Analog News

Μηνύματα
2.353
Reaction score
4.917
Σημεία των καιρών! Μάλλον, όσο και να προσπαθουν να αναβιώσουν το βινύλιο τα πράγματα είναι δύσκολα....
Screenshot 2023-12-24 075921.png
 








ika

News
Μηνύματα
14.019
Reaction score
12.992
Mr Spock come to δώθε

Με 20.000£ προτιμώ να πάρω το άλλο με τα συντριβάνια, να έχει και πιο υγρό ήχο.
Πάντως θα περιμένω λίγο για το επόμενο μοντέλο με το ενσωματωμένο ενυδρείο να δω τιμή και μετά θα κάν κίνηση.
 

Μηνύματα
564
Reaction score
592
Με 20.000£ προτιμώ να πάρω το άλλο με τα συντριβάνια, να έχει και πιο υγρό ήχο.
Πάντως θα περιμένω λίγο για το επόμενο μοντέλο με το ενσωματωμένο ενυδρείο να δω τιμή και μετά θα κάν κίνηση.
Στον ίδιο και στους συνεργάτες του λείπει χρήμα μάλλον και σκέφτηκαν να συνδυάσουν την απωανατολίτικη αισθητική με δόση "υψηλής κουλτούρας" και, φυσικά, ανάλογη τιμολόγηση. Δεν εξηγείται διαφορετικά.
Παλαιότερα το πάλευε σοβαρότερα με θέματα του αναλογικού ήχου:

EnoAmbient.jpg
 

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Μηνύματα
8.226
Reaction score
27.012
Με 20.000£ προτιμώ να πάρω το άλλο με τα συντριβάνια, να έχει και πιο υγρό ήχο.
Πάντως θα περιμένω λίγο για το επόμενο μοντέλο με το ενσωματωμένο ενυδρείο να δω τιμή και μετά θα κάν κίνηση.
Χαχαχα Μπράιαν Ίνο είναι αυτός, όχι ο,τι κι ο,τι. :roflmao:
 


alexis

Reticular Activating System
Μηνύματα
14.665
Reaction score
28.002
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.455
Reaction score
50.601

Luxman-phono-1-750x430.jpg


υπάρχει η λειτουργία Αrticulation που έχει σχεδιαστεί για να απομαγνητίζει την κεφαλή και τον μετασχηματιστή MC χρησιμοποιώντας το ρεύμα του σήματος της μουσικής.
 


Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.879
Reaction score
34.259
Τιτλοι τελους κι επισημα απ την αγαπημενη Verity..

7FCACFD4-7C43-4B28-A5AD-670647CB1BDC.png


Μτφρ

Κλείσιμο του Verity Audio: Ένα κεφάλαιο τελειώνει σε μια ψηλή σημείωση (δείτε παρακάτω)

Με ένα μείγμα επισημότητας και υπερηφάνειας η Verity Audio ανακοινώνει το τέλος ενός αξιοσημείωτου ταξιδιού στον κόσμο της αναπαραγωγής ήχου υψηλής πιστότητας. Μετά από χρόνια κατασκευής εξαιρετικών ηχείων και ηλεκτρονικών συσκευών και παράδοσης ασύγκριτων εμπειριών ακοής σε παγκόσμιο πελατολόγιο, η Verity Audio σταματά.

Ιδρύθηκε από τον Julien Pelchat και τον Bruno Bouchard, η Verity Audio ήταν πολύ περισσότερο από μια απλή κατασκευαστής εξοπλισμού ήχου υψηλού επιπέδου· υπήρξε ένας φάρος καινοτομίας, ποιότητας και πάθους. Τα προϊόντα μας δεν ήταν απλά συσκευές αναπαραγωγής ήχου, ήταν η ενσάρκωση ενός ονείρου για να φέρει χαρά μέσα από τη δύναμη της μουσικής.

Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες στους πιστούς μας πελάτες, τους αφοσιωμένους διανομείς και όλους όσους έχουν γίνει μέρος της οικογένειας της Verity Audio. Η υποστήριξή σας και η αφοσίωσή σας στα προϊόντα μας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία μας. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για όσα καταφέραμε μαζί και για τη χαρά που έχουμε φέρει στα audiophiles ανά τον κόσμο.

Η κληρονομιά της Verity Audio δεν θα μετρηθεί μόνο από τα προϊόντα που δημιουργήσαμε, αλλά και από τις εμπειρίες που μοιραστήκαμε και τα πρότυπα που θέτουμε στον κλάδο του ήχου. Καθώς κλείνουμε αυτό το κεφάλαιο, ανυπομονούμε να δούμε πώς το κοινό μας πάθος για υψηλής ποιότητας ήχο θα συνεχίσει να αντηχεί στον κλάδο και στα σπίτια των πελατών μας.

Η σελίδα στο Facebook θα παραμείνει ενεργή για λίγο ώστε να επιτρέψει στους θαυμαστές να μοιράζονται τις εμπειρίες τους ή να κάνουν ερωτήσεις. Επιπλέον, η ιστοσελίδα θα συνεχίσει να λειτουργεί, παρέχοντας πρόσβαση σε έγγραφα και πληροφορίες.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας στη Verity Audio. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω βοήθεια ή πληροφορίες.

****************************************************************

Με ένα μείγμα επισημότητας και υπερηφάνειας η Verity Audio ανακοινώνει το τέλος ενός αξιοσημείωτου ταξιδιού στον κόσμο της παραγωγής ήχου υψηλής πιστότητας. Μετά από χρόνια κατασκευής εξαιρετικών ηχείων και ηλεκτρονικών συσκευών, και φέρνοντας απαράμιλλες ακουστικές εμπειρίες σε παγκόσμιο πελατολόγιο, η Verity Audio θα σταματήσει τη λειτουργία της.

Ιδρύθηκε από τους Julien Pelchat και Bruno Bouchard, η Verity Audio ήταν κάτι περισσότερο από μια απλή κατασκευαστής εξοπλισμού ήχου υψηλής τεχνολογίας· υπήρξε ένας φάρος καινοτομίας, ποιότητας και πάθους. Τα προϊόντα μας δεν ήταν απλώς συσκευές για την αναπαραγωγή του ήχου, ήταν η ενσάρκωση ενός ονείρου για να φέρει χαρά μέσω της δύναμης της μουσικής.

Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες στους πιστούς μας πελάτες, στους αφοσιωμένους διανομείς και σε όλους όσους υπήρξαν μέλη της οικογένειας Verity Audio. Η υποστήριξή σας και η πίστη σας στα προϊόντα μας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία μας. Είμαστε τεράστια υπερήφανοι για όσα έχουμε πετύχει μαζί και για τη χαρά που έχουμε φέρει στα audiophiles σε όλο τον κόσμο.

Η κληρονομιά της Verity Audio δεν θα μετρηθεί μόνο από τα προϊόντα που δημιουργήσαμε αλλά και από τις εμπειρίες που μοιραστήκαμε και τα πρότυπα που θέτουμε στην ακουστική βιομηχανία. Καθώς κλείνουμε αυτό το κεφάλαιο, ανυπομονούμε να δούμε πώς το κοινό μας πάθος για υψηλής ποιότητας ήχο συνεχίζει να αντηχεί στη βιομηχανία και στα σπίτια των πελατών μας.

Η σελίδα στο Facebook θα παραμείνει ενεργή για κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε οι πελάτες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους ή να θέτουν ερωτήσεις. Επιπλέον, η ιστοσελίδα θα συνεχίσει να λειτουργεί, παρέχοντας πρόσβαση σε έγγραφα και πληροφορίες.

Ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας στο Verity Audio. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω βοήθεια ή πληροφορίες.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • spylab
    Shalom
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.595
Μηνύματα
2.867.238
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top