούργιος και εγω στο forum απλά πρoσθέτω οτι αύριο η tv θα υπάρχει και στο makro σε χαμηλό stand (στο practiker είναι σε πολύ ψηλό σημείο). Όποιος ενδιαφέρεται μου είπαν οτι θα φέρουν μόνο τρια κομμάτια.

Reaction score
0
VIDEOMIX said:
Καλως ήρθες στο AVsite. 8)

Πόσο την αγόρασες εκεί;
Thanx! Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους στο AVSite που βοήθησαν να αποκτήσω
μια LCD-TV σε πολύ καλή σχέση απόδοσης προς τιμή. Θα δείξει και η χρήση βέβαια.
Κάποια στιγμή όταν θα πιάσω τηλεκοντρόλ στα χέρια μου και μπω στα ενδότερα της Amoi
θα χρειαστώ βοήθεια - προτάσεις για τη ρύθμιση της...
Την πήρα με €2199.
Φαντάζομαι ότι η τιμολογιακή πολιτική είναι ενιαία (σ' όλη την επικράτεια).

Reaction score
0
Στην ιδια τιμη την περιμενω και εγω.
Αγοραστηκε για προβολη HD VIDEO και μονο ,μεσα σε INTERNET CAFE.
Ελπιζω να μην με απογοητευσει.Αν και ποτε δεν την ειδα απο κοντα(ειμαι Ορεστιαδα)την προτιμησα αφου διαβασα τοσα πολλα στο forum.
Αν και δεν τη πηρα στο group buy(τωρα ανοιγω το καταστημα),θα ηθελα καποια βοηθεια στις ρυθμισεις εφοσον ειναι εφικτο.

Reaction score
0
τελικα την βρηκα και εγω.2199 στο practiker και υπηρχαν αλλα 2 κομματια πριν απο 3 μερες.Απιστευτη εικονα και νομιζω πως εκανα καλη αγορα

Reaction score
0
eliasgk74 said:
Ελπιζω να μην με απογοητευσει.Αν και ποτε δεν την ειδα απο κοντα(ειμαι Ορεστιαδα)την προτιμησα αφου διαβασα τοσα πολλα στο forum.
Αν και δεν τη πηρα στο group buy(τωρα ανοιγω το καταστημα),θα ηθελα καποια βοηθεια στις ρυθμισεις εφοσον ειναι εφικτο.
Μέχρι τώρα όλα τέλεια

Reaction score
0
eliasgk74 said:
Αν θέλεις μόνο HD video μπορείς να δεις διπλανό topic που υπάρχουν οι ακριβείς ρυθμίσεις για αυτή την σύνδεση (HDMI).

Reaction score
0
Την τριτη την περιμενω ενω ηδη ετοιμαζονται τα video για να παιζει.
Φιλε cospan ποιο topic εννοεις?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos