AMOI 37'': Kanei gia hardcore gaming Pc Monitor ?

Reaction score
0
Hello.

Skopeuo na xrisimopoiiso tin AMOI APOKLEISTIKA gia Pc Monitor, prokeimenou na paizo games megalis leptomereias opos Everquest2-WoW kai alla MMORPGs. Sinithos pernao 3-5 ores mprosta stin othoni.

Thelo na rotiso an dokimase kapoios to monitor se tetoio perivallon na mou dosei feedback gia tis dinatotites tis. Fobamai mipos se kali poiotita grafikon pixeliazei, i mipos kourazei meta apo kapoia ora logo ton xamilon tis Hertz.

Euxaristo ek ton proteron,

Lazos.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εμείς την δοκιμάσαμε με pc για να δούμε αν κάνει 1:1 pixel maping στα 1920Χ1080. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Δεν είδαμε όμως τις επιδόσεις της σε παιχνίδια... Στείλε ένα pm στον gKontoletas που είναι διαχειριστής του HTPC και ήταν αυτός που δοκίμασε την ΑΜΟΙ με PC να σου πει την άποψή του...

Reaction score
0
Έχω την εντύπωση ότι θα έχεις καλή αίσθηση σε παιχνίδια για pc (προσωπικά δεν δοκίμασα), αν τα παιχνίδια σου υποστηρίζουν υψηλές αναλύσεις. Αυτό δηλώνεται και από ανθρώπους που έχουν xbox360 (που δίνει υψηλές αναλύσεις) και πήραν άριστη εικόνα. Πάντως σε γενικές γραμμές όλοι όσοι έχουν συνδέσει pc/htpc μέσω hdmi φαίνεται να πήραν εξαιρετική εικόνα.

Από την άλλη πλευρά, σίγουρα θα πρέπει να ρυθμίσεις την εικόνα (φωτεινότητα, χρώματα κλπ.), γιατί οπωσδήποτε πολλές ώρες μπροστά σε 37" τηλεόραση μάλλον θα σε κουράσει...

Ν.

GTX

Reaction score
39
Εγώ που την έχω συνδέσει με το Xbox 360 (βγάζει 720p και 1080i) μπορώ να σου πω οτι στα παιχνίδια η εικόνα πραγματικά μαμάει!!!
Στο HTPC εξίσου εντυπωσιακή, επειδή ομως κάθομαι στα 2-3 μέτρα δε ξέρω να σου πω αν θα σε κουράζει, πιστεύω πάντως οτι επειδή είναι και άκρως φωτεινή παίζει να σε κουράζει για πολλές ώρες.

Reaction score
0
O Κυριάκος που ειναι ο guru  του Pc gaming σε μεγάλη οθονη μου πε δεν κάνει....
έτσι και εγω πηγα πάσο .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Atermon said:
Μήπως σου είπε και το λόγο;

Ν.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Atermon said:
Αν και δεν τη δοκιμάσαμε με παιχνίδια στο test τα χαρακτηριστικά της δείχνουν να είναι πού καλή επιλογή.
Όμως υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να σχολιαστούν
1. Η διαφορά μεταξύ video standard, 16:9 στον κόσμο του HD και 16:10 στα PC.
2. Το παιχνίδι πρέπει να υποστηρίζει HD αναλύσεις
3. Κορυφαία κάρτα γραφικών για να μην πω κορυφαίες σε SLI η CrossFore mode

Γιατί δεν δοκιμάζεις και μόνος σου να δεις;

Reaction score
0
Επειδή ο scaler κάνει αρκετά καλή δουλειά μπορείς να παίξεις σε 720p, ανάλυση που υποστιρίζουν αρκετά games. Τώρα για το 1080p τα games είναι λίγα ακόμα (http://www.widescreengamingforum.com/) αλλά μερικά που δοκίμασα, με 7900GT είναι οκ... Για ταχύτητα πάνελ δεν θεωρώ οτι υπάρχει πρόβλημα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.812
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos